Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

"ΠΥΡΑΜΙΣ: ΠΥΡ = ΦΛΟΓΑ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΑΜΙΣ = ΔΟΧΕΙΟ = ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ."


Η Πυραμίδα, είναι πομπός και δέκτης συμπαντικής ενέργειας. Γι' αυτό τον λόγο είχαν ίδιο σχήμα (πυραμιδοειδή) και οι Ελληνικοί ναοί στην σκεπή τους, αντίθετα με το "καπέλωμα" (της ενέργειας) που βλέπουμε να έχουν οι Χριστιανικοί ναοί. Η Ιερά τετρακτύς του Πυθαγόρα που σχηματίζει την πυραμίδα, γιατί θεωρείται ΙΕΡΗ;  Τι προσπάθησε να μας πει ο αρχαίος Έλληνας μύστης, και γιατί κάποιοι προσπαθούν να μας κρύψουν τις Ελληνικές Πυραμίδες; Οι Πυραμίδες της Αιγύπτου, είναι τοποθετημένες κατά τον αστερισμό του Ωρίωνα. Άρα ο κατασκευαστής τους, θα έπρεπε να ήταν κάτοχος των..Ελληνικών Αστρονομικών γνώσεων!!! Πρόσφατα, κάποιος ομογενής επιστήμονας απ' την Ρωσία, "ανακάλυψε" (τρόπος του λέγειν) ότι μπορούμε να έχουμε ελεύθερη ενέργεια, όχι μόνο από το φως του Ήλιου, αλλά ακόμη και από εκείνο των αστεριών!



Η Ελλάδα είναι γεμάτη από Πυραμίδες. Ως σημαντικότερα πυραμιδοειδή κτίσματα αναφέρονται τα εξής:

Η πυραμίδα του Ελληνικού (Άργους.
Η πυραμίδα του Λυγουριού (Επίδαυρος).
Η πυραμίδα της Δαλαμανάρας (Άργους).
Η πυραμίδα της Καμπίας (Νέα Επίδαυρος).
Η πυραμίδα της Σικυώνας (Άργους).
Η κλιμακωτή πυραμίδα του Αμφείου (Θήβας).
Η πυραμίδα των Βιγκλαφίων (Λακωνίας).

Ας δούμε μερικές απ' αυτές.



Η Πυραμίδα του Ελληνικού Αργολίδος.
Η πυραμίδα στο Ελληνικό Αργολίδας αναφέρεται στον Παυσανία και με τη μέθοδο της θερμοφωταύγειας χρονολογείται από το 2700 π.Χ.

Η Πυραμίδα του Ελληνικού.
Η Πυραμίδα του Ταΰγετου. 
Η μεγαλύτερη γνωστή πυραμίδα, η οποία είναι και η αρχαιότερη παγκοσμίως, βρίσκεται στην κορυφή του Ταΰγετου, πάνω ακριβώς από τη Λακωνία.   
Λακωνία = Λα-κωνία. Στα Αρχαία Ελληνικά, "λας" σημαίνει "λίθος", συνεπώς η ονομασία και μόνον της περιοχής, "Λίθος" + "Κωνικός", αποκαλύπτει την πραγματικότητα. 
Η Πυραμίδα των Βιγκλαφίων.
Σε πολλούς είναι γνωστό ότι η περιοχή έχει ένα πλούσιο ιστορικό παρελθόν.
Πολλοί γνωρίζουν για την Λακωνική Τρίπολη, Σίδη - Ήτις – Αφροδίσιας, που ήλθε ο απόγονος του Ηρακλή Βοίας να συνενώσει στην καινούργια πόλη "Βοιές".
Επίσης πολλοί γνωρίζουν για την βυθισμένη προϊστορική πολιτεία στο "Παυλοπέτρι", την επονομαζόμενη και Λακωνική Ατλαντίδα. Λίγοι όμως γνώριζαν για την λεγόμενη πυραμίδα των Βιγκλαφίων.

Η ΠΥΡΑΜΊΔΑ ΣΤΑ ΒΙΓΚΛΆΦΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΊΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΕ ΔΙΑΣΤΆΣΕΙΣ 17,50 Χ 16 Μ.

Αφού αναφέρθηκα στην αγαπημένη μου Λακωνία, ας ρίξουμε μία ματιά και στην δική της Σφίγγα...

ΛΑΞΕΥΜΈΝΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΉ ΚΕΦΑΛΉ ΣΦΊΓΓΑΣ ΣΕ ΒΡΆΧΟ ΚΟΝΤΆ ΣΕ ΘΕΜΈΛΙΑ ΑΡΧΑΊΑΣ ΠΥΡΑΜΊΔΑΣ ΣΤΑ ΒΙΓΚΛΆΦΙΑ ΛΑΚΩΝΊΑΣ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΗΣ).

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.
Έναακόμη σπάνιο μνημείο που μπορεί να αλλάξει την παγκόσμια ιστορία.

Η Πυραμίδα στον λόφο του Αμφείου της Θήβας.
Οι Πυραμίδες, αποτελούν πηγή μιας απόκρυφης τεχνολογικής γνώσης. 

Αυτός είναι και ο λόγος που επέτρεψαν στους Αιγυπτίους να κρατήσουν τις δικές τους πυραμίδες, ενώ στους Έλληνες ΟΧΙ. Επειδή οι Αιγύπτιοι δεν γνώριζαν, ούτε έχουν τις πηγές που θα τους οδηγούσαν και θα τους έδειχναν την χρήση τους, έτσι θα τους ήταν άχρηστες. Σε αντίθεση βέβαια με τους Έλληνες που όταν θα αποφάσιζαν να ασχοληθούν και να μάθουν για την ιστορία και τους προγόνους τους, θα έφταναν σχετικά εύκολα στην βάση της σκέψης τους, επομένως και στην χρήση των Πυραμίδων.

Η Ελλάδα είναι γεμάτη από Πυραμίδες, οι οποίες, ενώ έχουν ανακαλυφθεί, έχουν αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη τους μέχρι να καταστραφούν εντελώς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, έχει "συμβάλλει" το ίδιο το (παρά) κράτος στην καταστροφή τους, η έχει απαγορεύσει ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ την συνέχεια των ερευνών για την χρονολόγηση τους, σε μια ύστατη προσπάθεια για την απόκρυψη της Ελληνικής γνώσης!





Έλληνες, αναρωτηθείτε:
Γιατί κανένας δεν μας είπε ότι οι Αιγυπτιακές Πυραμίδες, είναι Ελληνικής προέλευσης;
Γιατί κανένας δεν μας μίλησε για την Προδυναστική περίοδο 4η χιλιετία π.κ.χ. έως την Πτολεμαϊκή δυναστεία 305 - 30 π.κ.χ. της Αιγύπτου;
Γιατί κανένας δεν μας μίλησε για την Ηλιακή λατρεία - θρησκεία της Αιγύπτου που συνδέεται με την βασιλική δύναμη;
Γιατί κανένας δεν μας είπε ότι οι πανάρχαιοι κάτοικοι της Ελληνικής χερσοννήσου, οι πρώτο-Έλληνες Πελασγοί, με την ονομασία της χώρας του Νείλου ως "Αίγυπτον", διέσωσαν και την μαρτυρία της υπάρξεως της Αιγηίδος αλλά και την τοπογραφική θέση και των δύο περιοχών;
Γιατί κανένας δεν μας μίλησε για την ίδια την ονομασία της Αιγύπτου που είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ; * 
Γιατί κανένας δεν μας μίλησε για την Ελληνίδα Φαραώ της Αιγύπτου Κλεοπάτρα, (69 π.κ.χ.- 30 π.κ.χ.) κόρη του στρατηγού του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Πτολεμαίου Α’.


ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ;


1+2+3+4=10 (Η Ιερά Τετρακτύς του Πυθαγόρα)





Πηγή:
thesecretrealtruth.blogspot.com

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα