Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Η εκπληκτική ανάλυση του 1111 και η Κοσμική σημασία του Νοεμβρίου


Ο αριθμός 1111 συχνά αναφέρεται ως κλήση αφύπνισης ή κωδικός ενεργοποίησης. Είναι ένα σημάδι ότι αρχίζετε να ακολουθείτε το σκοπό σας και να περπατήσετε στο ψηλότερο μονοπάτι.


Από μόνος του, ο αριθμός 1 σημαίνει ενότητα, ανεξαρτησία, αυτάρκεια και αυτοδιάθεση. Όταν ο αριθμός εμφανίζεται τέσσερις φορές στη σειρά, αυτή η ισχύς μεγεθύνεται τέσσερις φορές. Το 4 υποδηλώνει τους 4 πυλώνες της δημιουργίας, τα 4 στοιχεία Φωτιά, Γη, Νερό και Αέρα.

Στη μυθολογία η ιερή γεωμετρία των 11:11 σημαίνει την ένωση και τη Θεϊκή κυκλική αρρενωπή και θηλυκή σε τέλεια ισορροπία και σύνδεση.
 Επιπλέον, το 11:11 είναι μια δονητική υπενθύμιση ότι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον συνυπάρχουν ταυτόχρονα τώρα, 11:11 σας υπενθυμίζει αυτή τη θεία διασύνδεση της Ενεργειακής Δύναμης Ενέργειας που ρέει σε όλα!
Στην αριθμολογία, το 1111 θεωρείται συχνά ως κλήση αφύπνισης ή κλήση για εκκίνηση. Το 11 στην αριθμολογία είναι το πιο διαισθητικό από όλους τους αριθμούς, συνδέεται με την αφύπνιση, την έναρξη, την ψυχική ικανότητα και τη διατήρηση της πίστης.

Με το 1111, το Σύμπαν στέλνει ένα μήνυμα ότι έχει ανοίξει μια ενεργειακή πύλη για εσάς. Το Σύμπαν έχει αναγνωρίσει εσένα και θέλει να γνωρίζεις ότι η βοήθεια είναι ένας τρόπος.

Το Σύμπαν φθάνει μόνο όταν χρειάζεστε βοήθεια, έτσι πιθανότατα θα μάθετε ενστικτωδώς σε ποιο πρόβλημα το Σύμπαν προσπαθεί να σας βοηθήσει. Ωστόσο, πιθανότατα το Σύμπαν προσπαθεί να σας υπενθυμίσει να αναλογιστείτε το σκοπό σας για να είστε εδώ.

Είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για να ανοίξετε την καρδιά σας, να αυξήσετε τους κραδασμούς σας και να συντονίσετε αυτή την υψηλότερη δονητική εμπειρία μοναδικότητας.

Είναι μια κλήση για να αυξήσετε τη δόνησή σας, να μπείτε στο φως σας και να εργαστείτε για το σκοπό της ζωής σας που λάμπει λαμπερά, ζώντας όπως η ισχυρή πνευματική ύπαρξη που είστε, διδασκαλώντας με παράδειγμα και κάνοντας διαφορά στον κόσμο.

Όταν βλέπετε το 11:11, ιδιαίτερα επανειλημμένα, είναι ένα σημάδι από το Σύμπαν ότι έχετε πνευματική αφύπνιση και ανοίγοντας το θεϊκό δυναμικό που ζει μέσα σας.


Βλέποντας 11:11 είναι μια όμορφη υπενθύμιση ότι είστε ευθυγραμμισμένοι με το σκοπό και το πεπρωμένο σας και υποστηρίζεστε και καθοδηγείτε.

Η Θεία Ενέργεια της 11ης Νοεμβρίου

Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύ ιερός μήνας στην αριθμολογία και θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του έτους.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο Νοέμβριος είναι ένας αριθμός 11 μηνών και στην αριθμολογία, το 11 κρατάει τον ιερό κραδασμό της δημιουργικότητας, της ενότητας και της ανώτερης συνείδησης.
 Το 2017, αυτή η ενέργεια πρόκειται να ενισχυθεί περαιτέρω δεδομένου ότι είναι ένας αριθμός 1 έτους, με τις πιο σημαντικές ημερομηνίες να είναι η 1η Νοεμβρίου, 10, 11, 28 και 29.
Από όλες τις ημέρες του μήνα, η 11η Νοεμβρίου πρόκειται να κρατήσει την πιο ισχυρή δόνηση, καθώς η ημερομηνία 11/11/1, ενισχύει την ενέργεια του αριθμού 1 πέντε φορές.

Ολόκληρος ο κραδασμός του Νοέμβρη θα καθοδηγεί όλους μας να ξυπνήσουμε σε υψηλότερα επίπεδα ύπαρξης ώστε να μπορούμε να νιώσουμε συνδεδεμένοι και ευθυγραμμισμένοι με το σκοπό μας.

Έχοντας αυτό υπόψη, μπορούμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια της 11ης Νοεμβρίου για να μας βοηθήσουν να συν-δημιουργήσουμε τη ζωή που θέλουμε πραγματικά να ηγηθούμε και να αρχίσουμε να ζούμε μέσω των πραγματικών μας δυνατοτήτων.

Είναι μια πόρτα για να ευθυγραμμιστείτε με το Κοσμικό Σκοπό και να ανοίξει την καρδιά σας στα υψηλότερα επίπεδα συνείδησης που σκοπεύατε να ανεβείτε.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να διαλογιστείτε, να δείξετε την αγάπη, την καλοσύνη και να αισθανθείτε το αληθινό φως σας βαθιά μέσα σας. Κάνετε ένα πράγμα που σας οδηγεί πιο κοντά στην παρακολούθηση του σκοπού σας, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό.

[lifecoachcode.com] Παραπομπές: 
-  http://numerologysecrets.net/numerology-1111-meaning/ ; 
-  http://www.ask-angels.com/spiritual-guidance/1111-what-does-it-mean/ ; 

-  http://foreverconscious.com/numerology-of-number-patterns-and-1111 .


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα