Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Οι προβλέψεις της Γιαγιάς Βάνγκα για το 2018 (vid)

Από τον Νίκο Κατσινόπουλο

Η τυφλή προφήτισσα που προέβλεψε την 11η Σεπτεμβρίου, το Brexit και την εμφάνιση του ISIS, κάνει δύο σημαντικές προβλέψεις για το 2018.

Η Βουλγάρα ψυχικός Βανγκελία Πάντεβα Ντιμιτρόβα (1911-1996) θεωρείται ο Έντγκαρ Κέιση των Βαλκανίων. Πηγή: News Media
Η ΤΥΦΛΗ προφήτισσα που προέβλεψε το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, την εμφάνιση του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), το σεισμό και το τσουνάμι της 26ης Δεκεμβρίου 2004 στον Ινδικό Ωκεανό με τους εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, καθώς και το Brexit, είχε κάνει και δύο προβλέψεις για το 2018. Θα βγουν όμως αληθινές;
Πρόκειται για δύο σημαντικές προβλέψεις που έκανε η Γιαγιά Βάνγκα, οι οποίες αν επαληθευτούν, θα αλλάξουν τη μοίρα και την πορεία του κόσμου.
Η πρώτη αφορά την Κίνα και η δεύτερη το alter ego της Γης, τον πλανήτη Αφροδίτη.
Συγκεκριμένα, η Γιαγιά Βάνγκα είπε ότι η επόμενη «υπερδύναμη» του κόσμου θα είναι η Κίνα, που θα επισκιάσει τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ προέβλεψε ότι θα ανακαλυφθεί «μια νέα μορφή ενέργειας» στην Αφροδίτη.
Η Γιαγιά Βάνγκα έχει κάνει αξιοσημείωτες προβλέψεις για το μέλλον της ανθρωπότητας. Image: Supplied
Η Γιαγιά Βάνγκα (βουλγ. μπαμπα-Βάνγκα, 31 Ιανουαρίου 1911 – 11 Αυγούστου 1996), γεννημένη ως Βανγκελία Πάντεβα Ντιμιτρόβα, γνωστή μετά το γάμο της ως Βανγκελία Γκουστέροβα, ήταν τυφλή προφήτισσα, μυστικίστρια και βοτανολόγος, που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στην περιοχή Rupite στα βουνά Kozhuh στη Βουλγαρία. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πιστεύουν ότι διέθετε παραφυσικές ικανότητες, λόγω των προβλέψεων που έκανε, καθώς και της άμεσης και επιτυχημένης ανταπόκρισής της στις ανάγκες εκείνων που την επισκέπτονταν. Η Γιαγιά Βάνγκα ποτέ δεν έπαιρνε χρήματα για τις υπηρεσίες που πρόσφερε.
Το μνημείο της Γιαγιάς Βάνγκα στο Rupite της Βουλγαρίας. Image: Supplied
Πόσο όμως είναι πιθανό να επαληθευτούν αυτές οι προρρήσεις μέσα στο 2018;
Η Κίνα είναι σήμερα η δεύτερη σε ισχύ οικονομία στον κόσμο και αποτελεί τον μεγαλύτερο δανειστή των ΗΠΑ. Τις τελευταίες δεκαετίες εκατομμύρια Κινέζοι έχουν μεταναστεύσει στις ΗΠΑ αρχικά για σπουδές, ενώ στη συνέχεια, αθόρυβα αλλά σταθερά, καταλαμβάνουν θέσεις-κλειδιά στο ακαδημαϊκό, εμπορικό, βιομηχανικό, χρηματοπιστωτικό και τεχνολογικό σύστημα, έτσι ώστε αν κανείς μιλήσει για κινεζοποίηση της αμερικανικής οικονομίας δεν θα πέσει έξω.
Όσον αφορά τη θέση της Κίνας στον παγκόσμιο χάρτη, το 1970 η χώρα αποτελούσε μόνο το 4,1% της συνολικής οικονομίας του κόσμου. Αλλά το ποσοστό αυτό αυξήθηκε στο 15,6% το 2015 και συνεχίζει να αυξάνεται σταθερά. Δεν έχει ακόμη υποσκελίσει τις ΗΠΑ, αλλά αναμένεται ότι θα το πράξει σύντομα.
Το 2015 οι ΗΠΑ αντιπροσώπευαν το 16,7% της παγκόσμιας οικονομίας, όμως το ποσοστό αυτό αναμένεται να μειωθεί στο 14,9% το 2025.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο πρόεδρος της Κίνας Χι Τζινπίνγκ κατά τη συνάντησή τους στο περιθώριο της Διάσκεψης Κορυφής της ομάδας G20 στη Γερμανία τον περασμένο Ιούλιο. Photo: AP / Saul Loeb. Πηγή: Supplied

«Σε 30 χρόνια η Κίνα θα κυβερνά τον κόσμο»

Η Γιαγιά Βάνγκα είχε κάνει αυτή την πρόβλεψη στη δεκαετία του ’80. Πρόσφατα, στις 24 Οκτωβρίου 2017, ο πρόεδρος της Κίνας Χι Τζινπίνγκ, στην τρίωρη ομιλία του κατά την έναρξη του συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος, παρουσίασε στους συνέδρους το όραμά του για την «επόμενη μέρα» της ασιατικής αυτής χώρας, δεσμευόμενος να δημιουργήσει «μια σύγχρονη, σοσιαλιστική χώρα» για «μια νέα εποχή» που θα είναι κινεζική, κατευθυνόμενη σταθερά από το κόμμα, αλλά ανοικτή στον κόσμο.
«Το πολύ σε 30 χρόνια, η Κίνα θα κυβερνά τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Ήρθε η ώρα για το έθνος μας να μεταμορφωθεί σε μια ισχυρή υπερδύναμη, που θα καθοδηγήσει ολόκληρο τον κόσμο στα πολιτικά, οικονομικά, στρατιωτικά και περιβαλλοντικά ζητήματα».
Η Κίνα κρατά πράγματι τις τύχες των ΗΠΑ στα χέρια της, καθώς μπορεί ανά πάσα στιγμή να αρχίσει να ξεπουλά τα αμερικανικά ομόλογα που διαθέτει, ύψους 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.
Από την άλλη πλευρά, είναι και μια επίφοβη στρατιωτική δύναμη. Όπως ανέφερε στο Κογκρέσο, στις 27 Σεπτεμβρίου 2017, ο στρατηγός Τζόζεφ Ντάνφορντ: «Η Κίνα θα είναι για τη χώρα μας η μεγαλύτερη απειλή περί το 2025», αναθεωρώντας έτσι την λίστα με τους πιο επικίνδυνους εχθρούς για τις ΗΠΑ, καθώς ο ίδιος το 2015 είχε τοποθετήσει στην κορυφή της την Ρωσία, με Κίνα και Βόρεια Κορέα να την ακολουθούν.
«Αν ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον, στο 2025, και δούμε τα δημογραφικά και οικονομικά στοιχεία, νομίζω ότι η Κίνα θα είναι η μεγαλύτερη απειλή για το έθνος μας. Είναι μια χώρα που επικεντρώνεται στο να περιορίσει τα ενεργειακά μας έργα και να αποδυναμώσει τις συμμαχίες μας στον Ειρηνικό», είπε ο στρατηγός.
ν

Το διαστημικό πρόγραμμα για την εξερεύνηση της Αφροδίτης

Η πρόβλεψη της Γιαγιάς Βάνγκα για την ανακάλυψη «μιας νέας μορφής ενέργειας» στην Αφροδίτη φαντάζει παράκαιρη, καθώς το ενδιαφέρον σήμερα όσον αφορά την κατάκτηση του διαστήματος εστιάζεται ξανά στη Σελήνη και τον Άρη.
Μόλις πρόσφατα (11 Δεκεμβρίου 2017) ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε την πρώτη οδηγία της κυβέρνησής του για τη διαστημική πολιτική, δίνοντας επισήμως την εντολή στη NASA να στείλει και πάλι αστροναύτες στη Σελήνη και τελικά στον Άρη.
Όσον αφορά την Αφροδίτη, δεν υπάρχουν σχέδια για κάποια διαστημική αποστολή.
Εξαίρεση αποτελεί η αποστολή του διαστημοπλοίου “Parker Solar Probe” της NASA, που θα σταλεί να μελετήσει τον Ήλιο και θα περάσει από την Αφροδίτη. Η εκτόξευση του διαστημοπλοίου είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2018.
Το σκάφος “Parker Solar Probe”, μεγέθους μικρού αυτοκινήτου και κόστους περίπου 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πήρε το όνομά του από τον Αμερικανό φυσικό Γιουτζίν Πάρκερ, ο οποίος τη δεκαετία του 1960 διεξήγαγε πρωτοποριακές μελέτες για τον ηλιακό «άνεμο». Το σκάφος θα πλησιάσει το 2024 τον Ήλιο περισσότερο από κάθε άλλο σκάφος έως τώρα, καθώς θα εισχωρήσει για πρώτη φορά στην «ατμόσφαιρά» του (γνωστή και ως στέμμα ή κορώνα), σε απόσταση σχεδόν επτά εκατομμυρίων χιλιομέτρων από την επιφάνεια του άστρου μας και σε θερμοκρασίες κοντά στους 1.400 βαθμούς Κελσίου.
Το διαστημόπλοιο “Parker Solar Probe” της NASA θα εκτοξευτεί το καλοκαίρι του 2018 με προορισμό τον Ήλιο. Πηγή: Wikimedia Commons
Παράλληλα, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) σχεδιάζει τη δική του αποστολή στον Ήλιο, μέσω της Αφροδίτης, με το σκάφος “Solar Orbiter”, που προγραμματίζεται να εκτοξευθεί το Φεβρουάριο του 2019.
Η αποστολή του σκάφους είναι να καθορίσει τη δομή των μαγνητικών πεδίων στις πηγές του ηλιακού ανέμου, να ανιχνεύσει τη ροή της ενέργειας που θερμαίνει το πλάσμα που περιβάλλει τον Ήλιο και να διερευνήσει το λεγόμενο «σύνθετο πλάσμα» (dusty plasma) και την επίδρασή του στον ηλιακό άνεμο και στον σχηματισμό των σωματιδίων.
Και τα δύο σκάφη θα χρησιμοποιήσουν την βαρυτική δύναμη της Αφροδίτης για να προσεγγίσουν τον Ήλιο.
Πιθανόν από τις έρευνες που θα διενεργήσουν, να προκύψει αυτή η «νέα μορφή ενέργειας», για την οποία μίλησε η Γιαγιά Βάνγκα.

Σκοτεινές προφητείες

Όσον αφορά τις μακροπρόθεσμες προρρήσεις, η Γιαγιά Βάνγκα προειδοποίησε τον κόσμο να λάβει μέτρα εξάλειψης της πείνας μέχρι το 2028, ώστε να μην κινδυνεύσει η ανθρωπότητα από λιμό εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού, ότι οι αποικίες στον Άρη θα αναπτύξουν πυρηνικά όπλα μέχρι το 2256 και ότι η Γη θα καταστεί ακατοίκητη το 2341.
Από τις προβλέψεις δεν λείπουν οι παγκόσμιες απειλές, καταστροφές και όλεθροι που άλλωστε συνοδεύουν την ανθρωπότητα από την εποχή που εμφανίστηκε στη Γη.
Μια άγνωστης χρονολογίας προφητεία λέει τα εξής «αποκαλυπτικά»:
«Μεγάλες καταστροφές και συμφορές θα συγκλονίσουν τον κόσμο. Τα μυαλά των ανθρώπων θα αλλάξουν. Οι άνθρωποι θα διχαστούν από την πίστη τους».
Ας ελπίσουμε ότι αυτή η προφητεία δεν θα επαληθευτεί. Πηγή: News Media
Τα καλά νέα: Θα βρεθεί λύση για την παγκόσμια πείνα, η οποία θα εξαλειφθεί μεταξύ των ετών 2025 και 2028.
Το λιώσιμο πάγων: Από το 2033 έως το 2045 οι πάγοι θα λιώσουν στους δύο πόλους, προκαλώντας άνοδο της στάθμης των ωκεανών. Παράλληλα, οι μουσουλμάνοι θα έχουν κυριαρχήσει στην Ευρώπη, ενώ η παγκόσμια οικονομία θα αυξηθεί.
Εξάλειψη των ασθενειών: Η πρόοδος στην κλωνοποίηση θα επιτρέψει στους γιατρούς να θεραπεύουν οποιαδήποτε ασθένεια. Οι ΗΠΑ θα ξεκινήσουν μια επίθεση στην ισλαμοκρατούμενη Ρώμη χρησιμοποιώντας το όπλο της «στιγμιαίας ψύξης» με βάση το κλίμα. Άνοδος του κομμουνισμού:Μεταξύ του 2072 και του 2086 θα ευδοκιμήσει μια αταξική, κομμουνιστική κοινωνία χέρι-χέρι με την πρόσφατα αποκατασταθείσα ισορροπία της φύσης.
Απειλή από τον Άρη: Μεταξύ 2170 και 2256 μια αποικία του Άρη θα γίνει πυρηνική δύναμη και θα απαιτήσει την ανεξαρτησία από τη Γη. Στη Γη θα χτιστεί μια υποβρύχια πόλη και θα ανακαλυφθεί κάτι «τρομερό» όσον αφορά την αναζήτηση εξωγήινης ζωής.
Ταξίδια στο χρόνο: Κάποια στιγμή μεταξύ 2262 και 2304 θα βρεθεί το μυστικό των ταξιδιών στο χρόνο.
Το τέλος του κόσμου: Από το 2341 μια σειρά φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών θα καταστήσει τη Γη ακατοίκητη. Αλλά οι άνθρωποι θα έχουν ήδη διαφύγει σε ένα άλλο ηλιακό σύστημα, όπου θα διεξαχθούν πόλεμοι.
Αθανασία: Από το 4302 έως το 4674 οι άνθρωποι έχουν βρει το μυστικό της αθανασίας και θα έχουν εξομοιωθεί με τους εξωγήινους. Τα 340 δισεκατομμύρια των ανθρώπων που έχουν θα διασκορπιστεί σε όλο το σύμπαν θα μπορούν να συνομιλήσουν με τον Θεό.
Το τέλος: Το 5079 το σύμπαν θα τελειώσει.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα