Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ


Είσαι μέσα της, εσύ από επάνω, εκείνη από κάτω, το εργαλείο σου δουλεύει μπρος πίσω, και κάποια στιγμή αντιλαμβάνεσαι ότι η κυρία... μασάει τσίχλα. Τι είναι αυτό;
Το άλλο. Δεν μασουλάει τσιχλόφουσκα γυμνή και αδιάφορη, αλλά όσο εσύ κάνεις έρωτα αυτή τρώει τα νύχια της. Μήπως βρήκε την ώρα να τα περιποιηθεί επειδή της έπεσε στα χέρια νυχοκόπτης, σπάνιος και πανάκριβος.
Κι όταν εσύ, τη δουλειά σου, δεν φρενάρεις, συνεχίζεις κανονικά, κι όταν τελειώσεις την ρωτάς που τον βρήκες αυτόν τον εκπληκτικό νυχοκόπτη, εκείνη σου απαντά με απάθεια ότι της τον έκανε δώρο ένας γκόμενος.
Το 63% των Βρετανίδων παραδέχθηκε σε σχετική έρευνα ότι κατά τη διάρκεια του σεξ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να απαντήσουν στο κινητό τους τηλέφωνο. Είτε διακόπτοντας το γαμήσι ή αδιαφορώντας που ο άλλος εκείνη τη στιγμή καλπάζει προς το φίνις.

Με αφορμή την εν λόγω έρευνα ανέφερα τα δύο, δικής μου έμπνευσης, σεναριακά πλάνα όπου η μία κυρία κάνει μανικιούρ και η δεύτερη να είναι παραδομένη πνευματικά στη τσιχλομαχία με τα δόντια της, γυμνή στο κρεβάτι με αρσενικό.
Μία κουβέντα είναι αρκετή. Ο άνθρωπος του καιρού μας δεν δίνει σημασία στο σεξ. Ακόμα κι αυτοί που το κυνηγούν, που το γουστάρουν, κάποιες φορές το κάνουν στη ξεπέτα. Δεν αφιερώνουν χρόνο αλλά και σκέψη στη συνουσία, στη σαρκική μίξη, επειδή δεν γνωρίζουν μέχρι που μπορεί να σε στέλνει το διαστημόπλοιο από τον διάδρομο απογείωσης μέχρι το υπερπέραν.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα