Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

ΘΑ ΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΩ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ


ΘΑ ΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΩ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ

ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ

Λόγω της ταχύτητας περιστροφής τους, οι πλανήτες δεν είναι σφαιρικά σώματα αλλά παρουσιάζουν τους πόλους του άξονα περιστροφής τους πεπιεσμένους και αντίθετα φαίνονται εξογκωμένοι στον ισημερινό τους προσδίδοντας έτσι την εικόνα μιας ελαφρά ελλειψοειδούς σφαίρας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑSA ΟΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ



ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ..ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ.... !!!!

ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ΧΑΙΒΑΝΙΑ!!!



Αποφάσισε εσύ σε ποιον πλανήτη ζεις, είναι σφαιρικός όπως μας λέει η ΝΑΣΑ ή πεπλατυσμένος; χαχα



 ΠΕΠΛΑΤΥΣΜΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ
Πολύ διαφωτιστικό...δείτε οπωσδήποτε το βίντεο για να σας γίνουν κατανοητά τα πραγματικά μεγέθη των ηπείρων και των κρατών στον παγκόσμιο χάρτη.
Δείτε εδώ:




ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗ - ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΣΩΜΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΓΗ (ΑΝΤΙΥΛΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΩΣ ΑΙΘΕΡΑ!!) 


               
Κοίταξε το βίντεο από το 0:34 ως το 0:44 και θα δεις ότι ενώ έχει κλίση ο πύραυλος και θα πρέπει η κάμερα που είναι κολλημένη στον πύραυλο και ακίνητη να δείχνει τον ουρανό, απεναντίας η κάμερα μας δείχνει κάτακόρυφα κάτω την βάση εκτόξευσης!!!! χαχαχα πολύ δούλεμα λέμεεεε

Η φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης γύρω από το SpaceX έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι μπορούν να ξεφύγουν από τη Γη και να πάνε στον Άρη, αλλά για τα παιδιά είναι απλώς ένα όνειρο, μια φρενίτιδα γύρω από ένα εξωτικό θέμα, τίποτα περισσότερο. 

Μα καλά την κάμερα δεν την είδατε που δείχνει; χαχαχαχα αλλού πάει ο πύραυλος αλλού δείχνει η κάμερα χαχαχαχα και στο τέλος μας δείχνουν κάτι βιντεάκια φτιαγμένα στο στούντιο χαχαχα μα πόσο κορόιδα είσαστε τα βλέπετε και δεν τα πιστεύετε χαχαχαχα

Ο συγκεκριμένος πύραυλος υποτίθεται ότι πήγε στον πλανήτη Άρη. Εμείς όμως βλέπουμε στο βίντεο το διαστημόπλοιο να πέφτει πίσω στην Γη.

Επίσης αν παρακολουθήσετε την κάμερα η οποία βρίσκεται στην ουρά του πυραύλου, η οποία είναι σταθερή, θα δείτε ότι βλέπει συνεχώς κατακόρυφα στην ευθεία της ουράς προς τα πίσω, και ενώ στην κατακόρυφη άνοδο του πυραύλου φαίνεται ξεκάθαρα η κάθετη πορεία από την κάμερα, στην συνέχεια ενώ ο πύραυλος βρίσκεται σε πλάγια θέση με πορεία καταφανέστατη προς τα κάτω με πορεία να ξαναπέσει πίσω στην Γη, , η κάμερα θα έπρεπε να δείχνει τον ουρανό, και όχι κάτω το έδαφος της Γης.

Μας δίνουν απότομα κάτι βιντεάκια που γυρίστηκαν στο στούντιο ότι δήθεν ο πύραυλος βρίσκεται στο διάστημα σε πορεία προς τον πλανήτη Αρη...ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ Ρε

παιδιά λύστε μου μια απορία που έχω. Πως είναι δυνατόν να υπάρχει μεγαλύτερη έλξη στα ανώτερα και πιο αραιά στρώματα της ατμόσφαιρας του πλανήτη, απ'ότι εδώ κάτω στον βαρύ αέρα; Μας λένε ότι εκεί πάνω στα αραιότερα στρώματα της ατμόσφαιρας ότι υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη έλξη προς την Γη και αυτή την έλξη την ονόμασαν ως βαρύτητα τρομάρα τους χαχα και ότι θα πρέπει να αναπτύξουμε μια ανάλογη ταχύτητα διαφυγής που την υπολόγισαν ότι είναι 11.2 km/s (χλμ./δευτερόλεπτο), μια ταχύτητα που δεν την αντέχει το ανθρώπινο σώμα διότι ακόμη βρίσκεται μέσα στην ατμόσφαιρα άρα η πίεση που δέχεται το ανθρώπινο σώμα είναι έξω από τις δυνάμεις του.

Διότι κανονικά θα έπρεπε όλοι οι πύραυλοι που στέλνουν στο διάστημα να ανεβαίνουν κατακόρυφα! διότι αφού καταφέρνουν να ανέβουν από τα βαρύτερα στρώματα της ατμόσφαιρας, στην συνέχεια θα ήταν μια απλή υπόθεση να πατήσουν μια γκαζιά και να φύγουν από τον πλανήτη! αυτοί όμως κάνουν κυκλική πορεία! σαν να παίρνουν φόρα να περάσουν ΤΙ!! 


Με τον ίδιο τρόπο σκέψης θα έπρεπε και ο διαστημικός σταθμός με την ταχύτητα που υποτίθεται πως έχει, όπως και όλοι οι δορυφόροι, να εκσφεδονιστούν στο διάστημα ή να τσακιστούν κάτω στην γη!! Με μια ελάχιστη λάθος πορεία!!!!!

Μου μιλάνε όλοι για βαρύτητα και αντιβαρύτητα, ενώ δεν υπάρχει η βαρύτητα ούτε αντιβαρύτητα. Αλλά οι αντίθετες κινήσεις του Ασώματου. Βλέπε το σφαιρικό ενεργειακό πεδίο που περικλείει τον πλανήτη τον συγκροτεί και του δίνει κίνηση όπως το θέλει ο Νους Αιθέρας.

Διότι αν η βαρύτητα είναι αυτή που κρατά όλο το σύμπαν τους γαλαξίες κτλ θα πρέπει να μας πει κάποιος τι ακριβώς εννοεί ως βαρύτητα, διότι το σύμπαν το συγκρατεί η Γεωμετρία, άρα χωρίς έναν Νοήμων δημιουργό Νου είναι αδύνατον να υπάρχει αυτή η τάξη των αριθμών στο υλικό σύμπαν.

Οι επιστήμονες τι κάνουν; απλά μετρούν την υποτιθέμενη βαρύτητα με εξισώσεις και από την στιγμή που υπάρχουν εξισώσεις κάποιος Νοήμων Νους τις δημιούργησε, και αφού τις δημιούργησε βρισκόμαστε σε έναν κόσμο όπου τον κινούν οι αριθμοί.

Και ότι κινούν οι αριθμοί είναι matrix.

Και ο Νους δημιουργός δεν βρίσκεται μέσα στους αριθμούς αλλά τα είδωλα,. Aρα βρισκόμαστε φυλακισμένοι σε έναν εικονικό κόσμο matrix. Aρα οι επιστήμονες από την στιγμή που γνωρίζουν ότι όλα όσα ζούμε είναι ψεύτικα μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Ποια κβαντική και βλακείες. Η Αλήθεια είναι ξεκάθαρη. Είμαστε εγκλωβισμένοι μέσα σε ένα matrix. ΦΥΛΑΚΗ


                                               
Μόνον αυτός που μπορεί να σκεφτεί ότι υπάρχει Υπάρχει. (Σωκράτης)

Ο Νους λοιπόν συμμετέχει στην εικόνα (matrix), και δίνει την αισθητή ζωή στα είδωλα που γεννιούνται, μαζί και την διανοητική κίνηση δηλαδή την όποια λογική αντέχει η δομή των αισθητών σωμάτων που γεννιούνται.

Ερμητικά κείμενα: Κι όσα χαλούν σε κάθε δημιουργία έμψυχης σάρκας και σε καρπό σποράς και σε κάθε έργο τέχνης θ'ανανεώνονται από ανάγκη, αλλά κι απ'την ανανέωση των θεών κι απ'την τροχιά του κύκλου της φύσης, 
που τη ρυθμίζουν οι αριθμοί.

Η Μονάδα, (ψυχή), επομένως, αφού αποτελεί αρχή, περιέχει μέσα της όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να περιέχεται σε κανέναν αριθμό, και γεννά όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να γεννιέται από κανέναν άλλο αριθμό.

Καθετί, λοιπόν, στον κόσμο κυβερνάται και λαμβάνει ζωή από το πνεύμα, (matrix), το οποίο λειτουργεί ως μηχανή ή όργανο του θεού, καθώς υπακούει στην θέληση του. 

(ΤΟ ΕΚΠΕΣΏΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ).


morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα