Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Σε απειλούμενο είδος ανακήρυξε τους Έλληνες διαιτητές η WWF

Σε απειλούμενο είδος ανακήρυξε τους Έλληνες διαιτητές η WWF

Στη λίστα της με τα απειλούμενα είδη στη χώρα μας πρόσθεσε η WWF τους Έλληνες διαιτητές μετά το περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλλε οπλοφορώντας στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στη Τούμπα.

Σε ανακοίνωση της η περιβαλλοντική οργάνωση αναφέρει ότι, μετά το συμβάν, είναι αναγκασμένη να προσθέσει τους Έλληνες διαιτητές στη σχετική λίστα των απειλούμενων ειδών στην Ελλάδα, μαζί με τη φώκια Μονάχους-Μονάχους και την χελώνα Καρέτα-Καρέτα.
«Προσθέσαμε στη λίστα μας τους Έλληνες διαιτητές καθώς μετά το περιστατικό με τον κ. Σαββίδη έχουν επιδεινωθεί σημαντικά οι προοπτικές επιβίωσης τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αυστηρά όρια για το κυνήγι των διαιτητών ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Το περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης, η οποία δια μέσω του εκπροσώπου της Δημήτρη Τζανακόπουλου ανακοίνωσε την πρόθεσή της να επιβάλλει αυστηρά όρια στο κυνήγι των διαιτητών, όπως ισχύει και για τα υπόλοιπα θηράματα, προκειμένου να αποφεύγονται κρούσματα λαθροθηρίας.

Σύμφωνα με νομοσχέδιο που θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή, το κυνήγι διαιτητών θα επιτρέπεται μόνο ορισμένες εποχές το χρόνο, ενώ οι κυνηγετικές άδειες θα δίνονται μόνο σε ιδιοκτήτες ομάδων που γνωρίζουν προσωπικά τον Πούτιν και το όνομα τους τελειώνει σε “αββίδης”.

Αλλάζει ο ύμνος του ΠΑΟΚ

Τέλος, την αλλαγή του ύμνου του ανακοίνωσε σήμερα ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ύμνος της ομάδας θα αντικατασταθεί από τη μουσική της ταινίας «Ο Καλός, Ο Κακός και Ο Άσχημος», η οποία θα παίζει κάθε φορά που μπαίνει ο Ιβάν Σαββίδης στο γήπεδο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα