Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Όταν οι άνθρωποι αναμειγνύονται...

Αποτέλεσμα εικόνας για Όταν οι άνθρωποι αναμειγνύονται...

Η αύρα μας δεν ρυθμίζει μόνο την υγεία της τριπλής μας προσωπικότητας αλλά και τη χημεία των ανθρώπων με τους οποίους σχετιζόμαστε και τη χημεία των αντικειμένων που χρησιμοποιούμε.

Η χειραψία είναι μια ανταλλαγή χημείας και δημιουργία μιας νέας ουσίας. Κατά τη διάρκεια μιας στενής σχέσης οι δύο αύρες παράγουν ένα νέο χημισμό μέσα σε κάθε άτομο με θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Ορισμένες σχέσεις, είτε πολύ υψηλές είτε πολύ χαμηλές, καταστρέφουν τις "ηλεκτρικές ασφάλειες" των κέντρων σας λόγω της χημείας τους.

Οι άνθρωποι δημιουργούν χάος στην αύρα τους με το να αναμιγνύουν την αύρα τους με πολλούς άνδρες ή πολλές γυναίκες, ειδικά αν οι σύντροφοι δεν είναι πραγματικά υγιείς ή δεν έχουν ευεργετική χημεία.



Όταν οι άνθρωποι αναμειγνύονται με μια περίπλοκη, αντιφατική χημεία, χρειάζονται πολύ χρόνο για να καθαρίσουν το χάος και να απελευθερώσουν την ανθρώπινη ψυχή από τα μπερδέματά της. 


Στις παλιές παραδόσεις, το φιλί ήταν πολύ σπάνιο λόγω της χημείας που παρήγαγε. Όλη η χημεία μας μπορεί να αλλάξει με μια αγκαλιά ή με ένα φιλί ή με μια χειραψία.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Cosmic Questions vol.1 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα