Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Αν είχε εκραγεί σωστά, θα είχε προκαλέσει «λουτρό αίματος»

“Αρκετά ερασιτεχνική ήταν, σύμφωνα με ειδικούς στα εκρηκτικά, η κατασκευή της αυτοσχέδιας ωρολογιακής βόμβας που τραυμάτισε 22 άτομα σήμερα το πρωί σε βαγόνι συρμού του λονδρέζικου υπόγειου. Αυτό το γεγονός απέτρεψε και το «λουτρό αίματος» που θα είχε σήμερα στα χέρια της η Βρετανία, εάν ο μηχανισμός είχε εκραγεί σωστά. … η βόμβα που ήταν τοποθετημένη μέσα σε πλαστικό δοχείο σε ισοθερμική σακούλα του σούπερ-μάρκετ σε βαγόνι συρμού του λονδρέζικου υπόγειου. … οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν λαμπιόνια ως πυροκροτητές. …”
Αυτά γράφονται στα ΜΜΕ σχετικά με την πρόσφατη υποτιθέμενη τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Και δεν είχα σκοπό να κάνω καμία αναφορά, έχουμε όλοι ψιλοβαρεθεί με τις υποτιθέμενες τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά, αυτή τη φορά μας αφορά και ως χώρα. 
Φυσικά δεν έλειψαν αμέσως τα δημοσιεύματα των ακτιβιστών, των truthers, για το εντελώς στημένο και σκηνοθετημένο της υπόθεσης. Αλλά απ’ όλων τις έρευνες ξεχωρίζω εκείνη μιας αγγλίδας που κατάφερε να την φτάσει πολύ μακριά – γι’ αυτό λέω μας αφορά, γιατί έχει να κάνει με τεχνολογίες στις οποίες η χώρα μας συμμετέχει ενεργά.
Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η Ann χτες ανέβασε στο ΥΤ το ακόλουθο βίντεο, όπου γράφει στην περιγραφή:
Παρακολουθήστε το ΕΔΩ
Αυτό το βίντεο δημιουργήθηκε για να δείξει στον θεατή ότι όχι μόνο ήταν αδύνατο η βόμβα του κάδου να έχει προκαλέσει βλάβη πολλών, αλλά για άλλη μια φορά έχουμε έναν μάρτυρα που συμμετέχει επίσης σε μια εταιρεία που δημιουργεί σενάρια καταστροφής που δοκιμάζουν την ανάπτυξη ενός προϊόντος που είναι μια πύλη επικοινωνίας, η οποία περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες δημόσιας ασφάλειας.
 Για άλλη μια φορά, έχουμε ανταποκριτές του BBC που απλά τυγχάνουν να είναι στη σκηνή, συν τον Trump να δηλώνει ότι γι’ αυτό φταίει το Διαδίκτυο. Η υποτιθέμενη βόμβα δεν κατάφερε καν να λιώσει την πλαστική σακούλα μέσα στην οποία περιέχεται και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ζημιάς γύρω της. Θα έλεγα ότι είναι ξεκάθαρο ότι ‘πιάστηκαν’ να λένε ψέματα, αυτή τη φορά.

Σήμερα ανέβασε ένα δεύτερο βίντεο, ή μάλλον προσπάθησε και το ΥΤ της το έκοψε λόγω “σφάλματος” και το ανέβασε τελικά στο φέις.  Σε αυτό πιάνει όλη τη σειρά των εμπλεκομένων χωρών στις προηγμένες τεχνολογίες και την εταιρεία του ανθρώπου που υποτίθεται ήταν “μάρτυρας”. Η Ελλάδα είναι ανάμεσα σε αυτές κι εδώ να θυμίσουμε τη συμμετοχή μας στην εκτόξευση του δορυφόρου που -υποτίθεται- θα προσφέρει στις τηλεπικοινωνίες: “Με τους 47 αναμεταδότες του, ο δορυφόρος θα δώσει νέες δυνατότητες στον οργανισμό Inmarsat για την παροχή κινητών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και πρόσβασης στο διαδίκτυο στους επιβάτες των αεροσκαφών, στον εναέριο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκτός από την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στους επιβάτες των αεροσκαφών, που υπερίπτανται της επικράτειας των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα επεκταθούν οι εργασίες της Hellas Sat με τους 47 αναμεταδότες Ku”.
Δείτε το βίντεο της πριν το κατεβάσει και το φέις:

Όπως γράφω και ξαναγράφω τελευταία και θα συνεχίσω να γράφω ακόμα περισσότερο, όλη η ασύρματη τεχνολογία που μας πλασάρεται για ευκολία και ταχύτητες και επικοινωνίες και όλες τις σχετικές μπούρδες, που σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς κινητό ή τάμπλετ και το έχετε απόλυτα ανάγκη, δεν είναι τίποτα άλλο παρά για στρατιωτικούς σκοπούς.
Ευτυχώς δεν είμαι η μόνη “τρελή” στον πλανήτη που το λέει, κι αν δεν σας αρκούν οι “συνωμοσιολόγοι” τότε ακούστε τι λέει ο Καναδός πλοίαρχος επ’ αυτού.
Πέρα από τις ΔΡΑΜΑΤΙΚΈΣ επιπτώσεις στην σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία μας, αλλά ΚΑΙ στον πλανήτη, όλη αυτή η Οργουελική ασύρματη τεχνολογία δεν είναι τίποτ’ άλλο από το σατανικό τους σχέδιο για μείωση και έλεγχο των πληθυσμών. Σκεφθείτε μόνο, ψωμί – τυρί δεν έχουμε, ανάπτυξη δεν έχουμε, αλλά δορυφόρο για “επικοινωνίες” στείλαμε εκεί πάνω. Ε; Φοβερές προτεραιότητες!
Υ.Γ. Η σακούλα του “τρομοκράτη” το LIDL είναι όλα τα λεφτά! Μπορεί τα μάρκετ να έχουν σκατά προϊόντα, αλλά… από σακούλες, δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα