Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Η ανιδιοτελής πράξη ενός ανθρώπου του άλλαξε τη ζωή

Ένας άστεγος έδωσε σε μια κοπέλα τα τελευταία του 20 δολάρια κι εκείνη ως αντίδωρο συγκέντρωσε για χάρη του 130.000 δολάρια.

Η Κέιτ Μακλούρ με τον άστεγο που της έδωσε τα τελευταία του χρήματα. Photo: GoFundMe. Πηγή: Supplied
ΕΝΑΣ άστεγος, ο Τζόνι Μπόμπετ ο Νεώτερος (Johnny Bobbitt Jr), έδωσε σε μια κοπέλα τα τελευταία 20 δολάρια που είχε, όταν το αυτοκίνητό της έμεινε στο δρόμο από βενζίνη. Και η Κέιτ Μακλούρ (Kate McClure) του τα επέστρεψε στο πολλαπλάσιο.
Το αυτοκίνητο της 27χρονης κοπέλας έμεινε από βενζίνη σε έναν αυτοκινητόδρομο της Φιλαδέλφειας τον περασμένο μήνα, όταν ένας άστεγος έσπευσε να τη βοηθήσει, προσφερόμενος να περπατήσει μερικά τετράγωνα πιο κάτω, όπου υπήρχε βενζινάδικο, να χρησιμοποιήσει τα λίγα χρήματα που είχε για ν’ αγοράσει βενζίνη και να επιστρέψει για να τη βάλει στο αυτοκίνητό της.
Έτσι και έκανε. Η κοπέλα όμως όχι μόνο δεν τον ξέχασε, αλλά συγκέντρωσε για χάρη του 130.000 δολάρια!

Η Κέιτ Μακλούρ, ξεκίνησε μια καμπάνια στο Gofundme.com πριν από 13 μέρες, για να συγκεντρώσει χρήματα υπέρ του Τζόνι Μπόμπετ, επειδή τη βοήθησε, δίνοντάς της τα τελευταία του 20 δολάρια.
Μιλώντας στο Philadelphia Inquirer, είπε ότι δεν ήξερε τι να κάνει όταν βρέθηκε στον έρημο αυτοκινητόδρομο λίγο πριν τα μεσάνυχτα. «Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει», δήλωσε. Τηλεφώνησε στο φίλο της και του ζήτησε να έρθει να την πάρει. Αλλά τότε εμφανίστηκε ξαφνικά ο Μπόμπετ. Δέκα λεπτά αργότερα, τηλεφώνησε στον φίλο της για να του πει ότι ο άστεγος της έφερε βενζίνη.
Ο Τζόνι Μπόμπετ διαβάζει για το κατόρθωμά του σε μια εφημερίδα. Δεξιά, ο Μπόμπετ σε πιο ευτυχισμένες στιγμές. Photo: GoFundMe. Πηγή: Supplied
Ο 34χρονος Τζόνι Μπόμπετ, πρώην βετεράνος του Ναυτικού, ανησυχώντας για την ασφάλειά της, της είπε να κλειδώσει τις πόρτες και να παραμείνει στο αυτοκίνητό της, όσο εκείνος θα πήγαινε για να αγοράσει βενζίνη.
Η Μακλούρ, που εργάζεται στο Τμήμα Μεταφορών του Νιου Τζέρσυ δήλωσε πως εκείνο το βράδυ δεν κρατούσε καθόλου χρήματα πάνω της.

Ο Τζόνι Μπόμπετ (άκρη δεξιά), την εποχή που είχε εργασία. Image: Supplied
Σε αυτή τη φωτογραφία, στις 17 Νοεμβρίου 2017, εικονίζονται ο Τζόνι Μπόμπετ, αριστερά, η Κέιτ Μακλούρ, δεξιά, και στη μέση ο φίλος της Μαρκ Ντ’ Αμίκο. Photo: Philadelphia Inquirer. Πηγή: Supplied
«Τον επισκέφθηκα δύο φορές, δίνοντάς του κάποια πράγματα, αλλά σύντομα θέλησα να κάνω κάτι παραπάνω, έχοντας εμπνευστεί από την χειρονομία αυτού του καλού Σαμαρείτη», γράφει η Μακλούρ στην ιστοσελίδα.
Πράγματι, άρχισε να συλλέγει χρήματα για τον Τζόνι Μπόμπετ, καθώς προσφέρθηκαν να βοηθήσουν πάνω από 4.000 άνθρωποι, ώστε ο Μπόμπετ να αντιμετωπίσει την κακοτυχία που τον βρήκε.

Τι λέει ο ίδιος ο Μπόμπετ; «Μιλάτε για κακή τύχη, αλλά εγώ είμαι εδώ λόγω των δικών μου λανθασμένων αποφάσεων. Δεν κατηγορώ κανέναν παρά μόνο τον εαυτό μου».

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα