Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

20 φωτογραφίες με ανθρώπους που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος να ζεις



Όλοι μας ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο και πολλοί από εμάς ίσως να έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Δεν είναι πολύ δύσκολο να φτιάξουμε τον κόσμο καλύτερο, αρκεί όλοι μας να δουλέψουμε μεθοδικά και πάντα να ακολουθούμε την καρδιά μας.

Ας μην καθυστερούμε ούτε λεπτό κι ας ξεκινήσουμε από σήμερα κιόλας! Εμείς στο άρθρο αυτό θα σας εμπνεύσουμε. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω  μερικές υπέροχες φωτογραφίες ανθρώπων που κάνουν τη δουλειά τους εξαίσια και σώζουν ζωές.
  1. Οι πυροσβέστες στην Φλόριντα των Η.Π.Α.
Ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Φλόριντα, ενώ έκοβε το γκαζόν έπαθε ξαφνικά καρδιακή προσβολή. Οι πυροσβέστες που βλέπετε, όχι μόνο τον βοήθησαν με την κατάστασή του, αλλά έμειναν πίσω στο σπίτι για να ολοκληρώσουν τη δουλειά.
  1. Ένας αστυνομικός στο Τέξας των Η.Π.Α.
Αυτός ο αστυνομικός βοηθούσε τα θύματα του τυφώνα Harvey κι εργαζόταν σκληρά για πολλές ώρες,  χωρίς να ξεκουράζεται. Το αποτέλεσμα ήταν να πεθάνει από τηνεξάντληση.
  1. Οι υπάλληλοι στάθμευσης
Οι υπάλληλοι στάθμευσης σε μία πόλη της Νότιας Αφρικής, κουράστηκαν από τους οδηγούς που παρκάρουν παράνομα σε θέσεις στάθμευσης για ανάπηρους. Έτσι, έβαλαν αυτή την πινακίδα κι έλυσαν το πρόβλημα.
  1. Ένας κομμωτής
Ο κομμωτής Mark Bustos προσφέρει δωρεάν κομμώσεις στους άστεγους.
  1. Ένας πωλητής
Αυτός ο υπάλληλος φαίνεται ότι παίρνει πολύ σοβαρά τη δουλειά του. Στο ξεκίνημα της χριστουγεννιάτικης σεζόν, έφτιαξε έναν τεράστιο χιονάνθρωπο με κουτιά αναψυκτικών, για να εντυπωσιάσει τους πελάτες.
  1. Μία υπάλληλος επιβίβασης σκύλων
Αυτή η κοπέλα για τρία χρόνια εργάστηκε σε μια μονάδα επιβίβασης σκύλων και μετά βρήκε άλλη δουλειά. Φρόντιζε αυτόν τον σκύλο για έξι μήνες. Αποδείχτηκε ότι η κοπέλα έκανε πολύ καλά τη δουλειά της, όταν, μετά από τρεις εβδομάδες που είχε να τον δει, ο σκύλος έδειξε πολύ χαρούμενος όταν την ξαναείδε.
  1. Ένας δάσκαλος
Αυτός ο δάσκαλος έρχεται στο νοσοκομείο καθημερινά για να επισκεφτεί τον μαθητή του, που είναι βαριά άρρωστος. Κάθε μέρα του μιλάει και του λέει όλα όσα έγιναν στοσχολείο εκείνη την ημέρα.
  1. Ένας ταχυδρόμος
Η τελευταία περισυλλογή των αποστολών σας γίνεται στη 1:00 μ.μ. κάθε ΣάββατοΕγώ όμως είμαι ο Καλύτερος Ταχυδρόμος του κόσμου. Θα συγκεντρώσω την αλληλογραφία από αυτό το κουτί πολλές ακόμη φορές σήμερα το απόγευμα. Αν λάβετε αλληλογραφία μέσα σε αυτό το κουτί μέχρι τις 5:00μ.μ., θα σας την παραδώσω σήμερα! Καλά Χριστούγεννα!   ”
Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος με την περισσότερη δουλειά για τους ταχυδρόμους. Όλοι βιάζονται να στείλουν ευχετήριες κάρτες στους αγαπημένους τους συγγενείς γιατί το αφήνουν τελευταία στιγμή. Αυτός ο ταχυδρόμος αποφάσισε να κάνει κάτι ώστε κάθε δώρο και κάθε κάρτα να φτάνει στην ώρα του στον παραλήπτη.
  1. Ένας εξυπηρετικός σερβιτόρος
Αυτός ο σερβιτόρος με πολλή υπομονή, βοήθησε μια κυρία με αναπηρία να καταφέρει να φάει. Ταυτόχρονα ο κουρασμένος σύζυγός της μπόρεσε να τελειώσει το γεύμα του με ηρεμία.
  1. Ένας υπάλληλος βενζινάδικου
Ο Mike εργάζεται ως υπάλληλος σε ένα βενζινάδικο. Η ασυνήθιστη εμφάνισή του κάνει κάθε πελάτη να χαμογελάει τουλάχιστον μία φορά.
  1. Ένας αστυνομικός
Μια έγκυος γυναίκα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της. Εκείνος ξαφνικά άρχισε να τρέχει κι εκείνη δεν μπορούσε να τρέξει για να τον φτάσει. Εμφανίστηκε λοιπόν αυτό ο αστυνομικός που βλέπετε , έπιασε τον σκύλο και τον έφερε πίσω στη γυναίκα.
  1. Ένας κομμωτής για παιδιά
Αυτός ο κομμωτής ξέρει πώς να κουρεύει τα παιδιά ώστε να μην κλαίνε. Το κυριότερο όλων είναι να κάνει κανείς αυτή τη δουλειά χωρίς να τον αντιλαμβάνονται τα παιδιά αλλά παράλληλα να πετυχαίνουν άψογο αποτέλεσμα.
  1. Ένας οδηγός ταξί
Aυτός ο οδηγός ταξί είναι πανέτοιμος να παραλάβει τους πελάτες του. Έχει οργανώσει  όλα όσα μπορεί να χρειαστεί ένας επιβάτης όσο είναι μέσα στο ταξί του.
  1. Ένας υπάλληλος εστιατορίου
Αυτός ο υπάλληλος, κάτω από καταρρακτώδη βροχή,  πήρε μια ομπρέλα από ένα εξωτερικό τραπέζι κι έβαλε από κάτω έναν ηλικιωμένο άνδρα, ακολουθώντας τον μέχρι το αυτοκίνητό του.
  1. Υπάλληλοι πιτσαρίας
Το κατάστημα θα είναι κλειστό την ημέρα των ευχαριστιών.
Παρ’ όλα αυτά, θα προσφέρουμε δείπνο περίπου στις 2:00 μ.μ. με την οικογένειά μας, τους υπαλλήλους μας και τους φίλους μας.
Αν είστε πεινασμένοι ή δεν έχετε καθόλου χρήματα, είστε ευπρόσδεκτοι. Θα σας καλοδεχτούμε και να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε πολύ φαγητό. 
Μια πιτσαρία προσκάλεσε όσους δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά ένα γεύμα, για να μοιραστούν ένα εορταστικό δείπνο μαζί τους.
  1. Ένας οδηγός λεωφορείου
Όταν μια ηλικιωμένη κυρία έβγαινε από το λεωφορείο, σχεδόν έπεσε. Ο οδηγός παρατήρησε ότι τα κορδόνια της ήταν λυμένα και κατέβηκε από το λεωφορείο για να της  το πει. Η κυρία απάντησε ότι το γνώριζε κι ο οδηγός συνειδητοποίησε ότι εκείνη απλά δεν μπορούσε να σκύψει να τα δέσει. Έτσι, της έδεσε τα κορδόνια της. Η κυρία ήταν τόσο συγκινημένη που έστειλε ένα φιλί προς το λεωφορείο.
  1. Ένας χαμογελαστός πυροσβέστης
Μετά από αυτή τη λήψη που έγινε viral σε όλο τον κόσμο, ο Shawn Wiebeονομάστηκε ο Φωτογενής Πυροσβέστης. Σε αυτή τη φωτογραφία, ο Shawn σώζει μια ηλικιωμένη κυρία κατά τη διάρκεια μιας πλημμύρας. Γιατί χαμογελάει έτσι; Στην πραγματικότητα, η γυναίκα  δήλωσε: “Δεν έχω μεταφερθεί έτσι άλλη φορά, εκτός από την ημέρα του γάμου μου”.
  1. Οι πολίτες του Almaty
Αρκετοί περαστικοί σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα για να σώσουν έναν σκύλο που έπεσε σε μια λίμνη στο Almaty του Καζακστάν.
  1. Ένα γενναίο παιδί
Αυτό το αγόρι έβαλε τον εαυτό του σε κίνδυνο για να σώσει το κουτάβι του κατά τη διάρκεια μιας πλημμύρας στο Βιετνάμ.
  1. Ένας αληθινός κύριος
Ένα εντεκάχρονο αγόρι τρέχει σε έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας για να σώσει έναν σκύλο που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

διαφορετικό

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα