Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Σύγκλιση Δυνάμεων ...



Οι Συμπαντικές Δυνάμεις συγκλίνουν και η Γαία λούζεται κυριολεκτικά από νέες δυνατότητες, ενώ παράλληλα αποχωρούν επιρροές που μας κράτησαν σε αναμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα νέα πρότυπα, αναζητούν διαθέσιμο χώρο και γόνιμο έδαφος για να προσφέρουν καινοτόμες ιδέες και να διανοίξουν ορίζοντες αισιοδοξίας, ν`αφυπνίσουν λανθάνουσες μνήμες και να επαναφέρουν ισορροπίες.

Η παρουσία τους γίνεται αισθητή με ήπιο και ταυτόχρονα δυναμικό τρόπο, μέσα από μια ροπή που δημιουργούν με σκοπό να μας στρέψουν εντός και να καλλιεργήσουν την επαφή μας με τα βαθύτερα επίπεδα της συνείδησής μας. Η εσωστρέφεια και η ενδοσκόπηση που προκύπτουν, δεν έχουν να κάνουν τόσο με τη χρονιά που τελειώνει και λόγω συνήθειας οδηγούμαστε σε απολογισμό των πεπραγμένων, όσο με την αναγκαιότητα να βάλουμε τάξη στις εμπειρίες μας και ν`αναγνωρίσουμε τι λειτουργεί θετικά για εμάς και τι όχι. Απώτερος σκοπός, να παραμερίσουμε το εφήμερο για ν`αναδυθεί το Αιώνιο.


- Πού βρίσκεσαι;
- Πόσο σου ταιριάζουν αυτά που βιώνεις;
- Υπάρχει πηγαία χαρά στη ζωή σου;
- Παραμένουν αναπάντητα ερωτηματικά μέσα σου;
- Ποια είναι αυτά;
- Ποιος είναι ο στόχος σου για τη νέα χρονιά;
- Ποιες είναι οι προθέσεις σου, τι σκοπεύεις να κάνεις;
- Πόσο συνεπής είσαι απέναντι στον εαυτό σου με άριστα το 10;
- Εκφράζεις αυτά που νιώθεις ή κρύβεσαι;
- Πόσο αυθεντικός/ή ήσουν τη χρονιά που πέρασε;
- Τι θ`απαντούσες στην ερώτηση: ποιος/ποια πραγματικά είσαι;


Τι θα σκεφτόσουν αν σου έλεγα πως κατάγεσαι από μακρινές περιοχές του Σύμπαντος και πως δεν είσαι "από εδώ";

Πώς θα ένιωθες ακούγοντας την πληροφορία πως η πραγματική σου οικογένεια βρίσκεται σε κάποιο άλλο Ηλιακό Σύστημα, σε κάποιον άλλο πλανήτη και πολιτισμό;

Τι εντύπωση θα σου προκαλούσε η πιθανότητα, αυτό που κάνεις εδώ και αρκετούς αιώνες στη Γαία, να το έχεις ξανακάνει αρκετές φορές σε αντίστοιχους πλανήτες 3ης διάστασης;

Πόση έκπληξη θα σου προκαλούσε αν γνώριζες πως μεταφέρεις εσωτερικά, στο DNA σου, όλες αυτές τις μνήμες και πως τώρα ξεκινάει η περίοδος όπου μπορείς να τις αφυπνίσεις σταδιακά;

Ακόμη κι αν οι προηγούμενες ερωτήσεις σου ακούγονται σαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, πώς απαντάς στο ερώτημα: με πόση σιγουριά τελικά μπορείς να δηλώσεις ποιος/ποια είσαι;


Πέμπτη 21/12/2017, στις 18:28, είναι η χρονική στιγμή κορύφωσης του Χειμερινού Ηλιοστασίου. Αν το επιλέξεις, μπορείς να συνδεθείς με την Πύλη (Portal) που τότε ανοίγει διάπλατα και προσφέρει τα δώρα της στους αναζητητές, στους Συμπαντικούς Προσκυνητές.
Συγκεντρώσου, ησύχασε, άδειασε το μυαλό σου και συνδέσου μέσω της Καρδιάς σου με όσο το δυνατόν ξεκάθαρη πρόθεση, απαλλαγμένη από κάθε προσδοκία.

Το σημείο που ο καθένας μας βρίσκεται επάνω στον εξελικτικό τροχό, εξαρτάται από τις προσπάθειες που έχει κάνει και το σύνολο των ενσαρκώσεων που έχει τολμήσει, είναι συνάρτηση των εμπειριών που μεταφέρει στις αποσκευές του, της κληρονομιάς που ο ίδιος προσφέρει στον εαυτό του από τις αποστολές που έχει διεκπεραιώσει στο γήινο πεδίο.
Έτσι, δεν υπάρχει τίποτα το συγκεκριμένο να ειπωθεί για το τι να περιμένει κανείς αν επιλέξει να συνδεθεί. 
Η αποκάλυψη που θα του δοθεί, θα αφορά στον ίδιο και μόνο.

Όμως, όλα τα παραπάνω ερωτήματα έχουν έναν σκοπό που τέθηκαν.
" Το Μυαλό αντιδρά, η Καρδιά ανταποκρίνεται " και, σύμφωνα με αυτό το αξίωμα, μπορείς να τσεκάρεις τον εαυτό σου ώστε να συνειδητοποιήσεις πόσο ανοιχτό είναι το μυαλό σου στις νέες ιδέες / δυνατότητες / πιθανότητες / εκδοχές της "πραγματικότητας και επίσης, τον τρόπο που ανταποκρίνεσαι απέναντι σε οτιδήποτε αμφισβητεί την κοσμοθεωρία σου, ακόμη κι όταν δεν προσπαθεί να σε πείσει για τίποτα απολύτως αλλά απλώς σε ρωτάει.

Είσαι ελεύθερος/η ν`απορρίψεις οτιδήποτε δεν σου μιλάει εσωτερικά, το ζητούμενο δεν είναι ν`αποδεχτείς κάτι που δεν νιώθεις να εφελκύει μια όποια ανταπόκρισή σου.
Το μοναδικό που σου ζητείται αυτή την περίοδο που οι Συμπαντικές Δυνάμεις συγκλίνουν είναι το θάρρος ν`αποδεχτείς πιθανότητες χωρίς ταύτιση, χωρίς φαντασιώσεις, χωρίς προσδοκίες και χωρίς καμία εκλογίκευση.

Μπορείς να κρατήσεις απέναντι στο πιο τρελό ερώτημα την στάση: "γιατί όχι;"
Αν απαντάς θετικά, τότε ενδέχεται να είσαι πιο έτοιμος/η για αποκαλύψεις απ`όσο γνωρίζεις.
Αν απαντάς αρνητικά, τότε χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να καλλιεργήσεις την δεκτικότητά σου, χωρίς να βασίζεσαι στη συνέπεια της λογικής, έτσι όπως σου δίδαξαν να την εφαρμόζεις.

Και στις δύο περιπτώσεις, όλα είναι όπως πρέπει να είναι και ο καθένας βρίσκεται εκεί που πρέπει να βρεθεί στην παρούσα χρονική περίοδο. 
Κι αυτό ισχύει επειδή το Σύμπαν δεν ρωτάει αλλά ούτε και εξαναγκάζει κανέναν να δεχθεί αυτά που προσφέρει. Οι χρονικοί κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν κάτω από τους Κοσμικούς Εξελικτικούς Ρυθμούς που προωθούν την Δημιουργία σε ολοένα υψηλότερα επίπεδα αυτοσυνείδησης.
Όσο εμείς ανοίγουμε τον εαυτό μας απέναντι σε πιθανότητες και δυνατότητες που ούτε καν είχαμε φανταστεί, τόσο επεκτείνεται και το Σύμπαν μέσα από εμάς, καθώς η μεταξύ μας σύνδεση είναι άρρηκτη και αιώνια.

Είναι τόσο απλό
και ταυτόχρονα
τόσο μεγαλειώδες.

Ανοίγεις
Επεκτείνεσαι
Διευρύνεσαι
Αποδέχεσαι
Επιτρέπεις
Αφήνεσαι
για να χωρέσεις
το Μεγαλείο σου.

Αυτή είναι μια ακόμη ευκαιρία.

Επιλέγεις ...

 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα