Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Έσπασαν τον κώδικα της Βίβλου!- Τι αποκαλύπτει για τις 23/9/2017; (φωτό, βίντεο)

Έσπασαν τον κώδικα της Βίβλου!- Τι αποκαλύπτει για τις 23/9/2017; (φωτό, βίντεο)

Όλα φαίνεται να ξεκινούν με την εξαιρετικά σπάνια ηλιακή έκλειψη των ΗΠΑ στις 21 Αυγούστου, ενώ περίπου ένα μήνα αργότερα εξετάζεται μία σύνοδος στις 23 Σεπτεμβρίου 2017.
Μία ομάδα ερευνητών υποστηρίζουν ότι όλα αυτά συνδέονται με την Αποκάλυψη του Ιωάννου στο κεφάλαιο 12. Ισχυρίζονται ότι υπάρχει ένας «κώδικας» μέσα σε αυτό και ότι τον «έσπασαν».
Η Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη συμβαίνει στην ίδια ακριβώς περιοχή του ουρανού με την Αποκάλυψη και αυτό θα είναι το πρώτο Σημάδι που δίνεται στους ανθρώπους για τα επερχόμενα τελικά στάδια εκπλήρωσης της προφητείας.
Ας δούμε, λοιπόν ένα πολύ συγκεκριμένο και δυσερμήνευτο, μέχρι πρόσφατα, εδάφιο:

«Ύστερα φάνηκε ένα μεγάλο θαυμαστό σημάδι στον ουρανό: Μια γυναίκα ντυμένη στον Ήλιο, με το Φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και στο κεφάλι της στεφάνι με δώδεκα αστέρια. Ήταν έγκυος και φώναζε από τους πόνους και τις ωδίνες της γέννας […]» Ύστερα φάνηκε το σημάδι του δράκοντα και λίγο αργότερα ξεκίνησε ο πόλεμος στον ουρανό, μεταξύ Μιχαήλ και του αρχαίου όφη με τους αγγέλους τους (Αποκάλυψις 12:1-9)
Τι είναι η εγκυμονούσα γυναίκα;
Αφορά τον αστερισμό της Παρθένου, ο οποίος όπως θα εμφανίζεται στον ουρανό, θα φαίνεται να «ντύνεται» με τον Ήλιο στον αριστερό «ώμο», τη Σελήνη στο κάτω μέρος του αριστερού «ποδιού», ενώ και στο «κεφάλι» της θα είναι ο αστερισμός τού Λέοντα. Στη συνέχεια, η Παρθένος μοιάζει σαν να γεννάει τον πλανήτη Δία, καθώς ο τελευταίος περνά πολύ κοντά στην «μήτρα» του προσωποποιημένου αστερισμού.
Όλο αυτό το φαινόμενο φαίνεται πως, σύμφωνα με τους ερευνητές, θα λάβει χώρα στις 23 του Σεπτέμβρη 2017.
Τότε, οι καιροί θα είναι πολύ κοντά για κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Ίσως, για την εμφάνιση κάποιων αγγέλων, ίσως για έναν διαστημικό πόλεμο (και ανάμεσα σε ποιούς;), για τον οποίο φαίνεται να προετοιμάζονται πυρετωδώς οι Αμερικάνοι:
Τελευταία, αρχηγοί στρατού και αεροπορίας των ΗΠΑ μιλούν για εξωγήινους και διαστημικούς πολέμους. Είναι προφανές ότι κάτι περιμένουν. Είτε βλέπουν και ξέρουν αυτά που οι ερευνητές που υποστηρίζουν ότι έσπασαν τον κώδικα της Αποκάλυψης, είτε συμβουλεύονται το βιβλίο του Ιωάννη…
Βέβαια, την ακριβή μέρα και ώρα κανείς δεν γνωρίζει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών ούτε ο Υιός, αλλά μόνο ο Πατέρας, σύμφωνα με το Κατά Ματθαίον 24:36


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα