Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

Κατανάλωση αλκοόλ και κατάληψη πνευμάτων


Παρόλο που παράγεται και προωθείται μαζικά, είναι νόμιμο και απορροφάται από πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εξετάζουν ποτέ ούτε κατανοούν τις πνευματικές συνέπειες της κατανάλωσης αλκοόλ.

Ας ξεκινήσουμε ρίχνοντας μια ματιά στην ετυμολογία της ονομασίας του αλκοόλ. Ετυμολογία σημαίνει η ρίζα της λέξης από την οποία προέρχεται.

Η λέξη "αλκοόλ" προέρχεται από την αραβική "al-kuhl", η οποία σημαίνει "πνεύμα που τρώει το σώμα" (body eatingspirit) και δίνει ρίζες στο αγγλικό όρο "ghoul" (λάμια-βρικόλακας). Στη λαϊκή παράδοση της Μέσης Ανατολής, ένα "γκουλ" είναι ένας κακός δαίμονας που τρώει ανθρώπινα σώματα, είτε ως κλεμμένα πτώματα είτε ως παιδιά.

Οι λέξεις "alembic" (αποσταλακτήριο) και "alcohol", και οι δύο μεταφορές για aqua vitae ή "ύδωρ της ζωής" και "spirit", συχνά αναφέρονται σε απεσταγμένο υγρό που προέρχεται από μαγικές εξερευνήσεις στη μεσανατολική αλχημεία.

Κατά τα γραφόμενα του συγγραφέα και ενθουσιώδους της υγείας, Jason Christoff :


«Στην αλχημεία, το αλκοόλ χρησιμοποιείται για να εξάγει την ουσία της ψυχής μιας οντότητας. Ως εκ τούτου, η χρήση του στην εκχύλιση αιθέριων ελαίων και την αποστείρωση ιατρικών οργάνων. Με την κατανάλωση αλκοόλ στο σώμα, εξάγει ουσιαστικά την ουσία της ψυχής, επιτρέποντας στο σώμα να είναι πιο ευαίσθητο σε γειτονικές οντότητες οι περισσότερες από τις οποίες έχουν χαμηλές συχνότητες. Γιατί νομίζετε πως ορισμένα αλκοολούχα ποτά στην αγγλική αποκαλούνται "SPIRITS" (πνεύματα);


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που καταναλώνουν υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ συχνά δεν θυμούνται τι συνέβη. Αυτό συμβαίνει όταν η ψυχή φεύγει επειδή οι συνθήκες διαβίωσης είναι πολύ μολυσμένες και πολύ τραυματικές για να τις ανεχθεί. Η ψυχή εκτοξεύεται από το σώμα, παραμένοντας συνδεδεμένη με μια χορδή πάνω από αυτό, και μια σκοτεινή οντότητα βρίσκει την ευκαιρία και καταλαμβάνει το σώμα για μια «χαρούμενη βόλτα», συχνά σε ηδονιστικές και παράλογες εξάρσεις που εξυπηρετούν την ίδια. Τα σώματα μας είναι οχήματα για πνεύματα. Αν κάποιο φύγει, ένα άλλο μπορεί να πάρει το όχημα για μια βόλτα. Ουσιαστικά όταν κάποιος σκοτεινιάζει μετά από κατανάλωση αλκοόλ ή ρυπαίνεται με πολλούς άλλους τρόπους, το σώμα του συχνά καταλαμβάνεται από μια άλλη οντότητα ».

Γνώρισα αυτό το φαινόμενο εδώ και χρόνια όταν μου δόθηκε ένα πνευματικό όραμα. Σε αυτό το όραμα, μεταφέρθηκα ως παρατηρητής πάνω από ένα δημοφιλές μπαρ και νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Πάνω από τον τόπο υπήρχε μια ποικιλία από ghoul οντότητες. Μέσα στο μπαρ ήταν άνθρωποι όπου έπιναν αλκοόλ, μιλούσαν, χόρευαν, και ούτω καθεξής. Παρακολουθούσα καθώς ορισμένοι άνθρωποι έγιναν πολύ μεθυσμένοι. Είδα τις ψυχές τους, ενώ συνδέονταν με ένα νήμα, να βγαίνουν από το σώμα. Κατάλαβα ότι η ψυχή έφευγε από το σώμα λόγω της μεγάλης ενόχλησης να βρεθεί σε ένα σώμα ιδιαίτερα αλκοολούχο. Όταν η ψυχή εξήλθε από το σώμα, άλλες μη-καλοκάγαθες οντότητες μπήκαν ή κλείδωναν στα κενά κελύφη τους. Μόλις οι οντότητες κατέλαβαν το σώμα, το χρησιμοποίησαν για να παίξουν όλων των ειδών τις σκοτεινές πράξεις, όπως βία, σεξουαλικές συναντήσεις χαμηλού επιπέδου, καταστροφικές συμπεριφορές, βιασμούς και άλλα.


Χρόνια αργότερα, διάβαζα ένα βιβλίο που ονομάζεται Mans Eternal Quest, από τον Paramahansa Yogananda, όπου αυτός ο πνευματικός δάσκαλος εξήγησε σαφώς το ίδιο ακριβώς πράγμα που είχα δει στο όραμα.

Άρχισα να κοιτάζω πίσω στη ζωή μου και να θυμάμαι καταστάσεις όπου έβλεπα σκοτεινά πνεύματα να κρέμονται γύρω από ανθρώπους που είχαν γίνει πολύ μεθυσμένοι. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω τι εννοώ όταν λέω ότι είδα αυτές τις οντότητες...

Είχα τις ικανότητες της διόρασης (την ικανότητα να αντιλαμβάνομαι πράγματα πέρα ​​από το φυσικό εύρος των αισθήσεων ...) που μπορεί να περιλαμβάνει: εξωαισθητική αντίληψη (ESP), έκτη αίσθηση, ψυχικές δυνάμεις, τηλεπάθεια, διακουστική (clairaudience: η ικανότητα να αντιλαμβάνομαι ήχους ή λόγια από εξωτερικές πηγές στον κόσμο των πνευμάτων) και την εμπειρία του να είμαι πνευματικά διαισθητικός και εμπαθητικός (empath) από την παιδική μου ηλικία. Έχω την ικανότητα να βλέπω ενέργειες και πνευματικές εκδηλώσεις που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν.
  
Καθώς κοίταξα πίσω στη ζωή μου, μπορούσα να θυμηθώ πολλά περιστατικά αντιμετώπισης μη-καλοπροαίρετων πνευμάτων με την παρουσία μεθυσμένων ατόμων. Έχω επίσης εμπειρίες να κοιτάζω τα μάτια μερικών ανθρώπων που σίγουρα "κατέλαβαν" σκοτεινές ενέργειες που δεν ήταν δικές τους.


Θυμάμαι επίσης ένα μάθημα ψυχολογίας που πήρα κάποτε. Σε ένα μέρος αυτού του μαθήματος, μελετήσαμε τη διαφήμιση και τις επιπτώσεις στον άνθρωπο. Είδαμε τη διαφήμιση για το αλκοόλ. Ένας ειδήμων δάσκαλος αυτού του θέματος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αλκοόλ είναι ενσωματωμένες με κρυμμένα μηνύματα και εικόνες - όχι συνήθως αντιληπτά στη κοινή θέα, αλλά που λαμβάνονται μέσα από το υποσυνείδητο. Γνωρίζοντας πόσο ισχυρό είναι το υποσυνείδητο στις αποφάσεις μας, τα συναισθήματα, τις αντιδράσεις, τις πεποιθήσεις κλπ., Οι επιτήδειες ομάδες πωλήσεων οινοπνεύματος (καθώς του καπνού και άλλων προϊόντων) χρησιμοποίησαν αυτή την απίστευτη τεχνική για να μας εξαπατήσουν να αγοράσουμε τα προϊόντα τους και να ενταχθούμε στην κοινωνική λατρεία ψυχικής απάθειας και πολιτιστικής υπακοής. Πολλά από αυτά τα κρυμμένα μηνύματα και εικόνες ήταν εξαιρετικά σεξουαλικά - εργάζονταν για να επηρεάσουν μερικές από τις βασικότερες προτροπές και την πρωταρχική φύση των ανθρώπων. Αφήστε αυτό το παράδειγμα να σας φέρει σε ένα μέρος περιέργειας και αμφισβήτησης. Γιατί οι ομάδες μάρκετινγκ αισθάνθηκαν την ανάγκη να μας εξαπατήσουν και να μας εξαναγκάσουν μέσω υποσυνείδητων μηνυμάτων για να αγοράσουμε προϊόντα που είναι επιβλαβή για το ανθρώπινο σώμα και για την ψυχή μας;

Πόσες φορές εσύ ή κάποιος που γνωρίζεις, όταν είναι αρκετά μεθυσμένος από το αλκοόλ, συμπεριφέρθηκε με τρόπο ασυνήθιστο για αυτόν; Ίσως να βιώσατε την αλλαγή της φωνής, της βίας, της σεξουαλικής αταξίας, της κατάποσης βλαβερών ουσιών, της καταστροφής στην ιδιοκτησία, της συγκρουσιακής συμπεριφοράς και άλλων αρνητικών εκφράσεων. Εξετάστε αυτές τις εμπειρίες και αναρωτηθείτε - είναι αυτή η εκδήλωση του φωτός, της αγάπης και της θετικότητας; Αυτά τα περιστατικά αντιπροσωπεύουν ένα μονοπάτι της συνείδησης και της υγείας;

Είναι γνωστό από πολλούς ότι η κατάποση αλκοόλ καταστέλλει το νευρικό σύστημα, σκοτώνει τα εγκεφαλικά κύτταρα, είναι τοξικό για το ήπαρ, εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει και πολλά άλλα επιβλαβή αποτελέσματα. Διδασκόμαστε ότι η μακροχρόνια χρήση αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητη αύξηση του σωματικού βάρους, ασθένειες του ήπατος, μείωση της νοημοσύνης και αρνητικές επιδράσεις στις ορμόνες. Η κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να οδηγήσει σε γενετικές ανωμαλίες, διανοητική καθυστέρηση και παραμορφώσεις στο αναπτυσσόμενο έμβρυο. Παρόλα αυτά, είναι μαζικά προωθούμενο και υποστηριζόμενο από την κυρίαρχη κουλτούρα μας. Έχετε θεωρήσει ποτέ ότι το αλκοόλ είναι ένα επιδέξιο εργαλείο των υποστηρικτών της Μήτρας (Matrix: παγκόσμιο πρόγραμμα ελέγχου και καταπίεσης μυαλού) για να κρατήσει τους ανθρώπους σε μια πορεία αποδυνάμωσης και ασθένειας;


Καθώς προσπαθούμε να θεραπεύσουμε, να ξυπνήσουμε και να μεταμορφώσουμε τον κόσμο μας - προσεύχομαι να κατανοήσουμε το βρώμικο κόλπο που παίζεται στην ανθρωπότητα σε σχέση με το αλκοόλ. Οι μη-καλοπροαίρετες δυνάμεις ήθελαν να μας κρατήσουν καταπιεσμένους, αδύναμους και κοιμισμένους.

Πόσοι από εμάς έχουμε δει οικογένειες να διαλύονται και ζωές να χάνονται λόγω του αλκοόλ και του αλκοολισμού;

Πιστεύετε ότι μας κάνει πιο έξυπνα ή υγιέστερα ή γενικότερα καλύτερα άτομα;

 Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα.

Ας αντικαταστήσουμε την αχαλίνωτη κατάχρηση αλκοόλ με περισσότερες πρακτικές και δραστηριότητες βελτίωσης της υγείας και να μάθουμε πώς να ζούμε αφυπνισμένες και ενδυναμωμένες ζωές!

Πριν κλείσω αυτό το γράψιμο, θέλω να μοιραστώ λίγο περισσότερο με την ιστορία της λέξης αλκοόλ. Υπήρξαν μερικοί άνθρωποι που εξετάζουν την ετυμολογία και ανακαλύπτουν αυτήν την εξήγηση:


«Αλκοόλ (ουσ.) - 1540 (αρχές 15ου αιώνα ως alcofol), «λεπτή σκόνη που παράγεται με εξάχνωση», από τη Μεσαιωνική Λατινική αλκοόλη «κονιοποιημένο μετάλλευμα από αντιμόνιο», από την αραβική al-kuhul "kohl" «λεπτή μεταλλική σκόνη με την οποία σκουραίνουν τα βλέφαρα», από το "kahala" «να λεκιάσει, να ζωγραφίσει».

Ο Παράκελσος (1493-1541) χρησιμοποίησε τη λέξη για να αναφέρει μια λεπτή σκόνη αλλά και ένα πτητικό υγρό. Μέχρι τη δεκαετία του 1670 χρησιμοποιήθηκε στα αγγλικά για "οποιαδήποτε εξουθενωμένη ουσία, το καθαρό πνεύμα οτιδήποτε", συμπεριλαμβανομένων των υγρών. Η έννοια του "συστατικού που προκαλεί μέθη σε έντονο ποτό" καταγράφεται για πρώτη φορά το 1753, συντομογραφία αλκοόλης οίνου, η οποία επεκτάθηκε σε "τοξικό στοιχείο σε ζυμωμένα ποτά". Στη βιολογική χημεία η λέξη επεκτάθηκε το 1850 στην τάξη των ενώσεων του ίδιου τύπου όπως αυτό.

Μετά από περαιτέρω έρευνα, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι στην αρχαία Αίγυπτο, τα μάτια τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών ήταν επενδεδυμένα επάνω και κάτω με μια παχιά μαύρη σκόνη γνωστή ως kohl, kajal ή mesdemet. Το περιγραφέν μάτι έμοιαζε με το αμυγδαλωτό μάτι του θεού γερακιού Horus που παρατηρήθηκε στο γλυφικό Μάτι του Ώρος. Πιστεύεται ότι αυτό το σχήμα επικαλείται την προστασία του Θεού και αποφεύγει τα κακά πνεύματα.

Ωστόσο, αν σκάψετε βαθύτερα, όπως ένας πραγματικός επιστήμονας, ερευνητής ή αναζητητής της αλήθειας, θα ανακαλύψετε αυτά τα ενδιαφέροντα γεγονότα:

Η Dr. Rachel Hajar, μια σύγχρονη συντάκτρια, συγγραφέας και ιατρικός σύμβουλος, ενώ ερευνούσε ένα άρθρο σχετικά με το αλκοόλ για το online ιατρικό περιοδικό της, βρήκε πρόσθετα νοήματα στα αρχαία αραβικά κείμενα.

Αλ Κολ (Al Kol): Τζίνι (Genie-Djin) δαίμονας ή πνεύμα που παίρνει ποικίλα σχήματα ή ένα υπερφυσικό πλάσμα στην αραβική μυθολογία.

Αλ (Al): Κάθε φάρμακο ή ουσία που αφαιρεί το μυαλό ή το καλύπτει.

Η λέξη αλκοόλ συνδέεται επίσης με το σταθερό αστέρι στην αστρονομία γνωστό ως Algol - επίσης γνωστό ως "το κεφάλι του δαίμονα".

Η τρέχουσα αραβική ονομασία για το αλκοόλ (αιθανόλη) είναι الغول al-ġawl – με σωστή έννοια "πνεύμα" ή "δαίμονας".

Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη οινόπνευμα στην ελληνική γλώσσα είναι σύνθετη που περιέχει τη λέξη πνεύμα, ενώ συχνά στην αγγλική αναφέρεται ως spirit (πνεύμα). Υπάρχει ένα βαθύ ιστορικό πίσω από αυτή τη μεθυστική ουσία. Υπάρχουν στρώματα πληροφοριών σε ολόκληρο τον πολιτισμό μας, μερικές φορές πρέπει να κοιτάξουμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων για να βρούμε την πληρότητα της αλήθειας. Σας ενθαρρύνω να εξετάσετε βαθιά τις πληροφορίες που μοιράζονται εδώ, να εξετάσετε τις επιπτώσεις του αλκοόλ στη ζωή σας, στη ζωή των ανθρώπων που γνωρίζετε και στην κοινωνία γενικότερα. Δημιουργήστε συνειδητές, ενημερωμένες και βελτιωτικές για την υγεία αποφάσεις. Όσο περισσότεροι άνθρωποι αφυπνίζονται στην αλήθεια και αναζητούν υγεία και απελευθέρωση από τις ατζέντες ελέγχου του νου, τόσο πιο πιθανό είναι να κάνουμε θετικές αλλαγές και να συν-δημιουργήσουμε έναν κόσμο που αισθανόμαστε καλά για να ζούμε.Το  άρθρο ανήκει στην Zahrah Sita και τη μετάφραση έχει κάνει ο Αρίστανδρος Ανδρομέδειος στην παρακάτω ιστοσελίδα: 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα