Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Το Φως, ο Λόγος, η Ζωή, και το τίποτα.



Λοιπόν μάγκες..μόλις κατανόησα τι είναι το Φως, και τι είναι ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος. γελάτε; εγώ να δείτε!

Πάρτε τα βασικά έτσι για να σας ζαλίσω εντελώς στην μέθη του έρωτα για την Αλήθεια του Φωτός..

Τι είναι ο Αγέννητος και Προϋπάρχων Πανάγαθος Νους Θεός; Και τι είναι ο Αδιαίρετος Φωτεινός του Λόγος; Τι είναι η ζωή;

Τι να πρωτοπώ και πως να το πω..
Ο Αδιαίρετος Λόγος είναι η ζωή, και η ζωή έχει ατελείωτες βαθμίδες, ξεκινά από την πιο διαιρεμένη και ξεφτιλισμένη μονάδα στον κτιστό κόσμο, και φτάνει ως την ολότητα του κτιστού κόσμου και όλα αυτά με τις ψυχές, συνεχίζει, δηλαδή  να ζει την Αλήθεια της Ζωής η οποία δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, και όλα αυτά με τις Δυνάμεις..τώρα τι είναι η αλήθεια της ζωής, τι να σας πω, εδώ εμείς θεωρούμε ως ζωή το τίποτα στην Γη. 

Για να καταλάβετε το χάλι που βρισκόμαστε εδώ στην Γη, φανταστείτε πως αυτή τη στιγμή είμαστε ένα ανεγκέφαλο ηλεκτρόνιο, ενός ατόμου, που εμπεριέχει μέσα του και άλλα ανεγκέφαλα ηλεκτρόνια, όπως και άλλα ανεγκέφαλα πρωτόνια, όπως και άλλα ανεγκέφαλα νετρόνια, που όλη τους την ζωή κάνουν κύκλους γύρω από τον πυρήνα ενός ατόμου, και ενώ δεν υπάρχει τίποτα υλικό σε ένα ηλεκτρόνιο, σε ένα πρωτόνιο, σε ένα νετρόνιο, και κινούνται γύρω από τον πυρήνα του ατόμου, κάνοντας συνεχώς κύκλους, πιστεύοντας ότι αυτό είναι η ζωή, δηλαδή ο πυρήνας του ατόμου! αλλά και που αυτός ο πυρήνας δεν υπάρχει στ'αλήθεια, αφού δεν είναι υλικός! αλλά νοητός!~

Κι εμείς που είμαστε Νους και Αδιαίρετος Λόγος,  γίναμε ένα ηλεκτρόνιο που δεν έχει ούτε Νου ούτε Λόγο ούτε ζωή...άρα δεν ζει τίποτα!..Αντε Γεια!

morfeas sky

Δεν καλύφθηκα από την επεξήγηση... περιμένω κι άλλη ανάλυση του εν λόγω κειμένου, κάτι μισόλογα έγραψες από τον ενθουσιασμό σου...χαχα!!! Αλλά από το ρεζουμέ μάγκα μου... τζίφος. Όλα παρέμειναν μέσα στην κεφαλή σου, δεν εξαπλώθηκαν, εκτενέστερα σε εμάς. Καλό το κομμάτι με τα ηλεκτρόνια, νετρόνια κλπ. Θέλω όμως την μέθη του έρωτα για την Αλήθεια του Φωτός, να μας την μεταδώσεις!!! (Υπέροχη επιλογή εικόνας!!! 💓) Αναμένω εξωγηινάκο... :)


(αντικατάσταση της λέξης ξεφτιλισμένη με την λέξη ευτελή παρακαλώ για να είμαστε κόσμιοι και κυριλέ...)

Ευτελή τα ανθρώπινα όντα στην Γη; το μόνο που μπορούν να δουν είναι αυτό που βλέπει το σώμα τους..


Συνώνυμα του δικού σου.... ευτελής, αθλίας ποιότητας, αναξιοπρεπής, ανάξιος (λόγου), ανεκδιήγητος, αστείος, αχρείας ποιότητας, άχρηστος, β' / γ' / δ' + κατηγορίας / κλάσης / ποιότητας, γελοίος, για + πέταμα / τα μπάζα / τα πανηγύρια / τα σκουπίδια, ελεεινός, ευθηνός, εύκολος, κατώτερης + αξίας / ποιότητας / τιμής, κατώτερου επιπέδου, (πολύ) κοινός, κοινότατος, κωλόπανο, (πολύ) λίγος, μάπα, (πολύ) μέτριος, μετριότατος, μικροπρεπής, (πολύ) μικρός, (της) ντροπής, ντροπιαστικός, (ε)ξευτελιστικός, ουτιδανός, πάμφθηνος / πάμφτηνος, ποταπός, πρόστυχος, σκάρτος Διάλεξε και πάρε...

Ε το βρήκες..αυτός είναι ο άνθρωπος της Γης..ευτελής.

(Είδες;;; αμέσως να με μαλώσεις).

Μμ..με ξεπέρασες εδώ στον χαρακτηρισμό..και έχεις δίκιο.
.....


Τι είναι το Φως; για πες
Αν θες ξεκινάω με το τίποτα το "ευτελή" σώμα..τι είναι το ανθρώπινο σώμα; για πες

Δεν θα πω... αναμένω να ολοκληρώσεις εσύ το κείμενο που έγραψες. :)

Γιατί να το πω; μήπως θα με κατανοήσετε; πάλι τρελό θα με βγάλετε...αλήθεια τώρα τι ακριβώς μπορεί να είναι το Φως; και τι ο Νους και ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος του; 


Δεν σου λέω. Μην επιμένεις, τρελέ αναλυτή σε λέωω!!! Γιατί θα κάνεις μετά σκονάκι από το δικό μου γραπτό και θα πάρεις εσύ Α στο τεστ... :P (Πες τα εσύ, για να δω αν τα ξέρεις...χαχαχα!!!)

Φως το Αγέννητο και Προϋπάρχων Φως..και ότι είναι αγέννητο μα ούτε και υπάρχει δεν είναι η ζωή, ούτε γεννημένη ζωή, μα ούτε αγέννητη ζωή διότι δεν υπάρχει..μα ούτε υπάρχει και ο Αδιαίρετος Λόγος.

Σαν γρίφος μοιάζει όλο αυτό που λες........ (Πως το εννοείς, ότι δεν υπάρχει ο Αδιαίρετος Λόγος;)

Μα αφού το Φως είναι Αγέννητο και Προϋπάρχων!..ενώ ο Λόγος είναι Υπάρχων.

Για συνέχισε...
Διότι αυτό που Προ-υπάρχει, Υπάρχει πριν να Υπάρξει.


Δηλαδή... Ήταν από Πάντα.
Είναι αυτό που είναι..το Παν..ενώ ζωή είναι ο Λόγος που ζει μέσα στο Παν.

Ναι.

καὶ εἶπεν ὁ Θεός· γενηθήτω φῶς· καὶ ἐγένετο φῶς. (Από Γενεσις. 1,3) Και είπεν ο Θεός· “να γίνη φως επί της γης”· και έγινε φως. (Δεν εγεννήθη όμως όπως λέει εδώ...είναι λάθος διατύπωση)

Καλά το λέει είναι γεννημένο φως..κτιστό, όπως ολόκληρος ο κτιστός κόσμος είναι γεννημένος.
Δεν ασχολούμαστε όμως τώρα με τα ψεύτικα φώτα της Γης, ούτε του κτιστού κόσμου..αυτή τη στιγμή σου μιλάω για το Αληθινό άκτιστο Φως.


Κατάλαβες λοιπόν γιατί δεν αναλύω αυτά που ξέρω; διότι αν εσύ που είσαι ψαγμένη και αναζητάς την αλήθεια ζορίζεσαι, όλα τα υπόλοιπα ντουβάρια τι νομίζεις ότι θα κατανοήσουν από όλα αυτά; τίποτα!

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα