Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Σας προκαλώ να δοκιμάσετε να φανταστείτε το πιο τρελό, παράλογο και υπερβολικό πράγμα που θα μπορούσατε ποτέ σας να φανταστείτε, με την πιο αχαλίνωτη φαντασία σας...

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


«...Δηλώνω απερίφραστα σε όλους τους μικρόμυαλους –και, κατ’ επέκταση, στενόμυαλους– ανθρώπους εκεί έξω (αν και δεν το θεωρώ πιθανό να διαβάζουν αυτές τις γραμμές):

»Κυρίες και κύριοι, το Σύμπαν (το Συν-Παν, δηλαδή Τα Πάντα ΚΑΙ Κάτι Παραπάνω Από Τα πάντα), είναι τόσο τιτάνια αχανές και τεράστιο, τόσο άπειρο και αφάνταστα αιώνιο, που έχει αρκετό Χώρο και Χρόνο ώστε να δικαιώσει όλες τις υποθέσεις που μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος ή εξωανθρώπινος νους!

»Σας προκαλώ να δοκιμάσετε να φανταστείτε το πιο τρελό, παράλογο και υπερβολικό πράγμα που θα μπορούσατε ποτέ σας να φανταστείτε, με την πιο αχαλίνωτη φαντασία σας, κι έπειτα σας προκαλώ να αναλογιστείτε ότι το Σύμπαν έχει τόσο άπειρο Χώρο και Χρόνο, ώστε αυτό που φανταστήκατε να συμβαίνει κάπου, κάπως, κάποτε, μέσα σ’ αυτό το τιτάνια άγνωστο Σύμπαν μας, (και πιθανώς σε άπειρα πολλά άλλα παράλληλα σύμπαντα).

»Η λογική σας, οι νόμοι σας, οι αντιλήψεις σας, οι σπουδαιότητές σας, οι βεβαιότητές σας, είναι απελπιστικά τοπικές, μικρές, στενές, αμελητέες...»
Παντελής Γιαννουλάκης


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα