Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

9 εκπληκτικοί τρόποι για να φτάσετε την σύνδεση της πνευματικής σας αγάπης στο αποκορύφωμα


Η διατήρηση ενός συνεχόμενου δεσμού αγάπης μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμα και όταν οι σύντροφοι είναι δίδυμες φλόγες. Πάντα θα υπάρχουν δευτερεύοντα θέματα τα οποία θα προκαλούν προβλήματα και θα εξάπτουν τα ζευγάρια.
Οπότε, σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας 9 μυστικά για να ανυψώσετε την πνευματική σας σύνδεση.

1. Απελευθερώστε τις παλιές σας μνησικακίες, τώρα
Οι μνησικακίες κρατούν την ενέργεια σας κολλημένη και επίσης δημιουργούν εμπόδια. Αυτές οι μνησικακίες σας αποτρέπουν από το να καθιερώσετε έναν αληθινό δεσμό βασισμένο στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και πίστη. Το άχτι όπως και οι παλιές στιγμές θυμού μπορεί να μπλοκάρει την επαφή με τον σύντροφό σας. Αν θέλετε να ξανά ανάψετε τον έρωτα σας αφήστε τις παλιές μνησικακίες που ακόμα κουβαλάτε.

2. Επιλέξτε να δείτε τις δύσκολες καταστάσεις με μια ανώτερη αντίληψη
Πρέπει να μείνετε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας. Αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια της ενσυνειδητότητας και του διαλογισμού. Είναι πολύ σημαντικό επειδή σας βοηθά να συνδεθείτε με πνεύματα, τα οποία σας λένε να απομακρυνθείτε από τις ψευδαισθήσεις και να επικεντρωθείτε στην αληθινή αγάπη.

3. Εξαλείψτε τα οικογενειακά στερεότυπα του σεξουαλικού ελέγχου
Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά οικογενειακά στερεότυπα και αρχαία πρότυπα περιέχονται στην σεξουαλικότητα. Δημιουργούν εμπόδια που κρατούν τις δίδυμες φλόγες χαμηλά σαν άγκυρα. Ο καθαρισμός των στερεοτύπων και των αρνητικών πηγών ενέργειας είναι κρίσιμος και ανοίγει την σύνδεση των διδύμων φλογών για την αγάπη τους.


4. Απομακρυνθείτε από τις συγκρούσεις- φυγή/διαχωρισμό
Είναι πολύ σημαντικό για τις δίδυμες φλόγες να απομακρυνθούν από τις συγκρούσεις και τα προβληματικά μοτίβα ώστε να βιώσουν αληθινά την αγάπη.
Μπορείτε πραγματικά να εναρμονίσετε τον εαυτό σας στην γαλήνια ευτυχία. Αν οχυρώνεστε πίσω από σκέψεις φόβου και θλίψης, τότε πρέπει να τις αφήσετε καθώς είναι ένα τεράστιο εμπόδιο στο να συνειδητοποιήσετε την αγάπη.

5. Καθαρίστε την ενέργεια σας από τον φόβο
Ο φόβος είναι στενά συνδεδεμένος με τα αρνητικά συναισθήματα, με επίπονες αναμνήσεις και δυστυχία. Επιπλέον, αν αφήσετε τους φόβους σας, θα απομακρυνθούν επίσης τα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις. Πιστεύεται πως κάθε πράξη βασίζεται στον φόβο ή στην αγάπη. Επίσης, αν εξαλείψετε τους φόβους σας η αγάπη θα εξαπλωθεί στην ζωή σας.

6. Βρείτε καινούργια πυξίδα για το ταξίδι σας.
Τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται στην επιφάνεια και επίσης θα πρέπει να κοιτάτε πίσω από την μάσκα των ανθρώπων για να βρείτε ανοιχτά μονοπάτια. Με αυτό το νέο ταξίδι, μπορείτε να βιώσετε την αγάπη που είναι ολοκληρωμένη, φωτισμένη και παθιασμένη.

7. Να ξέρετε την διαφορά: διαίσθησή ή φόβος;
Είναι ενδιαφέρον να ξέρουμε πως ο φόβος επισκιάζει την διαίσθησή. Έχουμε διδαχθεί να ακολουθούμε το ένστικτο μας αλλά τα ένστικτα συχνά βασίζονται στους φόβους. Αυτό γιατί οι φόβοι μας βασίζονται σε εμπειρίες του παρελθόντος που προκύπτουν από ενσωματωμένες πεποιθήσεις. Η αληθινή διαίσθηση δε βασίζεται στην αντίδραση του φόβου αλλά στην κατανόηση της ενέργειας των καταστάσεων και των ανθρώπων. Αν μπορείτε να διακρίνετε τον φόβο από την διαίσθησή, τότε μόνο θα είστε σε θέση να αγαπήσετε ανοιχτά τον σύντροφό σας.

8. Αγαπάτε τον εαυτό σας άνευ όρων
Πρέπει να αποδέχεστε τον εαυτό σας ,στην δική του αυθεντική κατάσταση. Αυτό σας βοηθά να ανεβάσετε την ενέργεια σας η οποία με τη σειρά της βοηθά την πνευματική επαφή της αγάπης.

9. Μάθετε να ζείτε με την καρδιά σας
Η καρδιά σας πάντα γνωρίζει τι είναι καλύτερο για εσάς και πρέπει να την ακολουθείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να απομακρυνθείτε από τους περιορισμούς των καρμικών πεποιθήσεων σας και θα πάει την αγάπη σας σε άλλο επίπεδο.
Τι πιστεύετε γι αυτούς τους τρόπους ανύψωσης της πνευματικής σας αγάπης; Μοιραστείτε τα σχόλια και την γνώμη σας μαζί μας.
Εικόνα: Zavalishina Yulia
awakengr
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα