Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Υπάρχει ψυχή και πως θα την προσεγγίσουμε



Η μεταμόρφωση της πεταλούδας έχει εμπνεύσει πολλούς να τη χρησιμοποιήσουν ως σύμβολο για την έξοδο της ψυχής από το σώμα. Μία από τις σημασίες της αρχαιοελληνικής λέξης ψυχή ήταν η «πεταλούδα».

Από τον Ζάχο Σκαφίδα

Σε πολλά άρθρα αρχίζω με προσωπικές εμπειρίες και αυτό διότι η ζωή είναι το καλύτερο σχολείο.

Όταν από μικρή ηλικία έψαχνα να βρω απαντήσεις για το τι είναι ψυχή που συχνά άκουγα στο σχολείο, στην εκκλησία, στο σπίτι, ταύτιζα τη ψυχή με αυτό που είμαι και σκέπτομαι, τι πιο λογικό. Όταν έβλεπα ένα άτομο που λόγω παθήσεων έχανε το μυαλό του και δεν γνώριζε ούτε τα παιδιά του, διερωτόμουν που ήταν η ψυχή του. Αντιλαμβανόμουν ότι με την καταστροφή ή τον θάνατο του εγκεφάλου το προσωπικό εγώ χανόταν, τότε τι μπορεί να σκεφτεί ένας απλός άνθρωπος, απλά, δεν υπάρχει τίποτα. Αυτή είναι η αντίληψη της πλειοψηφίας των ανθρώπων. Αξιοσημείωτο είναι ότι όταν ρωτούσα ένα άτομο που δεν γνώριζε τίποτα, ποιος είναι, και αν δεν γνώριζε ούτε το όνομα του, απαντούσε εγώ.

Αργότερα μελετώντας και πειραματιζόμενος σε αναδρομές είδα ότι άνετα ένα εγώ στη διάρκεια της ύπνωσης ένιωθε ότι ήταν κάποιο άλλο, όμως εξακολουθούσε να νιώθει ότι ήταν αυτός. Ενδιαφέρον ήταν όταν το υποκείμενο έβλεπε ότι είχε αλλάξει φύλο και συμπεριφερόταν με άλλο τρόπο, πάλι εξακολουθούσε να επιμένει ότι ήταν αυτός.

Άρχισα να βλέπω το θέμα διαφορετικά και να αναλαμβάνουμε ότι το εγώ που ένιωθα συνδεόταν με τον υλικό εγκέφαλο και συνεπώς ότι ένιωθα ήταν θνητό, αλλά συγχρόνως ήταν και το εγώ ενός ψυχικού όντος που περιείχε δεκάδες εγώ που είχα βιώσει σε διάφορες ενσαρκώσεις.

Το θέατρο της ζωής

 Για να αντιληφτούμε τι συμβαίνει ας φανταστούμε ένα ηθοποιό που παίζει ένα ρόλο στο θέατρο ή στον κινηματογράφο. Όσο παίζει τον ρόλο, αν είναι καλός ηθοποιός, πρέπει να ταυτίζεται απόλυτα με αυτόν, αν σπάσει η προσοχή του και σκεφτεί ότι είναι εαυτός του, εκείνη τη στιγμή δεν παίζει καλά. Όταν τελειώσει η παράσταση παύει να είναι ο ρόλος του και είναι ο εαυτός του. Ο ρόλος του πέθανε, δεν υπάρχει, όμως αυτός έχει τη γνώση του ρόλου, έχει επηρεαστεί από τον ρόλο, τον βίωσε, πήρε τα μαθήματα του, ενίσχυσε την ατομικότητα του. 

Οι αντιστοιχία, ρόλος - ζωή που απορρέει από το σώμα και ο ηθοποιός - ψυχή, πλησιάζει πάρα πολύ την σύνδεση της ψυχής με το σώμα.

Μεταφυσική προσέγγιση της ψυχής

Θα επιχειρήσω μια άλλη προσέγγιση λίγο πιο δυσνόητη. Ο ψυχικός φορέας όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα είναι αυτάρκης, με το νοητικό του και το συναισθηματικό του για να λειτουργεί στα ψυχικά πεδία. Για να έχει πρόσβαση στο υλικό πεδίο χρειάζεται τον γνωστό υλικό φορέα με τα περιβλήματα που βλέπετε ώστε πέρα από τον υλικό κόσμο να έχει πρόσβαση και στον ψυχικό. Ο υλικός φορέας μας έχει πρόσβαση στα υλικά ερεθίσματα που καταγράφονται στον εγκέφαλο. Η τηλεπάθεια είναι αδιαμφισβήτητη, την έχουν νοιώσει όλοι. Δεν ανιχνεύεται από υλικά μηχανήματα, άρα είναι ψυχικής φύσεως.

Υπάρχουν ευαίσθητα άτομα που μπορούν και διαβάζουν προηγούμενα γεγονότα από την ζωή σου που δεν τα σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή, κάποιες φορές ξεχασμένα. Υπάρχουν πολλές αναφορές σε βιβλία. Κανένας υλικός μηχανισμός δεν έχει αυτή την ικανότητα, άρα κάτι υπερφυσικό παίρνει πληροφορίες φυσικά από κάτι όμοιο του.  Υπάρχει πλήθος παραψυχολογικών φαινομένων όπως  ενόραση –τηλεπάθεια - διόραση τα οποία δεν ανιχνεύονται με υλικά μηχανήματα άρα δεν ανήκουν στον υλικό κόσμο. Όλα αυτά για να γίνονται  αντιληπτά από τον άνθρωπο χρησιμοποιούν κάποια μέρη του εγκεφάλου τα όποια ανιχνεύουν οι μελετητές και στηρίζουν εσφαλμένα την άποψη τους ότι είναι υλικά φαινόμενα. Κανένας όμως δεν μπορεί να τα αναπαράγει ούτε να περιγράψει την φύση τους.

Από τα παραπάνω είναι προφανές ότι πέρα από τον υλικό φορέα μας όλοι κατέχομε και ένα ψυχικό φορέα που καταγράφει οτιδήποτε στη ζωή μας και επιδρά με το σώμα αμφίδρομα.
                                 
Ο εγκέφαλος και η ψυχή

Ο εγκέφαλος φαίνεται ότι συγχρόνως με την υλική καταγραφή μετατρέπει τις πληροφορίες σε ψυχικές που καταγράφονται στον αντίστοιχο ψυχικό φορέα, (Τηλεπάθεια, γνώση παρελθόντων γεγονότων).  Η φορά των πληροφοριών από τον εγκέφαλο στη ψυχή είναι πλήρης, το αντίστροφο γίνεται αισθητό σαν παρόρμηση, καθοδήγηση, έμπνευση. Βάλτε ένα πρόβλημα στο μυαλό σας το βράδυ, το πρωί θα είναι λυμένο ή θα το διαβάσεις δήθεν τυχαία ή θα στο πει κάποιος άλλος. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα.

Όπως υποστηρίζει ο Stuart Hameroff, (Βλέπε: Η συνείδηση κινείται σε άλλο σύμπαν μετά το θάνατο) τρισεκατομμύρια υπολογισμοί ανά δευτερόλεπτο συμβαίνουν στο εκτεταμένο κύκλωμα του μικροσωλήνα "σκαλωσιάς" που υποβαστάζει κάθε νευρώνα, πράγμα που σημαίνει ότι η ταχύτητα επεξεργασίας του εγκεφάλου είναι τρισεκατομμύρια φορές πιο γρήγορη από ό, τι γενικά θεωρείται. Εντός των μικροσωλήνων υπάρχει η πληροφορία σε κβαντική μορφή οι οποία εξακολουθεί να υπάρχει και μετά θάνατο σαν ενέργεια και αποτελεί την ψυχή.

Τώρα γιατί οι πληροφορίες από την ψυχή στο υλικό φορέα είναι δύσκολες. Ο εγκέφαλος είναι διαρκώς απασχολημένος στο έργο που έχει αναλάβει για εξυπηρέτηση της ζωής. Διαρκώς στέλνει πληροφορίες στους νευρώνες και την ψυχή. Είναι σαν ένα ρυάκι που κυλάει προς μια κατεύθυνση. Δύσκολα μπορείς να στείλεις κάτι στην αντίθετη κατεύθυνση. Χρειάζεται να σταματήσεις την ροή. Αυτό γίνεται κατά την διάρκεια του ύπνου, της ύπνωσης, του διαφόρων τύπου διαλογισμών.

Το θνητό εγώ και το αθάνατο εγώ

Όταν κουβέντιαζα το θέμα με ανθρώπους που είχαν το σχετικό ενδιαφέρον, συμφωνούσαν ότι εφόσον ο εγκέφαλος καταστρέφεται αυτό που είχε καταγραφεί σε αυτόν δεν υπήρχε πλέον, συμφωνούσαν στο πρόβλημα της θνητότητας της αντιληπτής προσωπικότητας. Έμπαινε όμως το θέμα και πως γνωρίζω ότι εγώ συγχρόνως είμαι αυτό το θνητό και κάτι αθάνατο και τι με νοιάζει εμένα αφού αυτό που αντιλαμβάνομαι θα πεθάνει. Δεν πείθονταν ούτε κάνοντας αναδρομές και βλέποντας ότι το υποσυνείδητο τους περιείχε πολλά περισσότερα από αυτά που γνώριζαν. Βλέπε Επιστημονικές αποδείξεις για τη μετενσάρκωση

Μετενσάρκωση και ψυχή από την αρχαιότητα έως σήμερα

Το ερώτημα είναι αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αντιληφτεί αυτό το κομμάτι τους και πως θα το αντιληφτούμε εμείς.
Λέγεται ότι ο Πυθαγόρας γνώριζε όλες τις προηγούμενες ζωές του, (Ψυχή και σώμα κατά το πυθαγόρειο δόγμα της μετεμψύχωσης), αν αυτό αληθεύει τότε ο υλικός εγκέφαλος στη συνηθισμένη κατάσταση είχε έλθει σε επαφή με το αθάνατο εγώ του. Ομοίως γνώριζαν προηγούμενες ζωές τους ο Ο Εμπεδοκλής ο Ακραγαντίνος, ο Απολλώνιος ο Τυανέας ο Ερμής ο Τρισμέγισστος και πολλοί άλλοι.
Ο Σωκράτης στην απολογία του έλεγε: «Αντιλαμβάνομαι μέσα μου κάτι σαν σημείον θείον και υπερφυσικόν.. Τούτο δε το οποίον ήρχισεν από την παιδική μου ηλικίαν είναι έν ειδος φωνής, η οποία ομιλεί και πάντοτε μεν με αποτρέπει, από τούτο το οποίον μέλλων να πράξω, ουδέποτε δε με προτρέπει...» Αυτή ακριβώς είναι η δράση  ψυχή – σώμα η δράση σώμα - ψυχή είναι δεδομένη. ( Βλέπε: Το δαιμόνιο του Σωκράτη).
Ο Πλάτωνας  μαθητής του Σωκράτη (427-347 π.Χ.) μας ενημερώνει για την σχέση της ψυχής με το σώμα κατά το θάνατο. Ο θάνατος, λέει , "τυγχάνει ων, ως εμοί δοκεί, ουδέν άλλο ή δυοίν πραγμάτοιν διάλυσις, της ψυχής και του σώματος απ' αλλήλου".  που σημαίνει ότι ο θάνατος δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ο διαχωρισμός δύο πραγμάτων, του ενός απ' το άλλο, δηλαδή της ψυχής από το σώμα. ( Βλέπε: Πλάτων περί μετεμψύχωσης και Οι μεταφυσικές απόψεις του Πλάτωνα ).
Στη σύγχρονη εποχή υπάρχουν πάρα πολλοί που δέχονται την μετενσάρκωση και θεωρείται πλέον εύκολο με την βοήθεια των αναδρομών.


Σύγχρονη μεταφυσική θεωρία περί ψυχής  βασιζόμενη σε αναδρομές

Καλό είναι να δούμε περιληπτικά μέσω της μελέτης των αναδρομών τι έχει προκύψει.
Οι ψυχές γεννιούνται διαρκώς από την πηγή του σύμπαντος. Στην αρχή δεν έχουν ατομικότητα και εγώ. Σαν κομμάτια του Θεού περιέχουν την άπειρη σοφία του. Μια ομάδα ψυχών που αποκαλούνται μητέρες φροντίζουν να αποκτήσουν την στοιχειώδη ατομικότητα και εγώ. Ένα μικρό μέρος αυτών των ψυχών αποφασίζει να παραμείνει και να αποκτήσει ατομικότητα στα ψυχικά πεδία. Τα ψυχικά πεδία είναι εύπλαστα οπότε μια μικρή στροφή στην αρνητικότητα σε ρίχνει στα κατώτερα που δεν είναι τόσο ευχάριστα.

 
Οι μητέρες και οι οδηγοί προτείνουν στις ψυχές ενσάρκωση σε υλικούς κόσμους που βασίζονται στην αντίθεση ώστε να αντιληφτούν το εγώ τους και την μεγάλη ποικιλία των θετικών και αρνητικών καταστάσεων. Μέσα από αυτή την αντίθεση γίνεται αντιληπτό το φως από το σκοτάδι, η ευτυχία από την δυστυχία, πλούτος και φτώχια, η ευχαρίστηση και ο πόνος, κλπ. Η ψυχή από την θεϊκή της φύση τα γνωρίζει, όπως γνωρίζει ένα παιδί ότι αν βάλει το χέρι στη φωτιά  θα καεί. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το γνωρίζω έως το βιώνω.

Υπάρχουν κόσμοι εύκολοι και κόσμοι δύσκολοι όπως ο δικός μας. Όσο ποιο δύσκολος είναι ο κόσμος, τόσο γρηγορότερη είναι οι ανέλιξη. Οι ψυχή κατά την ενσάρκωση παίρνει ένα μέρος της ενέργειας της που έχει συμφωνηθεί από τους οδηγούς της. Σπάνια διασπά την ενέργεια της σε περισσότερες ενσαρκώσεις ταυτόχρονα.

Όταν εισέρχεται στο ανθρώπινο σώμα πρέπει να βιώσει αυτό που του προσφέρεται από τον δημιουργό. Νοιώθει σαν μωρό, συνεπώς δεν μπορεί να σκεφτεί, και σιγα σιγά νοιώθει αυτά τα προτερήματα και ελαττώματα που του προσφέρει το DNA των γεννητόρων. Πριν φτάσει στην ηλικία των δύο ετών έχει τόσο απορροφηθεί από αυτά που του προσφέρει η σάρκα που έχει ξεχάσει ποια είναι, και αρχίζει πλέον να παίζει το ρόλο που συμφωνήθηκε.
Αυτό που κυριαρχεί κατά την ζωή είναι το εγώ του ανθρώπινου σώματος. Με μεγάλη δυσκολία επεμβαίνει η ψυχή δίνοντας κατευθύνσεις σε σημαντικά θέματα που είναι για το όφελος της. Αν επέμβει δυναμικά χάνεται το παιχνίδι της ζωής και τα μαθήματα που έχει συμφωνηθεί να πάρει.

Όταν ολοκληρωθεί η εκπαίδευση ή όταν αποφασίσει η ψυχή ότι δεν χρειάζεται άλλο το υλικό πεδίο, εξελίσσεται σε ψυχικά πλέον πεδία. Υπάρχει απόλυτη ελευθερία διότι δεν υπάρχει θάνατος και ο χρόνος είναι άπειρος. (Βλέπε : Πέμπτη διάσταση, τα διπολικά ζευγάρια και η ψυχή).

Ανατολική μυστικιστική θεωρία περί ψυχής

Αν το δούμε ποιο σύνθετα κάτω από το ανατολικό μυστικισμό θα λέγαμε (οι ψυχές, για ένα άγνωστο και ασύλληπτο για την ανθρώπινη διάνοια λόγο, αποχωρίστηκαν από το Δημιουργό τους. Έφυγαν από το Σατς Κάντ (Sats Kahnt: Σανσκριτική λέξη) ή Βασίλειο του Πατέρα, μία περιοχή αγνού Πνεύματος στην οποία δημιουργήθηκαν και στάλθηκαν να κατοικήσουν μέσα στα τα Εσωτερικά Πνευματικά Βασίλεια, που είναι το Υπεραιτιατό, το Αιτιατό και το Αστρικό, καθώς και στο Υλικό Επίπεδο του οποίου η γη μας αποτελεί μια μικρή κουκίδα.
Όλες οι ψυχές είναι προδιαγεγραμμένο κάποτε, μετά την μακραίωνη παραμονή τους στον Υλικό κόσμο, με τη Χάρη του Θεού να επιστρέψουν στην Αγκαλιά του Θεού Πατέρα. Βλέπε: Το Αστρικό σώμα και ο ανθρώπινος Νους).
 
Τώρα μόλις άνοιξα την πόρτα για την άπειρη γνώση που ακολουθεί. Είναι επιλογή του καθενός να βρει αυτό που ζητά.

Με ποιους τρόπους προσεγγίζεται η ψυχή

Μέθοδος Γκουρτζίεφ

Ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος Γκουρτζίεφ συνιστούσε στους μαθητές του, πέρα από τα πολλά άλλα, να έχουν συνείδηση διαρκώς στο ότι κάνουν και ότι το κάνουν αυτοί. Αλλιώς έλεγε ότι ήταν κομισμένοι. Ο Ουσπένσκυ ένας από τους πιο σημαντικούς μαθητές του αναφέρει. Μετά από ένα μεγάλο χρόνο εφαρμογής της οδηγίας κάποια στιγμή που περπατούσα έξω διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι που με προσπερνούσαν ήταν κοιμισμένοι. Όσο έκανα προσπάθεια να έχω επίγνωση του εγώ συνέχιζε το φαινόμενο. Όταν διασπαζόταν η προσοχή μου έπαυα να βλέπω κομισμένους ανθρώπους, αφού προφανώς και εγώ κοιμόμουν. Και πράγματι έτσι είναι, ζούμε μέσα στις σκέψεις του υλικού σώματος παραγνωρίζοντας την θεϊκή φύση μας.

Η μέθοδος είναι να μάθεις να σταματάς την φλυαρία στον εγκέφαλο σου και να βλέπει πλέον η ψυχή σου μέσα από το σώμα σου. Φυσικά όταν 20, 40, 60, χρόνια έχεις μάθει να ζεις την πραγματικότητα του εαυτού σου, δεν είναι δυνατόν σε ένα μικρό διάστημα να γίνει η αλλαγή. Έχει υπολογιστεί ότι αρχίζουν εμφανή αποτελέσματα μετά από 300 ώρες εργασίας. Με την μέθοδο του Γκουρτζίεφ όσο είσαι συγκεντρωμένος και συνειδητός σε αυτό που κάνεις σταματάει το ονείρεμα του νου, η άσκοπη φλυαρία και δίνει ευκαιρία να εκδηλωθεί ή ψυχή.

Μέθοδος του Σατ Γκούρου

Παρόμοια μέθοδος περιγράφεται στο πώς να σταματήσουμε τη φλυαρία του νου μας από τον Ινδό πνευματικό δάσκαλο Σατ Γκούρου. Εξηγεί γιατί, μάλλον παρά να επιχειρούμε να παύσουμε και να αναιρέσουμε τις στενάχωρες σκέψεις μας, θα πρέπει να αρχίσουμε να τις παρατηρούμε. Όπως περιγράφει τότε έρχεται η φώτιση η όραση 360 μοιρών και άλλα. Τα οποία σημαίνουν σύνδεση με τη Θεϊκή ψυχή μας.

Μέθοδοι διαφόρων διαλογισμών

Το ίδιο επιτυγχάνεται με διάφορους διαλογισμούς, όπως με τον Υπερβατικό διαλογισμό, όταν γίνεται συγκέντρωση στο τρίτο μάτι και επιτυγχάνουμε αστρική προβολή, δηλαδή πρόσβαση σε ψυχικά πεδία.

Μέθοδος channeling

Μια διαδεδομένη μέθοδος channeling, είναι η μέθοδος του σημειωματάριου. Δηλαδή χαλαρώνουμε καλωσορίζουμε, την οντότητα που θέλουμε να έλθουμε σε επαφή, άγγελο, ανώτερο εαυτό, ψυχή, ακόμα και Θεό. Θέτουμε ένα ερώτημα γραπτώς και γράφουμε την απάντηση που θα έλθει στο μυαλό μας. Λογικό είναι στην αρχή να παρεμβαίνει ο εγκέφαλος και οι απαντήσεις να προέρχονται από αυτόν. Όποιος έχει τη υπομονή, κάθετε τουλάχιστον10-20 λεπτά ημερησίως και επιμείνει, θα εκπλαγεί μετά από 2-3 μήνες.  Έτσι γράφτηκε το βιβλίο Συζήτηση με το Θεό του Walsch Neale Donald.

Μέθοδος αλλαγής της πραγματικότητας με τον Ανώτερο Εαυτό

Μια άλλη μέθοδο που σε φέρνει σε επαφή με τους ανώτερους φορείς σου μπορεί να δεις στο άρθρο:Αλλαγή της πραγματικότητας με τον Ανώτερο Εαυτό.
Σε οποιαδήποτε μέθοδο μη φοβάστε να κάνετε αλλαγές που ταιριάζουν στην προσωπικότητα σας. Θα δούμε μια παραλλαγή της παραπάνω μεθόδου.

Μέθοδος χαλάρωσης  του Andrew Newberg

Η χαλάρωση είναι το πρωταρχικό  σε οποιοδήποτε διαλογισμό. Επιτυγχάνεται με διαφόρους τρόπους. Εγώ θα σας προτείνω τη μέθοδο του Andrew Newberg. Χαλαρώνετε παίρνετε βαθιές ανάσες με το στόμα ανοικτό έτοιμο να χασμουρηθεί και να είστε σίγουροι ότι θα χασμουρηθείτε. Αν επαναλάβετε το χασμουρητό 10-15 φορές τότε σίγουρα θα έχετε την πιο τέλεια χαλάρωση.
Παρατηρείστε ένα χασμουρητό σας, θα δείτε ότι αναπνέετε πιο βαθιά από ποτέ εκβάλλοντας όλη την αναπνοή σας. Από το τέντωμα την ένταση πάτε στο τέλειο χαλάρωμα. Εγκεφαλικές μετρήσεις έχουν δείξει νευρωνικές αλλαγές, υψηλή κατάσταση επίγνωσης και τόσο άλλα που δεν θα έφταναν αρκετές σελίδες να τα αναφέρω. (Βλέπε: Πώς Διαλογισμός για τον "Θεό" Αλλάζει το μυαλό σας ).

Πως θα αλλάξει η ζωή σας

Για σύντομα, δίνομε εντολή στο σώμα να χαλαρώσει και ελέγχομε αν όλα τα μέλη του από τα πόδια έως το κεφάλι είναι χαλαρά.

Φέρνεται στο μυαλό σας την εικόνα που σας δημιούργησε αυτό το άρθρο για την ψυχή και το σώμα. Φαντάζεστε το σώμα σαν ένα φορέα της ψυχής, δηλαδή κάτι όχι δικό σας, αλλά δώρο του Θεού, που το φροντίζει, το θεραπεύει, του δίνει δύναμη, νεανικότητα. Από μελέτες της νευροφυσιολογίας του εγκεφάλου έχει διαπιστωθεί ότι η σκέψη σε μια ανώτερη ιδέα όπως το Θεό, φέρνει τον εγκέφαλο στη κατάσταση θήτα. Οραματίζεστε ότι η ψυχή σας είναι ένα κομμάτι του Θεού, είναι Θεός, ότι έχει τεράστια σοφία και αγάπη για σας. Οραματίζεστε ότι πλέον η ψυχή σας επικοινωνεί με το σώμα σας, πλέον με φορά ψυχή - σώμα διότι η φορά σώμα - ψυχή είναι δεδομένη από την αρχή στης γέννησης του σώματος σας. Ότι έχει αναλάβει την πορεία της ενσάρκωσης σας και ότι συμβαίνει είναι για το καλό σας.

Είστε πάντα ήρεμοι με θετικά συναισθήματα και βέβαιοι ότι μέσα σας υπάρχει κάτι Θεϊκό που λύνει όλα τα προβλήματα προς όφελος σας και του περιβάλλοντος σας. Χαλαρώστε και σκεφτείτε, είμαι συνδεδεμένος-η με την Θεϊκή ψυχή τον Θεό. Σε όποια δύσκολη κατάσταση της ζωής σας χαλαρώστε, έχετε ευχάριστη διάθεση και  απόλυτη εμπιστοσύνη σκεπτόμενοι, ότι γίνεται υπάρχει λόγος και είναι για το δικό μου καλό και του περιβάλλοντος μου.  Μη το αμφισβητήσετε.  Κάνετε αυτό διαλογισμό όσες περισσότερες φορές την ημέρα μπορείτε, στο δρόμο στο γραφείο σας στο αυτοκίνητο σας. Μετά από ένα διάστημα ανάλογα με τον χρόνο που θα αφιερώσετε θα εκπλαγείτε από τα φαινόμενα που θα διαπιστώσετε. Μη διστάσετε να κάνετε τροποποιήσεις σε αυτό το διαλογισμό που να ταιριάζουν στην προσωπικότητα σας διατηρώντας την γενικό σχέδιο.

Όσοι ασχολούνται βαθειά με την μεταφυσική, πρέπει να διαπιστώσουν στον τελευταίο διαλογισμό, την χαλάρωση, τον οραματισμό, τη Θεϊκή πηγή, την απόλυτη πίστη, λείπει ο ενθουσιασμός που εξαρτάται από εσάς. Είναι απολύτως σύμφωνος με την Λευκή Υπερκοσμική Μαγεία.



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα