Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

ΣΟΒΑΡΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟ… ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ!


810208Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια «περίεργη» υπόθεση που «ξεσκεπάστηκε» με κάποιες διαρροές στην δημοσιότητα, προβάλλει για άλλη μια φορά το γεγονός ότι στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις γίνεται το… έλα να δεις μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και τις συνεχιζόμενες διώξεις, συλλήψεις και αποστρατεύσεις ένστολων από όλα τα όπλα, ενώ για πολλούς ο κίνδυνος ενός νέου πραξικοπήματος δεν έχει εκλείψει.
TCGZGrZdenizaltysynaZsabotajZAstsubayZtutuklandyZ1
Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν σε μερίδα του τουρκικού τύπου, στις 30 Δεκεμβρίου του 2016 συνελήφθηκε ένας ανώτερος αξιωματικός του τουρκικού ναυτικού με τα αρχικά S.S., γιατί είχε προκαλέσει σοβαρή βλάβη στα μηχανήματα ενός υποβρυχίου με την ονομασία TCG Gür, στην Ναυτική βάση του Gölcük, όπου βρίσκεται και η Διοίκηση του Τουρκικού Ναυτικού.

Όπως αναφέρεται, στις ανακρίσεις φάνηκε ότι ο εν λόγω αξιωματικός κατά πάσα πιθανότητα ήταν προσκείμενος στον Φετουλάχ Γκιουλέν και το σαμποτάζ που διέπραξε θα μπορούσε να είχε στοιχήσει την ζωή δεκάδων Τούρκων ναυτικών.
Ο εν λόγω αξιωματικός μετά τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν από τον κρατικό εισαγγελέα του Kocaeli, από τις 5 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε στις στρατιωτικές φυλακές.
Η ιστορία αυτή έχει και…συνέχεια!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα