Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

7 σημάδια ότι ο φύλακας άγγελος σας, σας προσέχει


Οι φυλακές άγγελοι υπάρχουν σε ένα ανώτερο πνευματικό επίπεδο από εμάς και δυσκολεύονται να εκδηλωθούν φυσικά στον κόσμο μας. Αντί αυτού χρησιμοποιούν σημάδια και σήματα για να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να ξέρουμε πως είναι στο πλευρό μας. 

Εδώ είναι 7 σημάδια που δηλώνουν ότι ο φύλακας άγγελος σας είναι κοντά:

1) Αλλάζει η θερμοκρασία
Κάποιες φορές αυτός που το βιώνει θα αισθανθεί μια ξαφνική ψύχρα να τον διαπερνά αλλά συνήθως νιώθει μια ξαφνική ζεστασιά σαν ο φύλακας άγγελος του να τον αγκαλιάζει. Ένα αίσθημα ευεξίας και άνεσης διαπερνά αυτόν και τους ανθρώπους γύρω του. Μια θεραπευτική ενέργεια είναι κάποιες φορές παρούσα και συχνά τα ζώα ενθουσιάζονται όπως όταν ένας παλιός φίλος μπαίνει στο δωμάτιο.

2) Η ξαφνική εμφάνιση ενός λευκού φτερού
Είναι γνωστό σημάδι του αγγέλου, προφανώς λόγω των φτερών του. Είναι αρκετά διακριτικό ώστε οποιοσδήποτε που δεν είναι οικείος με τον φύλακα άγγελο του δε θα το θεωρήσει αξιοσημείωτο αλλά αν ξέρετε τον φύλακα άγγελο σας τότε μπορείτε να το ερμηνεύσετε ως μήνυμα ελπίδας σε ένα χαοτικό κόσμο. Η λεπτότητα του φτερού είναι η αντανάκλαση του μηνύματος του, ενός μηνύματος αγάπης και υποστήριξης. Είναι χαρά να βρίσκετε τέτοια φτερά και τώρα ξέρετε γιατί.

3) Μια γλυκιά ευωδία
Το γλυκό ντελικάτο άρωμα των αγγέλων είναι απερίγραπτο αλλά ωραίο. Η μυρωδιά ίσως σας κάνει να σκεφτείτε έναν αγαπημένο που έχει φύγει, ή την σχετίζετε με φαγητά ή γλυκά. Είτε έτσι είτε αλλιώς η βαθιά αγάπη που προκαλεί η μυρωδιά είναι ο αληθινός λόγος της επικοινωνίας.


4) Διαφορετικά χρωματιστά φώτα ή κύκλοι
Το να βλέπουμε αγγέλους ως άνθρωποι δεν είναι κάτι συνηθισμένο αλλά το να βλέπουμε το φως τους είναι κάτι σύνηθες. Συχνά υπάρχει ένα εκτυφλωτικό λευκό φως για παράδειγμα και τίποτα άλλο ή μια αόριστη εντύπωση χρωματιστών φώτων, αδιαφανή να μεταβάλλονται σαν να είναι σύννεφα. Συχνά οι χρωματιστές σφαίρες παρατηρούνται να απομακρύνονται τυχαία, πολλές φορές με διαφορετικά χρώματα και συχνά με ένα λαμπερό φως. Είναι σημάδι πως ένας άγγελος είναι μαζί σας.

5) Αγγελικές φωνές ή ψαλμοί
Οι άγγελοι δεν έχουν πνευμόνια και επομένως δεν χρειάζονται ανάσες για να τραγουδήσουν, ούτε σταματούν και η φωνή τους μοιάζει με μια συνεχή δόνηση που τροφοδοτεί το μυαλό σας. Μια φωνή ίσως έρθει απευθείας σε εσάς, για παράδειγμα, σε μια κατάσταση ανάγκης, σας δίνουν μια σύντομη φράση για να σας καθησυχάσουν ή να σας καθοδηγήσουν σε μια πορεία δράσης και μετά φεύγουν.

6) Ενδιαφέροντα όνειρα
Οι φυλακές άγγελοι μπορούν να εμφανιστούν στα όνειρα σας αλλά συνήθως όχι ως ειδικές οντότητες αλλά στο γενικό πνεύμα του ονείρου, καθοδηγώντας αυτόν που ονειρεύεται σε αναλύσεις και ιδέες που ίσως αναδυθούν αργότερα ως διαίσθησή. Τα ζωηρά, αξιομνημόνευτα όνειρα με ένα αναζωογονητικό τόνο είναι όνειρα που επηρεάζονται από τον φύλακα άγγελο σας και ένα σημάδι πως βρίσκεται κοντά σας.

7) Νιώθετε μια παρουσία
Με μια έννοια, είναι ο πιο νεφελώδης τρόπος να ανιχνεύσετε την παρουσία του φύλακα αγγέλου σας αλλά δεδομένου ότι περιέχει το ψυχικό μυαλό είναι η πιο εντυπωσιακή επικοινωνία από όλες. Συχνά σας ωθούν σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, σε ένα βιβλίο ή σε μια ταινία, ή σε ένα δάσκαλο. Αυτές οι στιγμές μπορούν να σας αλλάξουν την ζωή.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα