Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Πόσο κρατάει το πάθος στο κρεβάτι; ΈρευναΜπορεί στην αρχή της κάθε σχέσης το πάθος να είναι έντονο αλλά όσο περνάει ο καιρός η «σπίθα» φαίνεται ότι σβήνει.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε δείγμα δέκα χιλιάδων ανδρών και γυναικών το πάθος, που νιώθουν τα ζευγάρια όταν είναι μαζί, διαρκεί 365 ημέρες.Κι αυτό γιατί το 1/3 των ζευγαριών θέλουν καθημερινά σεξ. Μετά βαριούνται..
«Αν και προγενέστερες μελέτες έχουν δείξει ότι η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών επηρεάζεται σημαντικά από την ύπαρξη και την ηλικία των παιδιών, η εν λόγω μελέτη δεν έδειξε ότι η απόκτηση παιδιών διαδραματίζει ουσιώδη ρόλο στην σεξουαλική ικανοποίηση των ζευγαριών», αναφέρουν οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Λούντβιχ Μαξιμίλιαν του Μονάχου.
Αντιθέτως, οι καυγάδες και οι αραιές ερωτικές επαφές φαίνεται πως έπαιξαν τον καθοριστικό ρόλο στην ικανοποίηση αυτή.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι το πάθος κορυφώνεται στη διάρκεια του πρώτου έτους σχέσης, διότι οι νέοι εραστές αφιερώνουν χρόνο για να μάθουν ο ένας τις ερωτικές προτιμήσεις και επιθυμίες του άλλου.
Αργότερα, όμως, μπορεί να μειώνεται εξαιτίας αναντιστοιχίας στην ερωτική επιθυμία, η οποία συνήθως παραμένει σταθερή στους άντρες αλλά ελαττώνεται με το πέρασμα του χρόνου στις γυναίκες.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα