Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Σε έναν τρελό κόσμο απλά να είσαι

Σε έναν τρελό κόσμο απλά να είσαι

Μην τρελαίνεσαι. Μην παίρνεις τίποτα στα σοβαρά. Ως ψυχή κατέβηκες εδώ γιατί σε κάλεσε ό,τι είχες αφήσει μισοτελειωμένο. Ο πλανήτης Γη είναι μια αρένα που οι ψυχές δοκιμάζονται με πολλούς τρόπους. Τίποτα δεν είναι εύκολο για τα σώματα των ανθρώπων. Οι προκλήσεις είναι εσωτερικές και εξωτερικές. Οι άνθρωποι σε προκαλούν, οι καταστάσεις σε προκαλούν κι εσύ προσπαθείς να είσαι. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ο νους που όλη την ώρα βάζει υπότιτλους σε ό,τι νιώθεις, σκέφτεσαι και συμβαίνει.
Αυτό είναι γεγονός. Έτσι συμβαίνει σε όλους. Τελεία και παύλα.
Αλλά… δεν είσαι το σώμα που του συμβαίνουν όλα αυτά. Στο σώμα που αντιπροσωπεύεις κατοικεί το Σύμπαν. Είσαι το Σύμπαν. Δεν είσαι το σώμα. Δεν είσαι όλα όσα σου συμβαίνουν. Δεν είσαι αυτά που βλέπεις γύρω σου και μέσα σου.

Σε έναν τρελό κόσμο απλά να είσαι. Αποδέξου και παρατήρησε χωρίς να κρίνεις. Κάνε το καλύτερο που μπορείς με τα ταλέντα που έχει το σώμα σου. Μη μένεις ζαρωμένος σε μια γωνιά λόγω του φόβου και της απελπισίας.
«Κουβαλάμε τα κομμάτια μας και προχωράμε», είχα πει στη κόρη μου όταν με είχε ρωτήσει πώς να διαχειριστεί ένα δύσκολο γεγονός. «Η ζωή δεν σταματάει. Απλά συμβαίνουν χάλια πράγματα όλη την ώρα. Είναι γεγονός. Παρατήρησε. Βρες τις ευλογίες σε κάθε χάλι που συμβαίνει. Υπάρχει μάθημα εκεί, πολύτιμο για την ψυχή».
Με αγάπη,
Έλενα
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα