Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ηλιακό Ελάχιστο: Η θερμοκρασία της Γης έπεσε τον Μάρτιο - Παγκόσμια ψύξη από εδώ και πέρα

Η παγκόσμια χαμηλότερη ατμόσφαιρα σημείωσε πτώση θερμοκρασίας 0,28C το Μάρτιο έως 0,48C , από το υψηλό 0,76C το Φεβρουάριο. Κοιτάζοντας τον ήλιο, τους κύκλους, το παρελθόν και τα γραφήματα, είναι εύλογο να υποθέσουμε ότι υπάρχει μια μόνο τάση από εδώ και πέρα, και αυτή είναι προς τα κάτω...



Πάρτε τις προηγούμενες ανώμαλες "αιχμές θέρμανσης" στη δορυφορική θερμοκρασία που βασίζεται στον δορυφόρο του παγκόσμιου χάρτη χαμηλότερης ατμόσφαιρας (παρακάτω) - εμφανίζονται γενικά στην αρχή ενός έτους και στη συνέχεια ακολουθούνται γρήγορα από μια απότομη πτώση:

Η συνέχιση της απότομης απότομης πτώσης του Μαρτίου (με το περίεργο χτύπημα στο δρόμο) είναι πολύ πιθανή κατά τους προσεχείς μήνες και τώρα μπορούμε να θεωρήσουμε ότι η ανάγνωση κάτω από την τιμή αναφοράς μέχρι το τέλος του έτους είναι "πιθανή".

Το Μεγάλο Ηλιακό Ελάχιστο εντείνεται

Οι ηλιακές κηλίδες (ένα καλό βαρόμετρο για την ηλιακή δραστηριότητα) εξακολουθούν να λείπουν το 2020 και εξακολουθούν να υπάρχουν λίγα σημάδια του επόμενου ηλιακού κύκλου (25). 

Ο ήλιος είναι κενός για 70 μέρες μέχρι στιγμής φέτος (ή το 76% του χρόνου), και ως εκ τούτου παραμένουμε σταθερά στο ηλιακό Ελάχιστο έδαφος του κύκλου 24. Αυτό το ξόρκι μειωμένης ηλιακής δραστηριότητας άρχισε να ξεκινά στα τέλη του 2017 και ήταν επίσης το πιο βαθύ από τα τελευταία 100+ χρόνια.


Ο ηλιακός κύκλος 24 ήταν επίσης ο ασθενέστερος των τελευταίων 100+ ετών:

Ο επόμενος Ηλιακός Κύκλος -25 - θα πυροδοτηθεί αρκετά σύντομα. Ωστόσο, προβλέπεται ότι θα είναι ο πιο αδύναμος από τα τελευταία 200 χρόνια (NASA), κάτι που θα μας οδηγήσει πίσω στα ελάχιστα επίπεδα Dalton. Επιπλέον, ο κύκλος 25  επίσης αναμένεται να είναι απλά μια στάση-οφ για την καταγωγή του Ήλιου στην επόμενη πλήρη άνθηση του  Μεγάλου  ηλιακό ελάχιστο , μια πολυδεκαδική περίοδος χαμηλής ηλιακής δραστηριότητας που μειώνει περαιτέρω την παγκόσμια μέση θερμοκρασία στη Γη - με το ηλιακό ελάχιστο, 1645-1715 .

Η NASA συσχετίζει τις παρελθούσες ηλιακές διακοπές λειτουργίας με παρατεταμένες περιόδους παγκόσμιας ψύξης εδώ.

Τα χαμηλότερα γεωγραφικά πλάτη αναζωογονούνται σύμφωνα με την  ιστορικά χαμηλή ηλιακή δραστηριότητα, τις  Κοσμικές Ακτίνες με πυκνότητα στα σύννεφα και μια  ροή μεσημβρινών ρευμάτων .

Οι αρμόδιοι φορείς αυτά τα γεγονότα πρέπει να προειδοποιήσουν τον πληθυσμό για το τι έρχεται πραγματικά. Δεν υπάρχει ανθρωπογενής καταστροφή που οφείλεται στη θερμότητα στον ορίζοντα, το αντίθετο είναι αλήθεια. Οι ΚΥΡΙΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ έρχονται και η απώλεια και η αναταραχή των καλλιεργειών αυτών των περιόδων είναι όλα - αλλά εδώ.


Προετοιμάστε ανάλογα - πληροφορηθείτε για τα γεγονότα, μετεγκαταστήστε εάν χρειάζεται και αναπτύξτε τη δική σας προοπτική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ UAH:


Σημείωση: Το θέμα του ηλιακού ελάχιστου αποδίδεται εξειδικευμένα στο παρόν άρθρο του electroverse.net, αλλά σίγουρα είναι μια πραγματικότητα που θα επιφέρει αλλαγές και ανακατάξεις στον πλανήτη μας, τόσο όσο μπορούμε να δούμε ως δείγμα από τις προηγούμενες χρονικά εμφανίσεις του φαινομένου


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα