Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ (Μέρος B)

 (Μέρος Α)



Η διέξοδος

      Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια λύση για τον ατομικό και συλλογικό μας πόνο. Υπάρχει ένας δρόμος μέσα από το σκοτάδι. Ξεκινά με το να γίνουμε πραγματικά ειλικρινείς με τους εαυτούς μας για το ποιοι είμαστε και πώς εμείς προσωπικά εμφανιζόμαστε στον κόσμο. Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να τρώμε τα συναισθήματά μας, ή να τα γιατρεύουμε (προσωρινά) με αλκοόλ, ναρκωτικά, ζάχαρη, τηλεόραση, κλπ (εισάγετε τον προσωπικό σας τρόπο αυτό-αναισθητοποίησης εδώ), μόνο για να ξεπροβάλλουν ξανά με ακόμη περισσότερη δύναμη και σθένος , κρατώντας μας κολλημένους στην ίδια καθοδική πορεία με καταστροφικές συμπεριφορές και συναισθηματικό χάος.

      Είναι καιρός να πάρουμε πίσω την προσωπική μας δύναμη και τη δική μας αξία. Είναι καιρός να ενσαρκώσουμε την συνειδητή επίγνωση και την αισθαντική σύνδεση, να αγκαλιάσει την πνευματική ουσία μας, για να βρούμε την ισορροπία μεταξύ του νου, της καρδιάς και της ψυχής μας, να απελευθερώσουμε τις τοξικές περιοριστικές πεποιθήσεις που μας λένε ότι κανένας δεν μας αγαπά, ότι είμαστε ανάξιοι, και δεν είμαστε αρκετά καλοί. Πρέπει να αρχίσουμε και να συνεχίσουμε να λάμπουμε το φως μας, μα τόσο πολύ φωτεινά!!! Πρέπει να απομακρυνθούμε από το φόβο και να βρούμε την προσωπική μας ενδυνάμωση, βελτιώνοντας και ενισχύοντας την καθημερινή μας εμπειρία και αυξάνοντας την συνολική χαρά και ευτυχία μας. Όταν το κάνουμε αυτό, ανεβάζουμε την ενεργειακή μας συχνότητα, η οποία επηρεάζει τους γύρω μας (και τον κόσμο) με θετικούς τρόπους. Στην πραγματικότητα αρχίζουμε να αισθανόμαστε και να βλέπουμε πραγματικές βελτιώσεις στη ζωή μας.

      Είμαστε εδώ για να είμαστε ακριβώς αυτό που είμαστε, να εκφράσουμε την
αληθινά αυθεντική μας φύση, και να ζήσουμε και να απολαύσουμε τον όμορφο αυτό κόσμο της αντίθεσης. Αυτό σημαίνει ότι μαθαίνουμε να αγαπάμε το σκοτάδι, αγκαλιάζοντας τις σκιές μας, λάμποντας το φως μας, ακόμα και όταν αυτό φαίνεται να είναι χαμηλό - σκάβοντας βαθιά και βρίσκοντας την ομορφιά, τις διδασκαλίες, και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη σε κάθε τι που μπαίνουμε στον πειρασμό να κρίνουμε ως «λάθος» ή «κακό». Είναι καιρός να συγχωρέσουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους στη ζωή μας, εκείνους που θέλουν να κατηγορούμε για την δυστυχία και τα προβλήματά μας, και να αγκαλιάσουμε το πόσο δυνατοί και άξιοι πραγματικά είμαστε.

     Κατέχοντας την προσωπική μας δύναμη και κάνοντας αυτό που μας αναλογεί για τη βελτίωση της δικής μας ευημερίας, δημιουργούμε ένα κύμα αλλαγής που έχει εκτεταμένες δυνατότητες για το σύνολο της συλλογικής συνειδητότητας.

      Είναι σημαντικό να τακτοποιήσετε τη ζωή σας τώρα, καθώς οι έντονες πλανητικές 
ενέργειες μόνον αυξάνονται. Οι παλίρροιες αλλάζουν και τα κύματα αγριεύουν. Όσο πιο γρήγορα μπορέσετε να απελευθερωθείτε από τους συναισθηματικούς, νοητικούς, σωματικούς, και πνευματικούς εσωτερικούς σάκους σκουπιδιών γεμάτους με άμμο που κουβαλάτε - που σας κρατούν κάτω, και κρατώντας σας βυθισμένους στις χαμηλότερες συχνότητες δόνησης του φόβου, της φτώχειας και της έλλειψη συνείδησης, δημιουργείτε περισσότερες από τις ίδιες ενέργειες που προσπαθείτε να ξεφύγετε - τόσο πιο γρήγορα θα παρατηρήσετε μια θετική μετατόπιση και τη βελτίωση, μια ανοδική κίνηση στη ζωή σας.

      Αρχίζοντας να κινήστε προς τα επάνω προς το φως, και να φτάνοντας εκείνα τα πράγματα που σας φέρνουν χαρά, εσωτερική ειρήνη, και μια αίσθηση ολοκλήρωσης, είναι ένα μεγάλο πρώτο βήμα. Εστιάζοντας σε αυτό που αγαπάτε και για το οποίο είστε ευγνώμων, είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να επικαλεστείτε αυτές τις ενέργειες.

      Κυριολεκτικά, το να μάθουμε πώς να δημιουργούμε μια ισορροπία μεταξύ συνειδητής επίγνωσης, ενσωμάτωσης και ψυχικής σύνδεσης - και να αρχίσουμε να λάμπουμε το εσωτερικό μας φως λαμπρά, άφοβα και με ξεδιάντροπη αυθεντικότητα - είναι αυτό που μας ξεκολλάει από την υγρή λασπώδη όχθη του ποταμού και μας βάζει μέσα στο πανέμορφο ποτάμι της αφθονίας. Είναι από αυτό το σημείο που μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στη δυνατότητα να συν-δημιουργήσουμε μια υπέροχη ζωή, η οποία με τη σειρά της επηρεάζει και έχει επιπτώσεις σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

    «Η φωτισμένη δράση είναι η συμπληρωματική έκφραση της φωτισμένης κατάστασης».  ~ Openhand

     Είναι επίσης σημαντικό να ζητάμε βοήθεια όταν πνιγόμαστε. Δεν χρειάζεται να τα κάνουμε όλα αυτά μόνοι ή να συνεχίσουμε να βαλτώνουμε, προσποιούμενοι ότι είμαστε «μια χαρά», όταν δεν είμαστε σαφώς εντάξει.

      Καταλαβαίνω αυτό το ταξίδι καλά, έχοντας ταξιδέψει και διασχίσει πολλά στρώματα και επίπεδα σκότους και χάους, βγαίνοντας περισσότερο αφυπνισμένη και έχοντας μεταμορφωθεί πολύ πιο βαθιά από ό, τι είχα ποτέ φανταστεί ότι είναι δυνατό. Είναι ένα ταπεινό ταξίδι και υπάρχει φως σε όλη τη σήραγγα. Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και αλλάζουν. Είναι μια διαδικασία, κατά την οποία θα πρέπει συνεχώς να υποστηρίζετε πόσο ισχυροί, πόσο υπέροχοι, και το πόσο τέλειοι είστε αυτή τη στιγμή, ακριβώς όπως είστε. Ζητήστε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να καθαρίσετε τα σημεία όπου έχετε κολλήσει, και κάντε τις εμπνευσμένες ενέργειες που σας οδηγούν στο να πραγματοποιήσετε την προσωπική σας ενδυνάμωση, την ελευθερία, και την μεταμόρφωση.


     Αυτή η διαδικασία, της απελευθέρωσης από το σκοτάδι, και της κίνησης προς την κατεύθυνση του υψηλής συχνότητας φωτός, που είναι διαθέσιμο σε κάθε έναν από εμάς, είναι μέρος αυτού που ονομάζω  Αλχημεία της Αφύπνισης. Και έτσι είναι. Αμήν.


Της Diana Rose Kottle


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα