Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΣΟ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο… ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ;

antras ksirizete
Διαπιστωμένο. Υπάρχουν κορίτσια, πολλά κορίτσια, ισχυρό ποσοστό γυναικών, που γουστάρει τον άνδρα χωρίς τρίχες. Να ‘χει λείο κορμί. Άτριχες γάμπες, μασχάλες, στήθη, πλάτη. Και λοιπόν; Μήπως οι κυρίες δεν είναι αληθινές γυναίκες. Μήπως έχει χαλάσει το σεξουαλικό τους αισθητήριο.
Διαπιστωμένο, επίσης. Οι μισοί σχεδόν άνδρες κυκλοφορούν ξυρισμένοι ή έχουν κάνει αποτρίχωση. Έχουν υιοθετήσει την gay αισθητική χωρίς καν να προβληματίζονται αν κρύβουν μέσα τους έναν ομοφυλόφιλο. Αισθάνονται 100% straight. Και σε λίστα οι δικαιολογίες τους γιατί αφαιρούν τις αρσενικές τους τρίχες.
– Να αντιμετωπίζουν εύκολα τον ιδρώτα.
– Να μην αργούν να στεγνώσουν στην παραλία
– Να μοιάζουν με αθλητή, με πορνοστάρ.
– Να μη ντρέπονται να κυκλοφορούν με δάσος από τρίχες στα πόδια όταν φοράνε κοντό παντελονάκι.
Κάποτε μύριζε θηλυπρέπεια ο άνδρας με μακρύ μαλλί. Και με σκουλαρίκι. Σήμερα δεν ισχύει τέτοια αντίληψη. Μόλις λίγα χρόνια πριν αν τολμούσε άνδρας να ξεμυτήσει με ξυρισμένα πόδια, δεν γλύτωνε το ξεφωνητό. Ότι είναι αδερφάρα και ψάχνεται για τσαπού.

Ο αθλητής, συγκεκριμένα ο κολυμβητής, ο ποδηλάτης, ο δρομέας, επιβάλλεται να αφαιρέσει τρίχωμα από το σώμα του. Για να διευκολύνει την επίδοση του. Αυτός που δεν κυνηγαει το ρεκόρ στον αθλητισμό, ποιο λόγο έχει να… ξυριστεί και να συναγωνίζεται την γκόμενα με τις «καθαρές» γάμπες;
”Η δικιά μου όταν γδύθυκα για να την πάρω, δεν της άρεσαν οι τρίχες μου στο στήθος”. Τι λες, βρε μαλάκα; Να ανοίξει την τσάντα της για να σου δώσει προφυλακτικό, το καταλαβαίνω. Όχι και ξυραφάκι.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα