Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Οι εχθροί σας ενσαρκώνονται στη χώρα σας...


Αποτέλεσμα εικόνας για εχθροί

Ίσως μισείτε ορισμένα έθνη, αλλά όλα τα έθνη είναι μέρος σας. Είτε σας αρέσει είτε όχι, είναι εκεί. Οι σκοτωμοί δεν είναι καλή λύση. Εάν σκοτώσετε οκτακόσιους χιλιάδες ανθρώπους, σε δέκα χρόνια θα ενσαρκωθούν στη χώρα σας και θα κάνουν ένα χάος εκεί.

Οι εχθροί σας ενσαρκώνονται στη χώρα σας για να σας καταστρέψουν από μέσα. Όταν δημιουργείτε έναν εχθρό, αυτός ο εχθρός μπορεί να γεννηθεί στην επόμενη ζωή μέσα στην οικογένεια, την ομάδα και το έθνος σας και να κάνει το ίδιο πράγμα με αυτό που του κάνατε - φυσικά με διαφορετικούς τρόπους και μέσα.

Πολλά προβλήματα στα έθνη προκαλούνται από τους πρώην εχθρούς μας. Είναι μέρος του έθνους μας, αλλά ενεργούν ενάντια στο εθνικό συμφέρον μας κάνοντας μεγάλα πολιτικά λάθη, πουλώντας ναρκωτικά ή παραπλανώντας τον κόσμο με διάφορους τρόπους. 



Μετά τους πολέμους μπορείτε να δείτε πολλές αναταραχές στα νικηφόρα έθνη. Υπάρχουν πάντα εκείνοι που καταστρέφουν την ακεραιότητα των ανθρώπων, παραπλανούν το έθνος και διασπείρουν τη ρύπανση, τα ναρκωτικά και την πορνεία, αν δεν μπορούν να δολοφονήσουν άμεσα τους ανθρώπους για να πάρουν την εκδίκησή τους από το παρελθόν.

Για να τερματίσουμε αυτόν τον φαύλο κύκλο, πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους από την παιδική τους ηλικία, να τους εκπαιδεύσουμε με τις αρχές και τις ιδέες της παγκόσμιας ενότητας και σύνθεσης, με τον Νόμο του Κάρμα και της Μετενσάρκωσης, και με κάποιο τρόπο να διαλύσουμε τον έμφυτο προγραμματισμό τους για εκδίκηση και μίσος.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Cosmic Questions vol.3 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα