Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Η αγάπη προσελκύει εκείνους που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν

Αποτέλεσμα εικόνας για Η αγάπη προσελκύει εκείνους που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν


Η αγάπη προσελκύει στα υποκειμενικά πεδία εκείνους που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Όταν αυξάνετε την αγάπη σας, αρχίζετε να μυρίζετε σαν ευωδιαστό λουλούδι. Όταν αυξάνετε το μίσος σας, μυρίζετε σάπια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στο αστρικό πεδίο. Εάν έχετε μίσος, εάν είστε θυμωμένοι, εκδικητικοί ή ζηλόφθονες, το αστρικό σώμα σας σαπίζει. Όταν μπαίνετε στο αστρικό πεδίο κατά τη διάρκεια του ύπνου, μυρίζετε πραγματικά σάπια.

Τα devas και οι άγγελοι προσελκύονται από τη μυρωδιά σας. Εάν έχετε μια σάπια μυρωδιά δεν θα προσελκυστούν από εσάς και θα δείτε πώς χάνετε το μαγνητισμό σας και προσελκύετε καταστροφικές δυνάμεις γύρω σας. Οι αόρατοι άγγελοι και τα devas είναι φορτισμένα με μαγνητισμό. Εάν είστε γεμάτοι αγάπη, έρχονται σε σας και σας δίνουν το μαγνητισμό τους.



Ο μαγνητισμός είναι καλός για την επιχείρησή σας. Ο μαγνητισμός σάς φέρνει μεγαλύτερη επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες της ζωής σας. Αφήστε την αρνητικότητα και θα δείτε πόσο όμορφοι θα γίνετε και πώς θα έρχονται οι άνθρωποι σε σας σε αυτό το πεδίο και σε άλλα πεδία για να σας βοηθούν και για να εργαστούν μαζί σας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Meditation vol.1 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα