Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 14 - Β΄ ΜΕΡΟΣ

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 14 - Α΄ ΜΕΡΟΣ


ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω με το Β'μέρος του άρθρου μου <Τα Σημεία των Καιρών Νο 14>,στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι "Διεθνείς Εξελίξεις"  και ο "Επίλογος".
Στο κεφάλαιο "Διεθνείς Εξελίξεις" αναφέρω ενδιαφέροντα-κυριώτερα γεγονότα που συνέβησαν σε 

όλο τον πλανήτη κατά το Α΄εξάμηνο του 2017 και μέχρι του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιουλίου,τα οποία δεν αναφέρονται,ως επί το πλείστον,στα Ελληνικά ΜΜΕ και ιστολόγια,εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.Δεν θα`αναφερθώ σε γεγονότα ευρέως γνωστά,όπως π.χ τα γεγονότα σε Συρία,Τουρκία,κλπ.
Οι πηγές μου προέρχονται από Ελληνικά και ξένα ιστολόγια,ΜΜΕ και προσωπικές πληροφορίες.
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ιανουάριος-Φεβρουάριος
------------------------------------
-Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump εξέδωσε ένα άκρως εμπιστευτικό μνημόνιο, λίγο μετά την ορκωμοσία της 20/1/17,διατάσσοντας την κυκλοφορία απόρρητης συλλογής πατεντών που αφορούν την αντιγήρανση και την υγεία μαζί με τεχνολογίες ελεύθερης ενέργειας.
Πέραν όμως των εναλλακτικών θεραπειών, για τις οποίες ήδη η σύζυγος του Trump, Μελάνια, έχει 

βγει μπροστά,θα δοθεί και ελεύθερη ενέργεια τύπου Τέσλα,τα σχέδια του οποίου είχε καταστρέψει τότε η Νέα Τάξη(Λευκή Αδελφότητα) ή χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν.
Το άκρως εμπιστευτικό Μνημόνιο,σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες,εστάλη στο Υπουργείο Άμυνας και στις μυστικές υπηρεσίες και εξαιτίας της σημασίας του δεν θα δοθεί σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης για την υποβολή εκθέσεων.

Αρχή του προγράμματός του είναι το πρώτα η Αμερική,και όπως λέει "Αmerica First".
Από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του κατάργησε την περίφημη συμφωνία για το παγκόσμιο εμπόριο (ΙΤΤP), μιά συμφωνία που η Ν.Τ.Π.,και οι υπάλληλοί της διεθνώς, προετοίμαζαν για δεκαετίες.
Άλλαξε τις διεθνείς συμφωνίες για την κλιματική αλλαγή, που τόση προσπάθεια είχε καταβάλει η Ν.Τ.Π.
Εφάρμοσε φορολογία 15% από το 35% για ανάπτυξη και δουλιές, ώστε να πατάξει την ανεργία.
Εφάρμοσε όλα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά σε μόλις πέντε μήνες.
Διέταξε να φυλάσσονται τα σύνορα με το Μεξικό.
Διέταξε να χτιστεί το τείχος στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.
Απαγόρευσε στους Ισλαμιστές να εισέρχονται στις ΗΠΑ!!!
Τα έβαλε με τους Τούρκους, που κατά την επίσκεψη του Εrdogan στον Λευκό Οίκο,Τούρκοι πράκτορες τα έκαναν "γυαλιά-καρφιά" στην Ουάσιγκτον.
Επίσημη ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου για την κλιματική αλλαγή "βγήκε από το παράθυρο" μόλις εγκαταστάθηκε σ΄αυτόν ο νέος πρόεδρος D.Trymp, o οποίος από καιρό έχει πει ότι αμφιβάλλει για το αν η παγκόσμια κλιματική αλλαγή είναι πραγματική !
Ο Μεγάλος εχθρός του ΤΡΑΜΠ είναι οι αδελφοί Rothschilds,o Soros ο Henry Kissinger,και οι λοιποί της Σιωνιστικής "Eλιτ" των Κοσμοκρατόρων.
Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες απλώς παραμένουν δούλοι της Ελιτ των Σιωνιστών Επικυρίαρχων.

-Η Ρωσία ταράζοντας και πάλι "τα ύδατα",ανακοίνωσε στις 17/2/17,ότιδημιούργησε έναν "δορυφόρο-δολοφόνο" ο οποίος κατασκευάστηκε  από την κρατική εταιρεία "Roscosmos" για λογαριασμό των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων."Ο δορυφόρος-φονιάς έχει την δυνατότητα  να καταστρέψει,δηλαδή να απομακρύνει τα διαστημικά  απόβλητα  από την τροχιά της Γης στην ατμόσφαιρα", είπε ο επικεφαλής του προγράμματος  Oleg Gorshkov.

ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
Ο ίδιος μίλησε για την πρωτοτυπία της αρχικής ιδέας, σύμφωνα με την οποία ο δορυφόρος-δολοφόνος θα προσεγγίσει το οποιοδήποτε διαστημικό σκάφος και στην συνέχεια, θα  ενεργοποιήσει  τις μηχανές  ισχύος του με αντίθετη φορά .
Αυτό θα του επιτρέψει να παραμείνει στον ίδιο σημείο  και την ίδια στιγμή να αλλάξει τροχιά σε ανενεργούς δορυφόρους  χρησιμοποιώντας έναν κινητήρα τζετ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την γη περίπου 18.000 αντικείμενα με διάμετρο  πάνω από 10 εκατοστά.
Ανεξάρτητα όμως από αυτή την ιδιότητα  του νέου ρωσικού δορυφόρου, στο εγγύς μέλλον το συγκεκριμένο διαστημικό αντικείμενο θα  γίνει  πρωτότυπο των μελλοντικών διαστημικών όπλων, με σκοπό την εξουδετέρωση των εχθρικών διαστημικών αντικειμένων.
Μάρτιος-Απρίλιος
------------------------
-Η Cabal υπέστη συντριπτικές ήττες την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου 2017, σε όλα τα μέτωπα. Η μεγαλύτερη είδηση είναι ότι ο Πρόεδρος Trump ανακοίνωσε την  πως η κλίκα στην οποία ανήκει η Εταιρεία των "ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ" ιδρύθηκε το 1861 και τώρα έχει αντικατασταθεί από τη" Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής", που ιδρύθηκε το 1776.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπήρξαν οι φήμες πως οι κυβερνητικές λειτουργίες των ΗΠΑ 

τερματίζονται στις 15/3/17,καθώς το όριο του χρέους των ΗΠΑ έφτασε στα 20 τρις δολάρια και απέτυχε να υλοποιηθεί.Το χρέος ανήκε στην εταιρία, και όχι στην Δημοκρατία. Η εταιρία έχει κηρύξει πτώχευση και έτσι το χρέος είναι μηδενικό και άκυρο, πράγμα για το οποίο πολλαπλές πηγές συμφωνούν. Αυτό συμβαίνει επειδή ο υπουργός και υποτελής του κορυφαίου μετόχου της εταιρείας "UNITED STATES OF AMERICA" David Rockefeller,ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Rex Tillerson απέτυχε στην προσπάθειά του να πάρει χρηματοδότηση από τους Ασιάτες την περασμένη εβδομάδα, όπως λένε μυστικές Ασιατικές πηγές.

-Η Μerkel κατά την πρόσφατη επίσκεψη της τον Μάρτιο στην Ουάσινγκτον, μετέφερε μήνυμα των Σαουδαράβων στον Τrump να του δώσουν 60 δις και να αφήσει ήσυχους τους Rothschild, αλλά ο Τrump την αγνόησε επιδεικτικά.

-Οι Roschild και οι Rockefeller προσπάθησαν ανεπιτυχώς, να σώσουν τον εαυτό τους από την χρεωκοπία με το να κάνουν σχέδια να καταλάβουν την Βόρεια Κορέα.Στην Βόρεια Κορέα βρίσκεται ένας τεράστιος θησαυρός από πολύτιμα μέταλλα και άλλα ορυκτά που βρίσκονται γύρω από το ιερό βουνό της Κορέας Παεκτού.
Ο Rex Tillerson, από την πλευρά του, απείλησε δημοσίως  να καταλάβει την Βόρεια Κορέα με στρατιωτική βία για λογαριασμό των κυρίων του, τους Rockefeller.
Πηγές του Πενταγώνου ανέφεραν ότι"Ο Rex μπορεί να γαβγίζει όσο θέλει,αλλά ένας πόλεμος στην κορεατική χερσόνησο δεν θα επιτραπεί".

ΒΑΣΙΛΙΑΣ  ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ
Παρ’ όλα αυτά,πηγές του Πενταγώνου ανέφεραν ότι μπορεί να υπάρξει πόλεμος στη Μέση Ανατολή,για να ηττηθούν οι προσκυνητές του Σατανά, καταλαμβάνοντας την κυβέρνηση του Ισραήλ.
Για να αναγκαστεί το Ισραήλ να κάνει ειρήνη,ο Αρχηγός του Μικτού Επιτελείου των ΗΠΑ
στρατηγός Joseph Dunford συναντήθηκε τον Μάρτιο με τον βασιλιά Abdulla της Ιορδανίας για να εδραιώσουν μια συμμαχία εναντίον του Ισραήλ.Ως αποτέλεσμα,το Ισραήλ είναι τώρα περικυκλωμένο από στρατιωτικό συνασπισμό της Συρίας,του Λιβάνου,της Χεζμπολάχ,της Αιγύπτου,της Ιορδανίας,του Ιράκ,του Ιράν και της Τουρκίας καθώς οι ΗΠΑ,η Κίνα και η Ρωσία το πιέζουν να κάνει ειρήνη".-Στις 20/3/17 πέθανε στον ύπνο του  από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 101 ετών,ο Αμερικανός τραπεζίτης και γενικός διευθυντής της Chase Bank, David Rockefeller. Ήταν το τελευταίο εν ζωή μέλος της οικογένειας Rockefeller και πατριάρχης της από το 2004.Ηταν από τους αρχηγούς της Cabal.

DAVID   ROCKEFELLER
Σύμφωνα με πληροφορίες της CIA, του Πενταγώνου και των Ιαπωνικών στρατιωτικών αρχών,το κενό εξουσίας που άφησε ο θάνατος του David Rockefeller δημιούργησε μια κατάσταση που,εάν δεν
διευθετηθεί, θα οδηγήσει σε εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία. H κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο όπου στρατός των ΗΠΑ μπορεί να βαδίσει στην Ουάσιγκτον για να δώσει μάχη για την αντιμετώπιση της παράταξης των ναρκωτικών της CIA, των πολιτικών ανδρεικέλων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και των μισθοφόρων που έχουν προσλάβει.

Ο Jacob Rothschild, επίσης, κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσει σύντομα. Από τις 25/6/17 είναι σε κώμα. Γεννήθηκε στις 29/4/36 στην Μ.Βρετανία.Είναι περιττό να υπενθυμίσουμε ότι κατείχε την εξουσία,όλων των θεσμικών οργάνων της Δυτικής τραπεζικής αυτοκρατορίας. Ο Rothschild είχε όλες τις κεντρικές τράπεζες των δυτικών χωρών(ευρωπαϊκών και αμερικανικών) και πολλές από την 

JACOB  ROTCHSCHILD
Ανατολή (Αυστραλία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα,κλπ).

Αυτές οι δύο οικογένειες είχαν τα τελευταία 200 χρόνια μια ακραία αρνητική επιρροή στον κόσμο, ιδιαίτερα στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι χτισμένο πάνω τους, γι΄αυτό δεν υπάρχει Δυτικό έθνος που να μη είναι χρεωμένο στις τράπεζες τους!
Φημολογείται ότι από καιρό σε καιρό αντικαθιστούν το αίμα τους με παιδιών που "δημιουργήθηκαν" ειδικά γι΄αυτό. Οι δύσπιστοι μπορεί να χαμογελούν,αλλά μέχρι στιγμής όλες οι φήμες ήταν αληθινές και ακόμη περισσότερες.

-Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα,με συνοδεία της στρατιωτικής αστυνομίας των ΗΠΑ,στις 31/3/17έχει ενημέρωσε σχετικά τα αφεντικά του των ναρκωτικών, σύμφωνα με πηγές της Ιαπωνικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών. Ως αποτέλεσμα αυτού,ένα αεροπλάνο γεμάτο με αφγανική ηρωίνη και αμφεταμίνες της Βόρειας Κορέας κατασχέθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Argyle στον Άγιο Βικέντιο και στις Γρεναδίνες στην Καραϊβική.Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονταν από αυτή την πτήση των ναρκωτικών προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση των εργασιών του ISIS.Αυτή η κατάσχεση ακολουθεί την κατάσχεση ενός πλοίου του Ομπάμα που περιείχε 4,2 τόνους κοκαΐνης.

-Τρεις ρωσικοί δορυφόροι που εστάλησαν σε χαμηλή τροχιά το 2013 είναι εν κινήσει πάλι,και οι Αμερικανοί τρέμουν για το τι σημαίνει αυτό.
Έχοντας μείνει αδρανής για περισσότερο από ένα χρόνο, ένας από τους δορυφόρους μετακινήθηκε εκατοντάδες μέτρα μακριά από την τροχιά του τον μήνα Απρίλιο2017 για να βρεθεί 1.200 μέτρα από ένα κομμάτι ενός κινεζικού δορυφόρου που η Κίνα κατέστρεψε σε μια δοκιμή πυραύλου το 2007. Ο 

ΡΩΣΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ 
ελιγμός, ο οποίος είναι αρκετά εντυπωσιακός για ένα τόσο μικρό σκάφος, σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα The Daily Beast.
Κανείς δεν ξέρει πως λειτουργούν οι δορυφόροι, αν και κάποιοι ειδικοί λένε ότι θα μπορούσαν να είναι δορυφόροι επικοινωνίας ή ακόμα και να φέρουν «όπλα»!
Οι δορυφόροι που είναι γνωστοί, ως Κόσμος-2491, Κόσμος-2499 και Κόσμος-2504, έχουν μετακινηθεί αρκετές φορές τα τελευταία τρία χρόνια, μερικές δεκάδες μέτρα από τα παλιά τους κελύφη.Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν να είναι δορυφόροι ελέγχου και να επηρεάζουν άλλα διαστημικά σκάφη,ίσως ακόμη να αλληλεπιδρούν με αυτά για επισκευές, τροποποιήσεις ή άλλα, ακόμα και να τα καταστρέψουν.

-Στις 6/4/17 εκτοξεύθηκαν από δύο Καταδρομικά πλοία των ΗΠΑ,που ευρίσκοντο στην Ανατ.Μεσόγειο,59 πύραυλοι Tomahawk εναντίον της Συρίας.Η επίθεση απέφερε πενιχρά αποτελέσματα,καθόσον εξεράγησαν μόνο 29 πύραυλοι οι οποίο κατέστρεψαν ένα δίαυλο,5-6 υπό επισκευή αεροπλάνα,σκότωσαν επτά Σύρους στρατιωτικούς και τραυμάτισαν μερικούς Σύρους στρατιώτες και περισσότερους αμάχους.Οι υπόλοιποι πύραυλοι εξουδετερώθηκαν από τις Ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονται στην Συρία.
Η Ρωσία αντέδρασε χαλαρά γιάυτό το γεγονός.
Αυτό έγινε ως αντίποινα για την "δήθεν"επίθεση του Συριακού στρατού στις 5/4 στην πόλη Ινλίμπ με χημικά και σκοτώθηκαν αρκετοί πολίτες.Σουηδοί γιατροί που ευρίσκοντο στην Συρία κατήγγειλαν 

ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΠΥΡΑΥΛΩΝ
6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
ότι τα χημικά τα τοποθέτησαν τα "White Helmets", όλοι πράκτορες και προβοκάτορες της CIA που συμμετέχουν σε "ανθρωπιστικές" αποστολές στην Συρία. Μετά την καταγγελία των Σουηδών γιατρών, ακολούθησε η ισλαμιστική επίθεση στην Στοκχόλμη.
Σημείωση:Τα White Helmets=Λευκά Κράνη,είναι εθελοντική οργάνωση που λειτουργεί σε τμήματα της Συρίας και της Τουρκίας που ελέγχονται από τους επαναστάτες
που εναντιόνονται στον Πρόεδρο της Συρίας Ασαντ.

Αμέσως μετά την αμερικανική επίθεση, εξέφρασαν την χαρά και τον ενθουσιασμό τους ο "πολιτισμένος" κόσμος, δηλαδή  η Γερμανία δια της Μέρκελ, η Γαλλία δια του Προέδρου Ολάν,η Τουρκία δια του Ερτογάν, οι "αγωνιστές" της ISIS κλπ. Η Βρεττανίδα πρωθυπουργός επέδειξε ιδιαίτερη ψυχραιμία που την τιμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος Trump και ο  αρχηγός του Μεικτού Επιτελείου των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Joseph Dunford ενημερώθηκαν για την πυραυλική επίθεση 15 λεπτά μετά την έναρξη της.Πίσω απ΄αυτή την ενέργεια ήταν ο πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Henri Kissingerο ο οποίος έδωσε και την εντολή της πυραυλικής επίθεσης,ο οποίος μάλιστα είχε εντοπισθεί στις αρχές Απριλίου σε στρατιωτική βάση στην Φλόριδα.Η cabal συνέχισε να "βασιλεύει"!

Η αμερικανική επίθεση εναντίον της συριακής βάσης στόχευε και ρωσικό προσωπικό που στάθμευε εκεί.Οι Ρώσοι ουσιαστικά εξουδετέρωσαν την επίθεση επεμβαίνοντας στο δορυφορικό GPS καθοδήγησης των πυραύλων, αφού εξέτρεψαν τους περισσότερους πυραύλους από τον στόχο τους με μερικούς μόνον να πλήττουν την περίμετρο της βάσης χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Οι Ρώσοι στο πολιτικό επίπεδο αντέδρασαν αμέσως διακόπτοντας την γραμμή επικοινωνίας που είχαν εγκαταστήσει με τους Αμερικανούς για τον συντονισμό των ρωσικών και αμερικανικών δυνάμεων στον αέρα και στο έδαφος προς αποφυγή τυχόν σύγκρουσης μεταξύ των, με αποτέλεσμα οι Αμερικανοί να σταματήσουν αμέσως τους βομβαρδισμούς στην Συρία, αφού τώρα τα αεροπλάνα τους κινδυνεύουν από τους ρωσικούς αλλά και τους συριακούς αντιαεροπορικούς πυραύλους.

Μετά απ'αυτό υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εξαπόλυσης επίθεσης εναντίον της Βόρειας Κορέας χωρίς την έγκριση της τακτικής διοίκησης,γιατί αυτό μπορεί να προκληθεί κατόπιν εξαγοράς και δωροδοκίας στελεχών του στρατού και του ναυτικού. Πίσω από τις ενορχηστρωμένες αυτές προσπάθειες πρόκλησης πολέμου βρίσκεται ο ίδιος ο Kissinger, ο οποίος παλεύει για την επιβίωση της λατρείας του Σατανά και της Μαφίας των Χαζάρων cabal.

Ενας από τους σκοπούς της Cabal είναι η εμπλοκή της Τουρκίας και του Ισραήλ με απώτερο σκοπό την γενίκευση της σύγκρουσης με την μάταιη ελπίδα να παρασύρουν τη Ρωσία σε παγκόσμιο πόλεμο.
Τώρα πιά όταν μιλάμε για ΗΠΑ,μιλάμε για δύο διαφοετικές ΗΠΑ!Τις χαζαροκρατούμενες ΗΠΑ και τις πατριωτικές ΗΠΑ.Οι δύο αυτές ΗΠΑ είναι μισό βήμα πριν τον πλήρους κλίμαλος εμφύλιο πόλεμο,έχοντας υπό τις διαταγές τους διαφορετικά ποσοστά στα αμερικάνικα όπλα που βρίσκονται στην Ανατολική Μεσόγειο.
Βλέπουμε λοιπόν ΗΠΑ να υποστηρίζουν τους τζιχαντιστές και ΗΠΑ να τους πολεμάνε.Άλλα λοιπόν τα συμφέροντα της χαζάρικης μαφίας-cabal,που εξουσιάζει μέρος των ΗΠΑ και άλλα των "πατριωτών"!


-Το αμερικανικό βαθύ-κράτος που ψάχνει για αφορμή παγκόσμιου πολέμου,αφού μάζεψe τα βρεγμένα του από την Συρία κατευθύνθηκe στην Κορέα.Η ανατίναξη του Boρειοκορεατικού πυραύλου που εκτοξεύτικε τον Απρίλιο, δεν του έδωσε την αφορμή που ψάχνει ακόμα,ενώ οι Ρώσοι και οι Κινέζοι προειδοποιούν πως δεν θα ανεχθούν την πυρπόληση της Κορεατικής χερσονήσου.

-Οι Αμερικανοί που συσπειρώνονται πίσω από το στρατό των ΗΠΑ και τον Πρόεδρο Trump, θα ήθελαν να εθνικοποιηθεί η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ(FED) και να μπει κάτω από τον έλεγχο δημοκρατικά εκλεγμένων αξιωματούχων.

FED
Ωστόσο,δεδομένου ότι οι ΗΠΑ είναι σε πτώχευση,αν το καθεστώς εθνικοποιήσει την FΕD χωρίς διαβούλευση με τους ανθρώπους που χρηματοδοτούν τις ΗΠΑ (κυρίως την Κίνα και την Ιαπωνία),
στη χειρότερη περίπτωση, θα οδηγούσε σε διακοπή του εμπορίου στις ΗΠΑ και στον τερματισμό της μισθοδοσίας των αμερικανικών δυνάμεων που έχουν αναπτυχθεί σε όλο τον κόσμο.Αυτό, με τη σειρά του θα οδηγούσε σε πόλεμο και στο θάνατο του 90% της ανθρωπότητας καθώς και την καταστροφή του Βόρειου Ημισφαιρίου.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διακυβεύθηκαν τόσα πολλά στη σύνοδο κορυφής του Απριλίου μεταξύ του Προέδρου Trump και του Κινέζου Πρόεδρου Xi Jinping.

-Στη διήμερη Διάσκεψη της Μόσχας για τη Διεθνή Ασφάλεια που ξεκίνησε στις 26/4/17, συμμετείχαν 750 καλεσμένοι από 86 χώρες από όλες τις ηπείρους, συμπεριλαμβανομένων της Κίνας, των ΗΠΑ, χωρών της ΕΕ και εκπροσώπων του ΟΗΕ, της Οργάνωσης Συνεργασίας της Σαγκάης, του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη και πολλών άλλων ακόμα.
Ο Κύπριος Πρόεδρος Αναστασιάδης προτίμησε να βρίσκεται στην Ινδία, της οποίας ο πρωθυπουργός Narendra Modi διέρρηξε την συνοχή των BRICS καθιστάμενος απόλυτο όργανο της Cabal. Ένα από τα τελευταία του κατορθώματα ήταν η κατ' απαίτηση των Rothschild, η χωρίς προειδοποίηση κατάργηση των μεγάλων χαρτονομισμάτων, αφήνοντας τον λαό του χωρίς μετρητά και σε κατάσταση απελπισίας, την οποία τα φερέφωνα της Cabal αποκαλούν cash war.

Μάϊος-Ιούνιος
----------------------
-Αρχές Μαίου ο Πρόεδρος Trump προειδοποίησε εν είδη τελεσιγράφου τους Ευρωπαίους,πως ότι η Ευρώπη πρέπει να σταθεί στα πόδια της μόνη της και οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον διατεθειμένες να διατηρούν στρατεύματα στην Ευρώπη, χωρίς οι Ευρωπαίοι να αναλαμβάνουν το οικονομικό κόστος.Αυτό είχε σαν συνέπεια να δυσαρεστηθεί έντονα η καγκελάριος της Γερμανίας Merkel.

- Οι χώρες στις οποίες συνεχίζεται ο απόλυτος έλεγχος της Cabal,είναι η Γαλλία και η Γερμανία,ενώ στις ΗΠΑ εξακολουθεί να μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των "Λευκών Καπέλων" και της cabal.Άλλες χώρες τις οποίες συνεχίζει να ελέγχει η Cabal,οι οποίες διαθέτουν πυρηνικά όπλα τα οποία 

αχρήστεψαν οι Ολύμπιοι,είναι η Μεγάλη Βρετανία,το Ισραήλ,η Σ.Αραβία,το Πακιστάν και η Β.Κορέα.
Επίσης ο Πρόεδρος Putin απεκάλεσε τα μέλη της Cabal σατανιστές και τους προκάλεσε πως αν θέλουν πόλεμο με την Ρωσία, ας τον τολμήσουν. Όχι μόνον η Ρωσία θα τους νικήσει, αλλά θα τους ξεπαστρέψει πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι τους συνέβη!

-Καθ’ ομολογία των αξιωματούχων του Λευκού Οίκου,ο ίδιος ο Πρόεδρος Trump κατά το πρόσφατο ταξίδι του (7-8 Μάίου)στην Μ.Ανατολή, απαίτησε από τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και από τους ηγέτες των αραβικών χωρών που είχαν συναντηθεί μαζί του,να τελειώνουν τα παιγνίδια με τους διεθνείς τρομοκράτες.
Η απάντηση τους ήρθε σxεδόν αμέσως.Όλοι στράφηκαν εναντίον του Κατάρ για να διασώσουν τους εαυτούς του.Ο Ερντογάν όμως υποστήριξε το Εμιράτο, που βρέθηκε να βάλλεται από παντού.

-Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας,Λαβρώφ,με την επίσκεψη του στην Κύπρο,στις 18/5/17, έφερε καλά νέα.
Για όσους δεν γνωρίζουν, η Ασιατική Τράπεζα Υποδομών και Επενδύσεων δημιουργήθηκε από τους BRICS και ξεκίνησε με σκοπό να υποκαταστήσει το ΔΝΤ που είχε το παγκόσμιο μονοπώλιο, χρηματοδοτώντας με πολύ ευνοϊκούς όρους τα μέλη της αλλά και άλλες χώρες που θα προσχωρήσουν σ΄αυτήν.
Το ΔΝΤ με τις "χρηματοδοτήσεις" και τους όρους που επέβαλλε, εξάρθρωσε ολόκληρες οικονομίες και κατέστρεψε ολόκληρες χώρες στην Αφρική και την Λατινική Αμερική, σπρώχνοντας τους λαούς τους στην απόγνωση και την εξαθλίωση, διαλύοντας την κοινωνική πολιτική και την παιδεία των 

χωρών αυτών. Ήταν και εξακολουθεί να είναι, ένα από τα κύρια όπλα της Cabal για να διατηρεί την εξουσία και τον έλεγχο στον πλανήτη.
Στην αντιπέρα όχθη, η Ασιατική Τράπεζα Υποδομών και Επενδύσεων αναμένεται να είναι ο κύριος μηχανισμός που θα υποκαταστήσει το λεγόμενο Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, εισαγάγοντας ένα νέο νόμισμα με αντίκρυσμα σε χρυσό και παράλληλα να βοηθήσει διάφορες χώρες με επαρκείς ποσότητες χρυσού για να στηρίξουν το δικό τους νόμισμα, προκαλώντας αυτό που αποκαλείται reset της παγκόσμιας οικονομίας και παρασύροντας στην τελική πτώση το άνευ αξίας πετροδολάριο και την ιδιωτική Federal Reserve των ΗΠΑ, γεγονότα που θα δώσουν την χαριστική βολή στην Cabal.

-Η πρόσφατη έξαρση των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Αγγλία και κυρίως στο Λονδίνο,αντανακλούν την σύγκρουση που διεξάγεται στα ψηλότερα κλιμάκια της Μαύρης Αριστοκρατίας, προβάλλοντας σιγά-σιγά την αναδιάταξη της παγκόσμιας γεωπολιτικής σκακιέρας που προωθεί η "Παγκόσμια Σκιώδης Κυβέρνηση"(World Shadow Goverment)των Νεοταξιτών.
Η αναγκαστική μαζική έξοδος των προσφύγων του πολέμου της Μ. Ανατολής και των οικονομικών μεταναστών προς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επέφερε φοβερά αποτελέσματα. Η Ιταλία και η Μεγάλη 

ΛΟΝΔΙΝΟ  3 ΙΟΥΝ 2017
Βρετανία,η πρώτη και δεύτερη κατοικία των 13 "Μαύρων Αριστοκρατικών Οικογενειών" αντίστοιχα, έχουν υποφέρει πάρα πολύ,ως αποτέλεσμα του μυστικού πολέμου που διεξάγεται ανάμεσα στην Ενετική Μαύρη Αριστοκρατία και των Βασιλικών Οικογενειών που έκτισαν την Βρετανική Αυτοκρατορία.
Κατόπιν αυτών:
*Το Λονδίνο,η Μαύρη Αριστοκρατία το μεταβάλλει σιγά - σιγά σε Londonistan και μεταφέρει το City, σύμβολο της παγκόσμιας οικονομικής εξουσίας, στο ΝτουμπάΪ.
*Το νέο παγκόσμιο θρησκευτικό κέντρο,που θα υποκαταστήσει το Βατικανό,εγκαθίσταται στην Ιερουσαλήμ'
*Η παγκόσμια αστυνόμευση,αντί να ασκείται από την Washinghton DC και το Πεντάγωνο,θα ασκείται από την νέα Αμερικανική "σουπερ-πρεσβεία" στην Βαγδάτη,η οποία στεγάζεται στο πιο ακριβό και ισχυρό κτήριο που ανήγειραν ποτέ οι ΗΠΑ στο εξωτερικό.
Το σχέδιο αυτό εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της δημιουργίας του "Μεγάλου Ισραήλ" και επιταχύνθηκε σημαντικά με τη δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους από την τριάδα των"Μυστικών Υπηρεσιών",της Αμερικανικής CIA, της Βρετανικής MI6 και της Ισραηλινής MOSSAD.
Σημαντική βοήθεια προσφέρουν οι Σαουδάραβες με την χρηματοδότηση των τρομοκρατών της ISIS και του νεοσύστατου χαλιφάτου της ISIL,που δημιουργήθηκαν για να εξαναγκάσουν τους αυτόχθονες πληθυσμούς της περιοχής να φύγουν μακριά από τη γη των προγόνων τους, για να ανοίξει ο δρόμος για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

-Η διάσπαση στη δομή της δυτικής εξουσίας μεταξύ των αξιοκρατών "Γνωστικών illuminati" και των αιματηρών "Χαζαρικών 13 οικογενειών" έγινε φανερό σε όλους στη συνάντηση των G7 στις 26/5/17 στην Ταορμίνα της Ιταλίας.Για όσους ακολούθησαν το κανονικό διπλωματικό πρωτόκολλο,ο πόλεμος των λέξεων κατά τη διάρκεια και μετά τη συνάντηση, ανάμεσα στους Γερμανούς και τους Γάλλους, αφενός, και τους Βρετανούς και Αμερικανούς, αφετέρου, ήταν πρωτοφανής στην μεταπολεμική εποχή.
Ο Αμερικανός Πρόεδρος Trump, για παράδειγμα,αποκάλεσε τους Γερμανούς "πολύ, πολύ κακούς" και απείλησε να σταματήσει να εισάγει γερμανικά αυτοκίνητα στις ΗΠΑ.Επίσης, δεν ανέφερε το 

ΣΥΝΟΔΟΣ  G7 - 26 ΜΑΙΟΥ  2017
"άρθρο 5", δηλαδή τη ρήτρα συλλογικής άμυνας,στην ομιλία του προς το ΝΑΤΟ, υπονοώντας βασικά ότι η Ρωσία θα μπορούσε απλώς να προχωρήσει και να βαδίσει μέσα στην Γαλλία και στην Γερμανία χωρίς να ανησυχεί για αντίδραση από τις ΗΠΑ. Χωρίς τη βοήθεια των ΗΠΑ, η Γερμανία και η Γαλλία θα έπεφταν μέσα σε λίγες εβδομάδες.
Αυτό που πραγματικά συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ο διχασμός μεταξύ των χωρών που εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από την κυριαρχία της cabal  και εκείνων που κινούνται προς την αξιοκρατία. Με άλλα λόγια, η Μέρκελ, η οποία ως κόρη του Χίτλερ είναι μέλος της οικογένειας "Sax-Gota-Rothschilds", προσπαθεί και οργανώνεται για την κυριαρχία των γραμμων αίματος στην Ευρώπη, ακόμη και όταν οι ΗΠΑ προσπαθούν να το αποσοβήσουν.

-Σύμφωνα με ισχυρισμούς της Αμερικανικής NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας) ο κινέζος πρόεδρος Xi Jinping εργάζεται για τους Rothschilds επειδή συμμορφώνεται στενά με τα αμερικανικά 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  XI JINPING
εταιρικά μέσα εναντίον του Trump και φαίνεται να προβλέπει ότι ο Trump θα τεθεί υπό αμφισβήτηση λόγω της Ρωσίας. Οι Κινέζοι Βέβαια, είναι χολωμένοι με τον Trump, επειδή είχαν επενδύσει πολλά στη Χίλαρι Κλίντον που τους είχε υποσχεθεί την Ιαπωνία ως ανταμοιβή αν αυτή κέρδιζε.

-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου και ειδησεγραφικών πρακτορείων,στο εσωτερικό των ΗΠΑ η μάχη ενάντια στην cabal,που εξακολουθεί να αντιστέκεται στην Washington DC,πλησιάζει στα τελικά της στάδια.Τρεις μόνον απέμειναν από τους Προστάτες ή Πατέρες ή Άρχοντες,αρνητικά όντα της 4ης διάστασης που βρίσκονται πίσω από την Cabal.Οι υπόλοιποι είτε σκοτώθηκαν, είτε αυτοκτόνησαν είτε το έσκασαν!
Για τον λόγον αυτόν η Cabal διασπάστηκε σε φατρίες οι οποίες δρουν με απόγνωση και μεμονωμένα.Παρ' όλα αυτά η Cabal συνεχίζει τους ψεκασμούς, με την ελπίδα ότι θα εμποδίσει τις δέσμες φωτονίων που στοχεύουν το ανθρώπινο γονιδίωμα με σκοπό την πλήρη ενεργοποίηση του.

-Ο γερουσιαστής Brzezinski που είχε πει το περίφημο "είναι ευκολότερο να σκοτωθεί ένα εκατομμύριο από ό,τι να ελεγχθεί" "..στάλθηκε για να συναντήσει το αφεντικό του τον "David Rockefeller". Ο θάνατος του Brzezinski ,του κύριου αρχιτέκτονα της αντι-Ρωσικής υστερίας σημαίνει πως αυτή τερματίζεται. Στην πραγματικότητα οι ελίτ της Washington DC βρίσκονται σε 

ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ  BRZEZINSKI
κατάσταση ολοκληρωτικού πανικού, καθώς κυκλοφόρησε πως οι υποτιθέμενες Ρωσικές διαρροές των email της Κλίντον έγιναν από το Δημοκρατικό κόμμα και συγκεκριμένα από τον Seth Rich, πράγμα το οποίον είχε σαν αποτέλεσμα την δολοφονία του.
Ο θάνατος του David Rockefeller σημαίνει ότι ολόκληρο το πλέγμα ελέγχου του, από τις ταξιαρχίες δολοφόνων έως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων,την Λέσχη Bilderberg και την Trilateral Commission (τριμερής επιτροπή)για τον έλεγχο της εξουσίας, καταρρέει.Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον πανικό.

-Στις 27/5/17 οι ΗΠΑ  έκαναν πρόβα κατάρριψης βορειοκορεατικού διηπειρωτικού πυραύλου, η οποία στέφθηκε με επιτυχία.Με τους νέους ρωσικούς διηπειρωτικούς πυραύλους οι οποίοι μπαίνουν σε δίνη χωροχρόνου και εμφανίζονται ξαφνικά από το πουθενά πάνω από τον στόχο, στον οποίο εφορμούν κάθετα, τι θα κάνουν οι
ΗΠΑ ;
-Μετά τις επιθέσεις στο Λονδίνο και στο Μάντσεστερ,δύο είναι οι επιλογές της Βρεττανίδας πρωθυπουργού Theresa May. Ή θα κηρύξει τον πόλεμο στην Cabal, ή θα παραιτηθεί.Το ίδιο δίλημμα αντιμετωπίζει και ο Πρόεδρος Trump. Ή θα ξεκάνει όλους του βαθέος κράτους που τον υπονομεύουν ή θα τον δολοφονήσουν όπως συνέβη με τον Κένεντι.

- Με διάταγμα του Προέδρου Τrump,απαγορεύονται οι συσκευές ψυχοτρονικού πολέμου ή συσκευές εκτόξευσης βαθμωτού πλάσματος εναντίον ανθρώπων.Τις συσκευές αυτές χρησιμοποιεί η Cabal εναντίον των μελών του "Παγκόσμιου Κινήματος Αντίστασης" των  Μαχητών του Φωτός. Όποιος συλληφθεί να κατέχει τέτοια συσκευή, θα αντιμετωπίζει την ποινή του θανάτου.

- Πέραν των 3.500 ατόμων συνελήφθησαν,τις τελευταίες μέρες του Μαίου, στις ΗΠΑ ύποπτοι για παιδεραστία, μεταξύ των οποίων και επώνυμοι, όπως γερουσιαστές, δικαστικοί και στρατιωτικοί, είδηση την οποία τα γνωστά ΜΜΕ την απέκρυψαν.Τα άτομα αυτά άρχισαν να "κελαϊδούν" και σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες συλλήψεις.

- Σύμφωνα με πολλές πηγές και πληροφορίες,σημαντικά γεγονότα για την ανθρωπότητα θα αρχίσουν να γίνονται μετά το Θερινό Ηλιοστάσιο(21 Ιουνίου 2017).

- Η Cabal εξακολουθεί να παριστάνει ότι ελέγχει τον πλανήτη σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Επτά χιλιάδες τραπεζικοί από όλο τον κόσμο έχουν απαχθεί,κάποιοι με την θέληση τους,και μεταφέρθηκαν στο διάστημα, αλλά η Cabal τους αντικατέστησε με κλώνους, που ούτε οι οικογένειες τους δεν το έχουν αντιληφθεί. Και αυτό, για να συνεχίσει την λειτουργία του το τραπεζικό σύστημα, μέσω του οποίου η Cabal εξακολουθεί να δυναστεύει τον πλανήτη.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, στην Ινδονησία ,τον Ιούνιο η Cabal απειλησε να εξαπολύσει την τρομοκρατία και το χάος στην χώρα, αν η Ινδονησιακή κυβέρνηση δεν ενδώσει να τους παραδώσει 12.500 μετρικούς τόνους χρυσού.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ινδονησία Joseph Donovan μαζί με έναν εκπρόσωπο της Citibank, υπόσχονται στον πρόεδρο της Ινδονησίας Joko Widodo ότι θα φροντίσουν να διαγραφεί όλο το εξωτερικό χρέος της Ινδονησίας, αν παραδώσει τα αποθέματα χρυσού που διαθέτει η χώρα του. Διαφορετικά, με τις υποδομές των συνεργατών που διαθέτουν,θα κλιμακώσουν το χάος που έχει αρχίσει να επικρατεί εκεί.
Αν η Cabal θέσει στην κατοχή της 12.500 μετρικούς τόνους χρυσού, σημαίνει ότι θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει για να "δημιουργήσει" 10 - 25 τρισεκατομμύρια δολάρια, αρκετά για να συνεχίσει τις παγκόσμιες εγκληματικές δραστηριότητες της.
Όλη αυτή η επιχείρηση διοργανώνεται από τον Henry Kissinger μέσω της Λέσχης Bilderbeg, που σημαίνει πως ακόμα εξακολουθεί να είναι ζωντανός.

-Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ ψήφισε στις 29/6/17 και αποφάσισε την ίδρυση ενός νέου στρατιωτικού κλάδου,του Αμερικανικού Διαστημικού Σώματος.Το σώμα θα είναι το έκτο τμήμα των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και η πρώτη νέα στρατιωτική υπηρεσία που δημιουργείται από το 1947.Πιθανότατα ιδρύθεικε μετά την τοποθέτηση σε τροχιά στις 17/1/17 όπως προανέφερα,του Ρωσικού "δολοφόνου δορυφόρων".
Μετά από αυτό το στάδιο,θα εισέλθουμε  στον σχεδιασμό ενός  εντελώς νέου  στρατιωτικού 

επιπέδου,που αφορά την  διεξαγωγή πολέμου από το διάστημα προς "επίγειους στόχους", σύμφωνα με "διάσπαρτες" πληροφορίες.
Με αυτόν τον τρόπο  τα επίγεια συστήματα αεράμυνας θα καταστούν τελείως "ανενεργά",και ταυτόχρονα θα υπάρχει η δυνατότητα  άμεσου "κτυπήματος" σε οποιοδήποτε επίγειο στόχο με "οπτική επαφή".Τρομερές δυνατότητες και σενάρια που μας μεταφέρουν σε ταινίες δράσης του Σινεμά.
Οι φόβοι για μια διαστημική σύγκρουση ανάμεσα στις τρεις υπερδυνάμεις αυξάνεται δραματικά μετά την ανακοίνωση από το Πεκίνο των 30 + εκτοξεύσεων μόνο για το 2017,εν μέσω φόβων ότι προμηνύεται πόλεμος για την πρωτοκαθεδρία στο διάστημα.

- Η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη για πολλούς στη Μέση Ανατολή και ο βασικός υπεύθυνος για την έκρηξη του αιματηρού πολέμου στην Συρία,το Κατάρ, αντιμετωπίζει από 5/6/17 μια πρωτοφανή κρίση καθώς τέσσερεις συμμαχικές χώρες διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις μαζί του.
Συγκεκριμένα οι χώρες Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Αίγυπτος και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν κάθε σχέση με το Κατάρ ενώ διέταξαν τους διπλωματικούς τους αντιπροσώπους να εγκαταλείψουν εντός 48 ωρών την χώρα αυτή.
Η κρίση προκλήθηκε από την στάση του Κατάρ στον εμφύλιο πόλεμο της Υεμένης, καθώς κατηγορήθηκε ότι στηρίζει τους ισλαμιστές του ISIS.Υπενθυμίζεται ότι στο Κατάρ πολλοί απέδωσαν την ίδρυση και ενδυνάμωση του ισλαμικού κράτους των Τζιχαντιστών στην Συρία.
Μετά τις εξελίξεις αυτές ανατρέπονται πολλές λεπτές ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, καθώς ξεπροβάλλετε πλέον φανερά ο ρόλος του Κατάρ στην στήριξη και ενίσχυση της ισλαμικής τρομοκρατίας.
Οι εξελίξεις αυτές όμως κυρίως επηρεάζουν άμεσα και το τεράστιο θέμα των ενεργειακών αγωγών.Αυτή είναι η νούμερο ένα αιτία της κρίσης με το Κατάρ η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε στρατιωτική.Ο αγωγός φυσικού αερίου South Pars,που θα ξεκινά από το κοίτασμα South Pars – 

ΑΓΩΓΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
North Dome του Περσικού Κόλπου,θα αποτελεί "το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στον κόσμο",με στόχο να διασχίσει  τη Συρία προς την Ευρώπη.Σε αυτόν προσχώρησε η Ρωσία και το Ιράν.Ο αγωγός αυτός προβλέπεται να χρησιμοποιήσει τον σιιτικό χερσαίο δρόμο και να φτάσει Μεσόγειο "πυρπολώντας" τον αγωγό East-Med (Ισραήλ-Κύπρος-Ελλάδα-Ιταλία).
Η συμφωνία δισεκκατομυρίων που έκλεισε το Κατάρ με το Ιράν για το τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου South Pars είναι η αιτία της κρίσης που μπορεί να εξελιχθεί ακόμη και σε στρατιωτική εμπλοκή.
Γι΄αυτό γίνεται και το μεγάλο παιχνίδι στη Νότια Συρία και βγάζουν τελεσίγραφα οι ΗΠΑ διατυμπανίζοντας με κάθε τρόπο πως θα αποτρέψουν την δημιουργία σιιτικού χερσαίου διαδρόμου.
Υπενθυμίζεται ότι το Κατάρ είναι από τους βασικούς συμμάχους της Τουρκίας του Ερντογάν στην περιοχή.Η Αγκυρα δημιούργησε πρόσφατα μια τεράστια στρατιωτική βάση στο Εμιράτο του Κατάρ το οποίο και στηρίζει,όπως και την μουσουλμανική αδελφότητα.Επίσης αμέσως μετά αυτή την κρίση η Τουρκία έστειλε στρατεύματα `στο Κατάρ.Ο βασικός στόχος δεν είναι το Κατάρ, αλλά το Ιράν το οποίο συμμάχησε με το Κατάρ. Εκείνο όμως που κινεί ,για άλλη μια φορά,αριστοτεχνικά τα νήματα στην περιοχή είναι το Ισραήλ.
Οι ψυχοπαθείς πολεμοκάπηλοι που κυβερνούν τον Σιωνιστικό άξονα ΗΠΑ, Βρετανίας,Tουρκίας, Σ. Αραβίας και Ισραήλ, σχεδιάζουν μαζική επίθεση στη Συρία για να πετύχουν την ανατροπή του Άσαντ, αφού τον θεωρούν ως το κύριο εμπόδιο για την επιτυχία του σχεδίου της δημιουργίας του μεγάλου Ισραήλ και στη συνέχεια να επεκταθεί σε όλη τη Μέση Ανατολή που έχει καταστεί πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί.Αυτή είναι η μόνη εναλλακτική λύση που τους απέμεινε.

-Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της "Paradigm Research Group International" (PRG), Stephen Bassett, η Ρωσία αποφάσισε να πάει ενάντια σε όλους τους άλλους ηγέτες του κόσμου και 

STEPHEN  BASSETT
να αποκαλύψει τι γνωρίζει η κυβέρνηση της χώρας για το θέμα των εξωγηίνων.Το ίδιο θα κάνει και η Κίνα κατόπιν πρόσφατων συνενοήσεων με την Ρωσία. Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στον ερχόμενο Αύγουστο.
Αυτοί που δεν επιθυμούν την αποκάλυψη της αλήθειας, είτε αδυνατούν είτε αρνούνται να συνειδητοποιήσουν ότι μία μετα-αποκάλυψη στον κόσμο θα μπορούσε να γίνει η γέφυρα μεταξύ των ΗΠΑ,της Κίνας και της Ρωσίας, που θα επιτρέψει τις απαραίτητες γεωπολιτικές ανακατατάξεις και μια νέα πορεία μακριά από τις φαινομενικά μόνιμες οικονομίες,της σπατάλης ζωτικών πόρων για την διεξαγωγή πολέμων και τη διατήρηση του κόσμου πάντα στο χείλος του γκρεμού.

- Έτοιμα είναι από τον Ιούνιο 87.000 εντάλματα σύλληψης τα οποία θα εφαρμοστούν σε παγκόσμια κλίμακα, εναντίον παιδοφίλων, σατανιστών ή άλλως πως συνεργών της Cabal, που θα αγγίξουν όλες τις κυβερνήσεις και όλες τις χώρες του πλανήτη. Τα ονόματα τους προέκυψαν ύστερα από τις συλλήψεις 3.500 παιδοφίλων κ.ά. στις ΗΠΑ από την κυβέρνηση Τrump, μεταξύ των οποίων Γ

CABAL
ερουσιαστές, στρατιωτικοί, δικαστικοί κλπ.To ενα τρίτο των μελών του Κογκρέσου στις ΗΠΑ είναι παιδόφιλοι και ένα άλλο τρίτο εκβιάζονται και απειλούνται από την CIA και την NSA για διάφορες αξιόποινες πράξεις τις οποίες διέπραξαν.

Έτοιμο είναι και το σχέδιο εφαρμογής του παγκόσμιου οικονομικού Reset, όπου με ειδικό λογισμικό το οποίο πέτυχε σε όλες τις δοκιμές, θα τεθεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα υπό τον έλεγχο των Φωτεινών Δυνάμεων. Οι τράπεζες θα κλείσουν για μερικές μέρες και θα εφαρμοστούν οι διατάξεις του Νόμου N.E.S.A.R.A. για την περίπτωση.
Σημείωση:Δεν γνωριζουμε ακόμη πότε θα γίνει.

-Και κάτι για τη Ελλάδα μας:Η απόλυτη σιωπή των Ευρωπαίων μαφιόζων από τον Μάιο 2017 περίπου,σε σχέση με το λαλίστατο παρελθόν τους,άρχισε να μας προϊδεάζει πως κάτι σοβαρό επίκειται!Η συζήτηση των ηγετών στο δήθεν eurogroup ασχολήθηκε και με την οικονομική προστασία της"εταιρείας" μοιράσματος της Ελληνικής περιουσίας,που παρά την "νομοθεσία"των "πολιτικών"της Ελλάδας φαίνεται να έχει πολύ μεγάλες "τρύπες".
Ήταν φανερό πως όλοι αυτοί φοβούνται δικαστικές διώξεις στο μέλλον,αλλοιώς προς τι η συζήτηση για την οικονομική στήριξη των στελεχών αυτής της "μαφιόζικης ομάδας σε περίπτωση που αυτοί θα αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη.Η άρνηση τους δε να κλείσουν την "αξιολόγηση" της Ελληνικής Οικονομίας,έδωσε πολλά στοιχεία και στους πλέον αδαείς.
Επίσης η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ,FED,είναι υπό σιωπηλή εκκαθάριση.Το τεράστιο αυτό όπλο των πρωτοκλασσάτων στελεχών της παγκόσμιας τραπεζιτικής "μαφίας"φεύγει σιγά-σιγά από το 

Προσθήκη λεζάντα
παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι!Αποτέλεσμα σαφώς της "παράδοσης"των στελεχών αυτώνεδώ και ενάμιση χρόνο στην συνθήκη του Μινσκ!
Ομως η FED ηταν η τράπεζα,μαζί με την τράπεζα BIS που βρίσκεται στην Ελβετία,η οποία έδινε το ΟΚ για κάθε συναλλαγή,αλλά και κάθε διακίνηση χρημάτων ανά τον κόσμο!Μήπως αυτό λέει κάτι,για τον καίριο ρόλο που παίζει η συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα "διάσωσης"της Ελληνικής Οικονομίας,δηλαδή στο πρόγραμμα της ληστείας μας!
Το νέο στοιχείο που έφθαε από τις ΗΠΑ,είναι ότι το Κογκρέσο αποφάσισε και ήδη έχει αρχίσει η προανάκριση για την συμμετοχή υπαλλήλων του ΔΝΤ,στο "αποτυχημένο" πρόγραμμα της διάσωσης της Ελληνικής Οικονομίας σε`συνεργασία με την ΕΕ και την ΕΚΤ !!!
Να θυμίσουμε ότι η αμερικάνικη δικαιοσύνη ,συνέλαβε τον Αλ Καπόνε,για φορολογικό παράπτωμα και έκτοτε τον τελείωσε.
Σε όλα τα παραπάνω συντελεί και η αποφασιστικότητα και όχι μόνον,του νέου αμερικανού Προέδρου Trump ου από την αρχή το είχε δηλώσε.
(Δημοσιευμα της δημοσιογράφου Ιωάννας Βαφειάδου).

-Στις 22/6/17 γίνεται για πρώτη φορά μετά το 1933 μουσουλμανική λειτουργεία στον ναό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη.Στο τέλος της λειτουργείας μεταφέρουν τον Ιμάμη που διάβασε το Κοράνιο,σε νοσοκομείο με ξαφνική καθολική απώλεια ακοής και απώλεια ισορροπίας.Στις 25/6/17 λιποθυμάει ο Πρόεδρος Erdogan μέσα σε τζαμί.Παράξενα πράγματα και συγκυρίες!

Ιούλιος
----------
-Ο Πάπας Φραγκίσκος,τον Ιούλιο,τρέχει για να προλάβει πιέζοντας τους πάντες να εγκαθιδρύσουν παγκόσμια κυβέρνηση και ταυτόχρονα εργάζεται με τους διάφορους θρησκευτικού ηγέτες για να συμφωνήσουν σε μια νέα πανθρησκεία με αρχηγό τον ίδιο.

-Οι Κινέζοι τον Ιούλιο,έκαναν πρόβα παγκόσμιου reset μέσω της γιγαντιαίας τράπεζας HSBC που ελέγχουν.Ενημέρωσαν τα στελέχη της τράπεζας στα υποκαταστήματα της ανά τον κόσμο και δεν διέρρευσε τίποτα.

- Η Cabal εξακολουθεί και τον Ιούλιο,να ελέγχει τα πάντα μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος και των καθεστώτων που την ακολουθούν.Όταν χάσει τον έλεγχο, θα γίνει αντιληπτό από όλους.Δεν ελέγχει όμως τον Putin,ούτε τον Trump.Eπίσης προσπάθησε με διάφορους τρόπους να μην μπορέσουν  οι Putin και Trump να συναντηθούν στην συνάντηση των G20 που έγινε στις 7-8/7/17 

G-20
στο Αμβούργο.Δυστυχώς γι΄αυτήν,η συνάντηση έγινε με κάθε επιτυχία.
Επίσης η  Cabal έχει καθορίσει την ημερομηνία που θα πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ  και διευθέτησε οι υπάλληλοι του BBC να φορούν μαύρα ρούχα επί τρεις ημέρες.

-Στις 7-8 Ιουλίου 2017 έγινε η σύνοδος των G-20,δηλαδή των 20 μεγαλυτέρων οικονομιών του πλανήτη,εκ των οποίων οι περισσότερες είναι υπο κατάρρευση,πχ Τουρκια!Κατά την σύνοδο αυτή οι Πρόεδροι Putin και Trump συμφώνησαν μεταξύ τους για διάφορα φλέγοντα θέματατου πλανήτη και ιδίως πως θα απαλαχθεί ο πλανήτης από τους Νεοταξίτες της cabal.Ο Putin εξήρε για μια ακόμη φορά την ικανότητα του Τrump "να ακούει" και ελπίζει να ξανασυναντηθεί μαζί του!

-Με την υπόθεση του Κατάρ είναι πλέον ολοφάνερος ο συμφωνημένος,από τους δύο μεγάλους(Putin-Trump),πόλεμος νεύρων κατά των Νεοταξιτών!!Στην αρχή Ο Trump διέσπασε το τρίοτης αμαρτίας των χωρών που εμπράκτως στήριζαν το χαλιφάτο,δηλαδή του Ισραήλ,της Σ.Αραβίας και το Κατάρ.Στη συνέχεια τα "έφτιαξε" με Ισραήλ και Σ.Αραβία,στην οποία πούλησε τεράστιο αριθμό οπλικών συστημάτων και αυτές οι δύο χώρες κήρυξαν το Κατάρ ως ένοχο.

DOHA KATAR
Ρωσία και Ιράν "βοηθούσαν" διπλωματικά το Κατάρ! Μετά απ΄αυτά ο Ερντογάν παρέχει στήριξη στο Κατάρ και στέλνει στρατεύατα.
Ξαφνικά ο Trump δηλώνει ότι το Κατάρ έχει δίκιο σε αυτά που λέει και ο Putin πουλά όπλα στην Σ.Αραβία και παίρνει το μέρος της!!!
Επίσης ο Πρόεδρος της Αιγύπτου,που είναι η νέα Μεσογειακή δύναμη,συμμετέχοντας στο παιχνίδι των δύο μεγάλων,δήλωσε ότι το Κατάρ δεν μπορεί να συμμετέχει στο συνασπισμό των χωρών ενάντια στους τρομοκράτους του Χαλιφάτου του  ISIS.
Μετά από αυτά ποιά χώρα έμεινε χαμένη;Η Τουρκία που έπεσε στην παγίδα,γιατί το Κατάρ θα την "βγάλει καθαρή" !!!
(Δημοσίευμα της δημοσιογράφου Ιωάννας Βαφειάδου στο διαδίκτυο).

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κλείνω το άρθρο μου,με τις παρακάτω ενδιαφέρουσες πληροφορίες,που δημοσίευσε  στις 22/3/17 ο James Gilliland (Αμερικανός από την Καλιφόρνια.Είναι καθηγητής,υπουργός,ουφολόγος,συγγραφέας πολλών βιβλίων για τους εξωγήϊνους,κλπ).

"Συμβαίνουν τόσα πολλά που δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Η Δημοκρατία αποκαταστάθηκε την 15η Μαρτίου – Οι παγκοσμιοποιητές αφήνουν επιτέλους την Εταιρεία των ΗΠΑ να πεθάνει - ήταν εντελώς χρεωκοπημένη. Οι συναντήσεις των G8 συνεχίζουν να σαμποτάρονται από τα παγκοσμιοποιητικά παράσιτα που θέλουν την Αμερική να καταρρεύσει και να πάει σε απόλυτο χάος. Αλλά αντιμετωπίζονται. Η παγκόσμια επανεκτίμηση συναλλάγματος και τα νέα νομίσματα που υποστηρίζονται από χρυσό πρέπει να προαχθούν και αυτό θα γίνει.
Τα Λευκά Καπέλα και οι στρατηγοί οι οποίοι τιμούν τους όρκους τους και διατηρούν την 

JAMES GILLILAND
ακεραιότητά τους δεν παίζουν παιχνίδια πλέον. Τα όπλα έχουν βγει. Συμβαίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα μεταξύ εκείνων που παραμένουν πιστοί στην κλίκα, δηλ οι Σατανιστές παιδεραστές που κάνουν αιματηρές ανθρωποθυσίες, και εκείνων που είναι πιστοί στον Θεό και τη χώρα. Να είστε πολύ σαφείς και μην παραπλανηθείτε ως προς το ποια πλευρά του φράχτη βρίσκεστε. Πολλοί ήταν μέρος ενός παγκόσμιου προγράμματος "ψυχολογικής επιχείρησης"και άθελά τους εργάζονταν για την κλίκα. Μην ξεχνάτε ότι οι "ανάποδοι" κατέχουν τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης. Πολλοί που εργάζονται σε αυτά σύντομα θα έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Να είστε πολύ σαφείς και δεν πρέπει να παραπλανηθείτε ως προς το ποια πλευρά του φράχτη βρίσκεστε.
Ο νόμος, συμπεριλαμβανομένου και του Συμπαντικού, είναι με την πλευρά των Λευκών Καπέλων ανεξάρτητα από εκείνους που κάνουν κατάχρηση θέσεως και διαθέτουν τη δύναμή τους για το αντίθετο. Οι ημέρες των πιστών της κλίκας είναι μετρημένες. Υπάρχουν Πλειάδιοι εδώ τώρα - μαζί με άλλα όντα της 5ης, 6ης, 7ης, 8ης, έως την 13η διάσταση - για να φροντίσουν μέχρι το τέλος την διαδικασία της Αλλαγής, την αφύπνιση και την επούλωση της ανθρωπότητας και της Γης.
Πύλες ανοίγουν σε όλο τον κόσμο και άλλες κλείνουν σε χαμηλότερες διαστάσεις. Οι υπόγειες βάσεις και τα προπύργια των Κακόβουλων ET έχουν καταστραφεί. Κανένα εμπόδιο δεν θα επιτραπεί στη διαδικασία της αφύπνισης και της επούλωσης. Τα καλοπροαίρετα σκάφη δεν θα προσγειωθούν αν δεν τελειώσουν με τους κακόβουλους εξωγήινους και αυτό είναι σε πλήρη εξέλιξη. Έχουν τις τεχνολογίες για την αποκατάσταση της Γης και την ανανέωση της ανθρωπότητας. Είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιηθεί διάκριση - ιδιαίτερα στο παρελθόν – δεν είναι συνετό και παραγωγικό να δαιμονοποιούνται οι καλοπροαίρετοι Εξωκοσμικοί και αρχαίοι που έχουν την βάση τους στην Γη, εδώ και χιλιάδες χρόνια. Υπάρχουν δυνάμεις πέρα ??από την κατανόησή μας που συμμετέχουν σε αυτόν τον Δια-διαστατικό καθαρισμό.
Πολλοί από εσάς έχετε αισθανθεί κάτι, σαν ένα μεγάλο βάρος να έχει φύγει από τους ώμους σας. Η βοήθεια έχει φτάσει με όλη της την ισχύ και σε αφάνταστους αριθμούς. Αυτό το συναίσθημα είναι επειδή ένα μεγάλο μέρος του δρακόντειου πλέγματος της συνείδησης και της τεχνολογίας μόλις έπεσε. Τώρα με την προστιθέμενη συνείδηση και ενέργεια αυτών των υψηλότερων διαστατικών, τα πράγματα σταδιακά και εκθετικά θα γίνονται ελαφρύτερα. Υπάρχει μια παροιμία που λέει – η αντίσταση είναι μάταιη. Έχουμε όμως μια επιλογή, αν θέλουμε να συνεχίσουμε στη Γη. Συνεχίστε να θεραπεύετε και να αφυπνίζετε, αφήστε το παρελθόν και θεραπεύστε οποιαδήποτε τραύματα ή πληγές, αλλά και τα λάθος συμπεράσματα από τις εμπειρίες του παρελθόντος, ή αλλιώς μετακινηθείτε σε έναν άλλο κατώτερο κόσμο. Η Γη έχει επιλεγεί, δεν έχει σημασία πως την ονομάζετε, Γαία, Σοφία, ή Terra,αυτή έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε ανέλιξη.Οι οντότητες των υψηλότερων διαστάσεων είναι εδώ για να το διασφαλίσουν. Είναι η δύναμη πίσω από τα Λευκά Καπέλα και αν θέλετε μπορείτε να αποκαλέσετε τις οντότητες αυτές "Στρατό των Θεών" και κάτι τέτοιο δεν θα ήταν ανάρμοστο.
Αναζητήστε την αλήθεια και φερθείτε με καλοσύνη. Όταν προσεύχεστε και διαλογίζεστε ζητήστε να γνωρίσετε. Να ξέρετε ποιοι είστε και ποιος είναι ο ρόλος σας σας σε αυτήν την μεγάλη διαδικασία.
Να είστε καλά,
James Gilliland

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Οπως έχω προαναφέρει,το έτος 2017 τελειώνει το "συμβόλαιο"των 13.500 ετών και οι σκοτεινές δυνάμεις,οι αποστάτες γήϊνοι και εξωγήϊνοι,βρίσκονται σε απόγνωση,ξέρουν ότι ήρθε το τέλος τους και η αυτοκρατορία της παγκόσμιας δυστυχίας θα σωριαστεί σε ερείπια.
Οταν όμως το θηρίο ψυχορραγεί,κάνει ότι είναι δυνατόν να κρατηθεί στη ζωή και γι΄αυτό γίνεται επικίνδυνο!Προσπαθεί με τις ενέργειες του να βγάλει τον πλανήτη σε Γ΄ΠΠ και γι΄αυτό έχουμε αναταραχές σε πολλά σημεία του πλανήτη μας.
Μπορεί λοιπόν να υπάρξουν σοβαρές αιματοχυσίες,αλλά οι ανθρωπότητα θα βρεί και πάλι τον δρόμο του πεπρωμένου της.

Οσο για την Ελλάδα μας,ζούμε κρίσιμες στιγμές,στιγμές ζωής ή θανάτου του Ελληνισμού,της Ελληνικής κοινωνίας,της ίδιας μας της ύπαρξης σαν Έθνος, σαν λαός, σαν πρόσωπα και κοινωνικές μονάδες.Ζούμε το αποκορύφωμα ενός μεγάλου δράματος,ενός αδυσώπητου πολέμου κατά της 

Ελλάδος,κατά της Ορθοδοξίας,κατά των ίδιων των Ελλήνων,κατά της ίδιας της επιβίωσης μας,της ίδιας της ζωής μας.
Ομως η ποιό σκοτεινή στιγμή της νύχτας,είναι η στιγμή πριν το ξημέρωμα!
Αδέλφια Έλληνες,όσο και να μη το πιστεύετε έχει αρχίσει να χαράζει,αλλά κανείς δεν μας το λέει γιατί τρέμουν την στιγμή που το φως θα φανεί και εμείς πρέπει να είμαστε όρθιοι και έτοιμοι!
Ας μην ξεχάμε ότι είμαστε ο μόνος λαός,που κάποια άτομα από εμάς μπορούν να σώσουν και την Ελλάδα και την ανθρωπότητα,έστω καί στο "καί πέντεΗ ώρα λοιπών των Ελλήνων πλησιάζει και ας μη το πιστεύουν μερικοί.Η ώρα που εμάς θα μας σέβονται,αλλά και από εμάς θα περιμένουν κι΄όλας,γιατί θα είμαστε οι θεματοφύλακες του πλανήτη !!!Θα είμαστε το σύνορο ειρηνικής συνύπαρξης των δύο κόσμων,επιλογή και των δύο κόσμων.
Θα αναλάβουμε και πάλι,από αδήριτη ανάγκη,τον ρόλο του διδασκάλου της ανθρωπότητας γιατί είμαστε προορισμένοι μέχρι της "Συντέλειας των Αιώνων" να είμαστε οι διδάσκαλοι της ανθρωπότητας και ας μη το πιστεύον κάποιοι !!
Από συμπαντική νομοτέλεια ο Ελληνισμός θα διαδραματίσει και πάλι τον παγκόσμιο ρόλο του !!!
Η Ελλάδα μας θα ξαναγίνει ο ομφαλός του γης!!

                                                          "Είναι πλέον ιερό,ο λαός να πέρνει τα άρματα
                                                           και να τιμωρεί τους τυράνους του και είναι
                                                           ποιό απαραίτητο από όλα τα χρέη του"
                                                                                 Ρήγας Φεραίος


20/7/2017
                                                                                                      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                                       ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

BΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
-Αρθρα της δημοσιογράφου Ιωάννας Βαφειάδου
-http://www.triklopodia.gr
-http://katohika.gr
-http://hellas-now.com
-http://nikosxeiladakis.gr
-http://www.pentapostagma.gr
-https://www.diadrastika.com
-https://ergdhmerg.wordpress.com
-https://www.youtube.com
-https://en.wikipedia.orghttp
http://www.activistpost.com
-http://alcuinbramerton.blogspot.jp
https://politicalvelcraft.org
-http://beforeitsnews.com
-https://newsletters.unseen
-http://www.rawstory.com
-http://www.globaltimes.cn
-http://abc13.com
-https://twitter.com
-http://www.telegraph.co.uk
-https://www.biblebelievers. org.
-https://www.thesun.co.uk
-https/newsgru.com
-http://www.theeventchronicle.com
-http://www.consciouslifestream.com
-http://2012portal.blogspot.com
-https://sitsshow.blogspot.com
-http://freedomoutpost.com
-https://www.weforum.org
-http://nesaranews.blogspot.com
-http://antimatrix.org


perseasorion

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα