Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Ο Θεός βοηθά αυτούς που βοηθούν τον εαυτό τους

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Αν σκέφτεστε συνέχεια ότι ο Θεός είναι μαζί σας και σας προσέχει, νιώθοντας την παρουσία Του όλη την ώρα, θα δείτε ότι αυτό που λέω είναι αλήθεια. Πηγαίνετε στον Θεό. Προσευχηθείτε και κλάψτε σ’ Αυτόν, μέχρι να σας δείξει τη λειτουργία των νόμων Του και να σας καθοδηγήσει.

Να θυμάστε, ακόμα κι από ένα εκατομμύριο λογικά επιχειρήματα και σκέψεις του νου, είναι σπουδαιότερο το να καθίσετε σε διαλογισμό στον Θεό μέχρι να νιώσετε ηρεμία μέσα σας. Τότε πείτε στον Θεό: «Δεν μπορώ να λύσω το πρόβλημα μόνος μου, ακόμα κι αν κάνω εκατομμύρια διαφορετικές σκέψεις. Μπορώ όμως να το λύσω αφήνοντάς το στα χέρια Σου, ζητώντας πρώτα την καθοδήγησή Σου και μετά ακολουθώντας την, εξετάζοντας το πρόβλημα από κάθε άποψη για να βρω τη λύση του».


Ο Θεός βοηθά αυτούς που βοηθούν τον εαυτό τους. Όταν ο νους σας είναι ήρεμος και γεμάτος πίστη μετά την προσευχή σας κατά το διαλογισμό στον Θεό, μπορείτε να βρείτε διάφορες απαντήσεις στα προβλήματά σας. Kαι επειδή ο νους σας είναι ήρεμος, μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη λύση. Λύστε το πρόβλημα μ’ αυτόν τον τρόπο και θα επιτύχετε. Έτσι εφαρμόζεται η επιστήμη της θρησκείας στην καθημερινή ζωή. 


– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα