Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Μαγνητικό πεδίο- Δύναμη- Θεός



Όλα στο σύμπαν είναι βασισμένα στο μαγνητικό πεδίο. Ο άνθρωπος είναι το μόνο Ον στον πλανήτη που έχει ένα βασικό όπλο για να δομεί εκείνος το μαγνητικό πεδίο του, αυτό λέγεται Θέληση. Η Θέληση είναι το μεγαλύτερο όπλο στα χέρια του ανθρώπου που σε συνεργασία με την Ελεύθερη Βούληση που μας έδωσε ο Πατέρας, μπορεί να κάνει ότι θέλει στον πλανήτη. Φυσικά με τις ανάλογες  συνέπειες και τα ανάλογα επακόλουθα, που θα κρατήσει ο άνθρωπος, αν θα προσπαθήσει να βιάσει, να βεβηλώσει, να διαστρεβλώσει τους νόμους της φύσης αλλά και του σύμπαντος.  


Η Ισχυρή Θέληση είναι μία μορφή ηλεκτρικής ενέργειας η οποία δημιουργείται εκεί μέσα στα κύτταρα του εγκεφάλου και μαζί με την ταλάντωση ( συναίσθημα) θα αρχίσει η θέληση να δημιουργεί προϋποθέσεις. Κάθε ανθρώπινη θέληση, όπως όλοι έχουμε δει μας έχει δώσει ευλογίες ως προς την εξυπηρέτησή μας με τον υλικό πλούτο, αλλά και δυστυχίες πάλι μέσα από τον υλικό πλούτο. 

Ο άνθρωπος έχασε τον παράδεισο για έναν και μοναδικό λόγο, γιατί κράτησε την θέλησή του σε χαμηλά επίπεδα και χαμηλή δόνηση. Οπότε τώρα όλα θα αρχίσουν να είναι εναντίον μας. Χαμηλή δόνηση δημιουργήθηκε από τη στιγμή που η θέληση γεννήθηκε από το μυαλό για το μυαλό, με οδηγό τον εγωισμό, την αλαζονεία, την κτητικότητα κλπ. Η καρδιά σε ελάχιστες περιπτώσεις επεμβαίνει στη θέληση και εκεί για να δημιουργηθεί η έκρηξη Super Nova θα πρέπει η θέληση να παραμείνει στο σημείο της καρδιάς. Κάθε φορά που μέσα στη θέληση, ακόμη και της καρδιάς, παρέμβει το μυαλό τότε η θέληση και το έργο της υποβιβάζεται και πέφτει η δόνησή της, άρα το μαγνητικό πεδίο μένει σε χαμηλά επίπεδα δόνησης. Η ηλεκτρική κένωση που συμβαίνει εκεί μέσα στο μυαλό γίνεται από τα μαγνητικά πεδία του πλανήτη γη και όχι από το Σύμπαν. Άρα θα αρχίσουμε να έχουμε ασύμμετρες ενέργειες μέσα στους στόχους μας- θέληση μας κάποτε. Όλο αυτό το ασύμμετρο έχουμε αρχίσει και το βιώνουμε σε κάθε τι στη ζωή μας, το οικονομικό μας, τις σχέσεις μας τα οποία όλα αυτά παρέμειναν σε χαμηλή δόνηση και ποτέ δεν κατάφεραν να εκτοξευτούν στο Σύμπαν. 

Ο καθένα μας έχει μία ανάλογη πολικότητα ως άτομο. Αυτή η πολικότητα είναι δεμένη με τα ηλεκτρόνια και τα φωτόνια που έχουμε μέσα μας, όμως δεν έχουν συνεργασία με το σύμπαν όταν είναι κυρίαρχο το εγώ μας. 

Όταν ηλεκτρόνια και φωτόνια είναι αντίθετα σε μαγνητικό επίπεδο από το Σύμπαν, τότε το Σύμπαν θα πάρει την πληροφορία της δυσαρμονίας και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις κάθαρσης. 

Ο πλανήτης μας έχει υποστεί και στο παρελθόν τέτοιες καταστάσεις κάθαρσης, όταν οι άνθρωποι εδώ είχαν ξεπεράσει κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει εντελώς το μέτρο, τον σεβασμό και δυστυχώς στοιχεία της ανθρωπιάς μας. 

Παραδείγματα νομίζω δεν χρειάζεται να αναφέρω, όλοι γνωρίζουμε πως μεταχειριζόμαστε τα ζώα και τη φύση στον πλανήτη, πόσο έχουμε επιβαρύνει το περιβάλλον με την αλαζονεία μας.

 Πόσο εγωιστικοί «βρικόλακες» έχουμε καταντήσει κάποιοι, χαιρόμαστε με όλες μας τις αισθήσεις για το κακό που παθαίνει ο δίπλα. 

Ένας πλανήτης έχει καταφέρει και έχει μετατραπεί σε κόλαση. Κάθε χώρα θέλει να επιβάλλει τα δικά της, θέλει να «μεσήσει» ότι μπορεί από την άλλη χώρα.  Ο ανθρώπινος παράγοντας δεν υπάρχει πια και όλα γίνονται στον βωμό του χρήματος και του κέδρους. Δυστυχώς εγκλήματα «καλοντυμένα» και καλοστημένα για να νομίζουμε ότι θέλουν όλοι οι ισχυροί το «καλό» μας. 

Όλο αυτό ετοιμάζεται να φτάσει σε ένα από τα χειρότερα finale που έχει βιώσει ποτέ ο πλανήτης. Ένα finale που θα αρχίσει και η ολοκλήρωσή του θα έχει μεγάλη χρονική διάρκεια, πολλά χρόνια.
Η παρέμβαση της Θεϊκής ενέργειας πια είναι αναπόφευκτη. Ο Θεός μας έδωσε τη Θέληση και την Ελεύθερη Βούληση και πίστεψε σε μας, στον άνθρωπο. Όμως δύο βασικά όπλα ο άνθρωπος κατάφερε και τα κατέστρεψε.
Η Θέληση δεν είναι πια με κεφαλαίο γράμμα, αλλά με πολύ μικρό. Η θέληση έχει πέσει τόσο χαμηλά. Κάθε άνθρωπος αυτά που θέλει βρίσκονται μέσα στο ουτοπικό και στο εφήμερο. Ο θεϊκός λόγος υπάρχει και ακούγεται ολόγυρά μας, αλλά από ουσία και πράξη τόσο λίγα που χάνονται σαν τον άνεμο. Ένα καλό μπορεί να κάνει κάποιος και θα το αντιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ.
Ο υποβιβασμός μας δεν έχει άλλο περιθώριο, για έναν απλό και βασικό λόγο, ότι ο πλανήτης έχει σημάνει συναγερμό και δεν ανήκει τίποτε σε κανέναν από όλα αυτά που υπάρχουν επάνω του. Μας νοιάζει το σπιτάκι μας, αλλά δεν είναι τίποτε να γίνει ένας σεισμός τέτοιου μεγέθους για να το χάσουμε μέσα σε 2 λεπτά. 
Ο πλανήτης μας λοιπόν είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και άμεσης παρέμβασης. Σε λίγο καιρό τίποτε δεν θα είναι ίδιο. 
Μέσα στα δύο «όπλα» που μας έδωσε ο Πατέρας μας τη θέληση και την Ελεύθερη Βούληση, μας έδωσε και την μεταμέλεια. Μόνο όσοι μπουν μέσα από την καρδιά τους στον δρόμο αυτόν έχουν πιθανότητες να σωθούν.
Σε κάθε θρησκεία ο δρόμος είναι ίδιος της αγάπης. Θέληση- Ελεύθερη Βούληση- Μετάνοια- Αγάπη και αυτά μέσα από την ψυχή σας. Η ψυχή σας είναι εκεί στην καρδιά σας. Ήρθε η ώρα να την ακούσετε. 

Δωροθέα 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα