Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ… ΑΥΝΑΝΙΣΕΙΣ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;


Κατ’ αρχήν. Ο αυνανισμός είναι πράξη σεξουαλική. Ολοκληρωμένη. Με φινάλε, δηλαδή. Ναι μεν τη δουλειά την κάνεις μόνος σου ή μόνη σου, αλλά «τελειώνεις» κανονικά, λες και είσαι μέσα της, λες και είναι μέσα σου ο άλλος.

Υπ’ όψιν, υπολογίζεται πώς μόνον το 30% των γυναικών φθάνουν στον οργασμό με τη συνουσία. Με τη διείσδυση. Το ποσοστό ξεπερνάει το 99% στους άνδρες.

Μια γυναίκα, όμως, όταν το κάνει μόνη της, όταν αυνανίζεται, έχει μεγαλύτερη σιγουριά ότι θα «τελειώσει»! Ότι πέρα από την ηδονή που της εξασφαλίζει το τρίψιμο, θα κατακτήσει κατά 80% τον οργασμό! Ε, όσο να’ ναι, υπάρχει μια διαφορά, από το 30% στο 80%.

Φοβερό, ε; Αν μαλακιστεί η γυναίκα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να... γαμηθεί ολοκληρωμένα! Αυτή είναι η Αποκάλυψη της αιωνιότητας. Που πανηγυρικά επιβεβαιώνει τη διαφορά στη βιολογική λειτουργία των δύο φύλων από τη μια και από την άλλη την έλλειψη προσαρμογής του άνδρα στις ανάγκες της γυναίκας όταν έχει ανοίξει τα πόδια.


Το κλείνω.Πολλές, κι όταν λέμε πολλές εννοούμε πολύ περισσότερες απ’ όσες γυναίκες φαντάζεται ο αρσενικός, γουστάρουν γαμήσι με... αυνανισμό. Να προηγείται η... μαλακία στο γαμήσι. Είναι γι’ αυτές κάτι περισσότερο από... ζέσταμα, από προθέρμανση.

Μαγκιά, λοιπόν, του άνδρα να μην περιμένει να του το ζητήσει η άλλη. Που εκείνη δεν θα το κάνει από ντροπή, από ενοχή. Αυτή είναι δουλειά του αρσενικού. Διακριτικά, τρυφερά, καθόλου πιεστικά και χωρίς το κορίτσι να νοιώσει προσβλητικά,ο άνδρας πριν την πηδήξει, ας την μαλακίσει .Την κατάλληλη στιγμή αν δεν είναι παραφωνία, θα της αρέσει, δεν θα το μετανοιώσει.

Κάποτε η επιστήμη καταδίκαζε τον αυνανισμό. Σήμερα τον θεωρεί απαραίτητο. Αναγκαίο. Ένα «φάρμακο» ηρεμιστικό, χαλαρωτικό. Και οι θρησκείες πια κάνουν τα στραβά μάτια στον αυνανισμό που για αιώνες τον είχαν καταραστεί ως αμαρτία. Σήμερα; Είναι μέρος του έργου στο γαμήσι ο αυνανισμός της γυναίκας από το χέρι του άνδρα.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα