Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Τεράστια Πορτοκαλόχρωμη Σφαίρα Προκαλεί Πανικό στο Πέρασμά της (video)



Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τεράστια Πορτοκαλόχρωμη Σφαίρα Προκαλεί Πανικό στο Πέρασμά της
Ένα άγνωστο πορτοκαλί αντικείμενο «πιάστηκε» στην κάμερα να «βουτάει» μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης. 

Πέρα από τον πανικό που προκάλεσε, οι πρώτες σκέψεις ήταν ότι πρόκειται για
κάποια έκρηξη στον αέρα, αλλά και για έναν πλανήτη που πέφτει. Για τον Νιμπίρου, ή Νέμεσις όπως πολλοί τον ονομάζουν.


Το συγκεκριμένο συμβάν, όπως αναφέρει η dailystar.co.uk προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο και ποικίλα σχόλια, καθώς η πιο εύκολη εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι πρόκειται για τον Ήλιο, αλλά αυτό δεν μπορούσε να στέκει με κανέναν τρόπο. Γιατί; Πολύ απλά διότι όταν αυτός που καταγράφει το περίεργο περιστατικό, στρέφει την κάμερα προς τα δεξιά, βλέπουμε ξεκάθαρα το ηλιοβασίλεμα και άρα αυτό το πορτοκαλί φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό, δεν μπορεί να ήταν ο Ήλιος.


«Τι στα κομμάτια είναι αυτό; Είναι τόσο ανατριχιαστικό», λέει ο άνθρωπος πίσω από την κάμερα.

«Εκεί είναι ο ήλιος», είπε γυρίζοντας την κάμερα στο ηλιοβασίλεμα, «αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό», είπε αναφερόμενος στο φαινόμενο.

Το κλιπ ανέβηκε αρχικά στο Facebook στις 23/3/2018, όπου έχει λάβει περισσότερες από 40.000 επισκέψεις. Στη συνέχεια μοιράστηκε και μεταφορτώθηκε στο youtube και σε πολλά sites που ασχολούνται με τέτοια θέματα.

Διαβάζοντας τα περισσότερα σχόλια, αντιλαμβανόμαστε ότι πάρα πολλοί είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για τον Πλανήτη Νιμπίρου που πλησιάζει ή που ίσως είναι περισσότερο κοντά μας απ’ ότι νομίζουμε, αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες το κρύβουν. Αρκετοί πιστεύουν ότι σύντομα θα πέσει και θα χτυπήσει σύντομα τη Γη.

Άλλοι φαντάζονται ότι αυτή η πύρινη σφαίρα, είναι κάποιο ΑΤΙΑ που χτυπήθηκε ύστερα από κάποια αερομαχία. Μερικοί θεωρούν ότι μέσα από εκεί θα βγουν άλλες μικρότερες και θα επιτεθούν στους ανθρώπους ή θα κάψουν τα δάση και τις πόλεις.

«Δεν πρόκειται να μπορέσουν να το κρύψουν πολύ περισσότερο», λέει κάποιος
Ένας άλλος προσθέτει: «Έρχεται η ώρα, συγκεντρωθείτε στις οικογένειές σας».
Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποιες αληθοφανείς εξηγήσεις για το φαινόμενο, τις οποίες να έχουν δώσει επιστημονικοί φορείς με φερεγγυότητα.

Ωστόσο, είναι αρκετά πιθανό να πρόκειται για κάποιον μετεωρίτη που καίγεται μπαίνοντας στην ατμόσφαιρα και που τα σύννεφα σε εκείνο το σημείο έτυχε να δημιουργούν μία υπέρ-διόγκωση της πραγματικότητας, δηλαδή να λειτούργησαν ως μεγεθυντικός βαθμός.

Μία άλλη εξήγηση, θα μπορούσε να είναι ότι πρόκειται για τον αναμενόμενο να πέσει στην Γη, κινέζικο δορυφόρο, ο οποίος υπολογίζεται ότι θα συγκρουστεί με κάποιο σημείο του πλανήτη μας περίπου στις 31 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

Η αλήθεια πάντως είναι πως για καμία από όλες τις υποθέσεις δεν υπάρχει κάποια διαβεβαίωση, ούτε για τις αληθοφανείς ούτε για τις υπερβολικές. Ούτε υπάρχει -προς το παρόν – κάποια άλλη ιδέα που να έχουμε εντοπίσει για το μυστηριώδες περιστατικό που έγινε ορατό και καταγράφηκε σε κάποια περιοχή της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Δείτε και το σχετικό video:

diadrastika

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα