Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ(Βίντεο)



Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Πριν από λίγες μέρες ανακαλύφθηκε η πολύ συζητούμενη εδώ και πολλά χρόνια μυστική βάση των Ναζιστών στην Ανταρκτική. Το θέμα αυτό έχει πολύ μεγάλο βάθος με ενδιαφέρουσες προεκτάσεις στη σημερινή εποχή μας.
Τα τελευταία χρόνια έχουμε επανωτές επισκέψεις Αμερικανών και Ρώσων ‘‘ειδικών’’ που κάτι αναζητούν στην περιοχή της Ανταρτικής και κάτι ετοιμάζουν πάλι για την ίδια περιοχή.
Το μυστήριο αρχίζει μετά τον 2. Παγκόσμιο πόλεμο καθώς πολλές φήμες που κυκλοφορούσαν στην Γερμανία έλεγαν ότι πολλοί καταζητούμενοι ναζιστές που είχαν εξαφανιστεί με μυστήριο τρόπο είχαν καταφύγει στην Ανταρκτική.
Οι θεωρίες των Ναζί που είχαν ως πηγή τη γνωστή μάγισσα του 19ου αιώνα ιδρύτρια της θεοσοφικής εταιρίας, Helena Blavatsky, ανέφεραν ότι η Ανταρκτική πριν είχε κάποτε θερμότερο κλίμα και εκεί είχαν αναπτυχτεί στο παρελθόν πολλοί σπουδαίοι πολιτισμοί.
Για την Ανταρκτική έγραψαν και αναφερθήκαν πολλοί γνωστοί Ιλλουμινάτι όπως ο Ιούλιος Βερν και ο Edgar Allen Poe και Jules Verne. Μετά τον 2. Παγκόσμιο πόλεμο ο Αμερικανός ερευνητής και ναύαρχος του αμερικανικού στόλου Admiral Richard Byrd, έκανε κάποιες έρευνες στην περιοχή τις Ανταρκτικής ‘’Operation Highjump’’, και στις αναφορές του έγραφε ότι είχε παρατηρήσει περίεργα φαινόμενα και ότι κάποιοι έκαναν περίεργα πράγματα στην περιοχή.


Το Μάρτιο του 2016 λίγο πριν εκπνεύσει η προεδρική του θητεία, ο πρόεδρος Ομπάμα έκανε ένα περίεργο ταξίδι στην περιοχή για το οποίο τίποτα σχεδόν δεν έγινε γνωστό.
Πριν από λίγο καιρό ο Πατριάρχης της Ρωσίας Κύριλλος και λίγο μετά την συνάντηση που είχε με τον Πάπα της Ρώμης πήγε και αυτός στην Ανταρκτική σε ένα πολύ περίεργο επίσης ταξίδι ο Ρώσος πατριάρχης είναι εντυπωσιακό , πως προσευχήθηκε και ευλόγησε την περιοχή αυτήν , θεωρεί ότι είναι μια παρθένα περιοχή ( άγονη γη) κατάλληλη για το μέλλον της ανθρωπότητας γιατί δεν μολύνθηκε ποτέ από πολέμους, και από επιστημονικά καταστροφικά πειράματα.
Παρολες αυτές τις δηλώσεις είναι γνωστό ότι στην περιοχή τις Ανταρκτικής έχουν γίνει πολλές επιστημονικές πειραματικές αποστολές και επιστημονικά πειράματα και από Αμερικανούς και από Ρώσους με άγνωστες συνέπειες.
Σήμερα η περιοχή της Ανταρκτικής είναι ένα μεγάλο πεδίο ανταγωνισμού ανάμεσα στους Αμερικανούς και δυτικούς από την μια πλευρά και από τους Ρώσους από την άλλη, γεγονός που δείχνει ότι η περιοχή αυτή έχει πολλά μυστικά και προσπαθούν να ανακαλύψουν και να εκμεταλλευτούν και οι 2 πλευρές.
















Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα