Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Στη φυλακή ο εμπνευστής της αλκαλικής δίαιτας

ph-miracle-7_anoigma


Η χαρά μας ύστερα από τα περσινά Golden Globes δεν περιγραφόταν και αυτό γιατί επιτέλους είχαμε στα χέρια μας το μυστικό του καλλίγραμμου κορμιού της Kate Hudson. Ύστερα όμως από την είδηση πως ο διαιτολόγος της όχι μόνο συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2014 και καταδικάστηκε το 2016 για δύο από τις τρεις κατηγορίες για κλοπή και για άσκηση της ιατρικής χωρίς άδεια, αλλά από τον Ιανουάριο 2017 αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριών ετών, προφανώς και η χαρά μας μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε τρόμο.
ph miracle 5
Ο λόγος γίνεται για τον Robert Young, ο οποίος δημιούργησε την αλκαλική δίαιτα και έγραψε το βιβλίο, “The pH Miracle”, σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να αποφεύγουμε κατηγορηματικά τις όξινες τροφές, καθώς αυτές είναι η αιτία διαφόρων ασθενειών και να προτιμάμε τις αλκαλικές. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Robert Young υποστηρίζει πως ορισμένα τρόφιμα, όπως το κρέας, το σιτάρι και η ζάχαρη κάνουν το σώμα να παράγει οξύ, το οποίο οδηγεί σε προβλήματα υγείας, όπως απώλεια οστικής μάζας, απώλεια μυών και πόνο στην πλάτη. Ωστόσο, έρευνες τώρα δείχνουν πως ενώ η διατροφή μας μπορεί να επηρεάσει την οξύτητα των ούρων, τα νεφρά εργάζονται σκληρά για να κρατήσουν τα επίπεδα του pH στο αίμα σταθερά. 


Ο Robert Young, λοιπόν, όχι μόνο προωθούσε μια δίαιτα που βασιζόταν σε αναληθή στοιχεία, αλλά εξαπάτησε και πολλούς ασθενείς με καρκίνο, αφού εκμεταλλευόμενος την ανάγκη τους για ελπίδα, τους ζητούσε πολλά χρήματα για να νοσηλευτούν στις εγκαταστάσεις του “Τhe pH Miracle Ranch” προκειμένου να θεραπευτούν. Οι περισσότεροι από αυτούς όχι μόνο δεν θεραπεύτηκαν, αλλά μάλιστα η κατάσταση της υγείας τους έγινε χειρότερη, με αποτέλεσμα να πεθάνουν. Και αν όλα αυτά δεν σε έχουν τρομοκρατήσει ακόμα, μάθε και αυτό: τελικά αποδείχθηκε πως ο Robert Young είχε αγοράσει….το διδακτορικό του από το διαδίκτυο!

ph-miracle
Αν πρέπει να βγει κάποιο δίδαγμα από όλα αυτά, σίγουρα είναι να μην εμπιστεύεσαι όλες αυτές τις “μοντέρνες” δίαιτες, που προωθούν οι διάφοροι celebrities και διαιτολόγοι του Hollywood και να προτιμάς μια σωστή, ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με συχνή άσκηση για να αποκτήσεις το σώμα που πάντα ονειρευόσουν.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

2 σχόλια:

  1. Σαχλαμάρες, δεν μπορείς να είσαι άρρωστος άμα το αίμα είναι αλκαλικό !! Άμα θες δεν στην σελίδα του Σπάρτακου Μαρινάκη, γράφουνε άτομα που είχαν καρκίνο και τους κατέβασε τους δείκτες μόλις μέσα σε τρεις ημέρες, και θεραπεύτηκαν από τον καρκίνο μέσα σε δύο μήνες μόνο με την διατροφή. Έλεος με την προπαγάνδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι βιομηχανιες κανουν τα παντα να πουλανε κρεατα................ μεσα στις ορμονες και στις αντιβιώσεις......... και μετά απορείς γιατί στην εποχή μας έχουμε τοσους καρκίνους............
    αυτός μας εφταιξε............ και τον βάλανε φυλακή........... έλεος........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα