Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Εθισμοί, συνήθειες και συσχετισμοί



Οι εθισμένοι και τα θύματα διαφόρων συνηθειών πρέπει να αντιμετωπίζονται σε διαφορετική τοποθεσία από το συνηθισμένο τους περιβάλλον, και μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων, ώστε να διαχωριστούν όσο το δυνατόν περισσότερο από τα αντικείμενα που τροφοδοτούν τους "συσχετισμούς" και τον πυρήνα ή την πηγή τους.

Το να "απο-υπνωτιστεί" κανείς είναι η πορεία της αυτοανακάλυψης. Κάθε σπουδαίος Δάσκαλος είναι ένας "απο-υπνωτιστής", κάποιος που απεκδύει τους ανθρώπους από τις θυμαπάτες, τις ψευδαισθήσεις, την ματαιοδοξία και το εγώ τους και τους κάνει να νιώσουν τον Εαυτό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η παρουσία του Δασκάλου διαλύει τον υπνωτικό πυρήνα και τους συσχετισμούς του.



Πρέπει να θυμόμαστε ότι οι θυμαπάτες μας, οι ψευδαισθήσεις, οι ματαιοδοξίες και οι εγωισμοί είναι ως επί το πλείστον στρώματα "συσχετισμών". Ένας συσχετισμός είναι ένας σύνδεσμος με τον πυρήνα της συνήθειας. Μερικές φορές μεγάλες καταστροφές, προσωπικές αποτυχίες, πόνος, δεινά και απώλειες καταστρέφουν τον πυρήνα και τους συσχετισμούς του.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα