Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Παράκρουση στην Τουρκία: Ο σεισμός ισούταν με δύο ατομικές βόμβες λέει ο καθηγητής Ερτζάν

Παράκρουση στην Τουρκία: Ο σεισμός ισούταν με δύο ατομικές βόμβες λέει ο καθηγητής Ερτζάν

Με το σεισμό αυτό έχει εκκενωθεί ενέργεια που ισούται με δύο ατομικές βόμβες, δήλωσε στην εφημερίδα Χουριέτ ο καθηγητής Οβγκιούν Αχμέτ Ερτζάν ενώ κάλεσε τον κόσμο στη Σμύνρη να μείνει στα εξοχικά του για 2-3 βδομάδες και όσοι δεν έχουν εξοχικά να μείνουν σε αντίσκηνα.

Όπως είπε ο ίδιος ανέμενε ότι αυτός ο σεισμός να ήταν μεταξύ 7,1-7,2 Ρίχτερ.
“Δεν είναι της ισχύος που ανέμενα. Αυτό σημαίνει ότι έχει εκκενωθεί μεγάλη ενέργεια αλλά απομένει και άλλη ενέργεια η οποία δεν έχει εκκενωθεί”, είπε.
Ο σεισμός 6,2 Ρίχτερ έγινε αισθητός στη Σμύρνη, την Κωσνταντινούπολη, τη Μπρούσα, τη Γιάλοβα, το Τσανάκαλε, την Αδριανούπολη και τη Μανίσα.

Σύμφωνα το κέντρο AFAD στην Τουρκία μετά τον κύριο σεισμό έγιναν άλλοι 20 μετασεισμοί. Στις 15.35 έγινε ένας μετασεισμός 4,9 ρίχτερ και στις 15.47 άλλος μετασεισμός στους 4,5 Ρίχτερ.
Ο νομάρχης Σμύρνης δήλωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δηλωθεί καμιά απώλεια ζωής ενώ οι εργασίες συνεχίζονται.
Ο καθηγητής Σερίφ Μπαρίς δήλωσε πως οι μετασεισμοί μπορεί να συνεχιστούν κατά τη διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς ενώ δεν πρέπει να υπάρχει φόβος για τσουνάμι.
Αίσθηση προκαλεί τουίτ της πρώην βουλευτού του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Μελντά Ονούρ η οποία δύο ώρες πριν το σεισμό προειδοποίησε με ένα τουίτ για το ενδεχόμενο μεγάλου σεισμού. “Εδώ και δύο μέρες έρχονται ειδήσεις ότι στην πόλη έφτασαν φίδια. Την τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν πριν τον σεισμό του 1999. Μην πείτε ότι δεν σας το είπα”.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα