Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ομιλία και υγεία

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΙΩΠΗ

Πρέπει να μάθετε να είστε σιωπηλοί σε πολλές, πολλές περιπτώσεις. Πρέπει να μάθετε να μιλάτε μόνο για ό,τι πρέπει να ειπωθεί. Το επίπεδο της επίτευξης σας ή αυτό που είστε, είναι το αποτέλεσμα της ομιλίας σας. Ακόμη και οι αρρώστιες σας σχετίζονται με την ομιλία σας.

Σε όλες τις εσωτερικές Διδασκαλίες, δίνεται μεγάλη έμφαση στην ομιλία - ορθός λόγος, χωρίς υπερβολές. Ακόμη και μια λέξη που χρησιμοποιείται μη ορθά ή ακατάλληλα, δημιουργεί μια επίδραση στη συνειδητότητά σας.

H ομιλία δημιουργεί μια τεράστια δόνηση στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σας. H λάθος ομιλία - κριτική, ψέματα, μίσος - δημιουργεί πέτρες στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σας.



 Αυτός είναι και ο λόγος που μεγάλοι Δάσκαλοι μας συμβουλεύουν να σιωπούμε όταν είμαστε άρρωστοι, έτσι ώστε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας πιο γρήγορα. 

Κάθε φορά που μιλάτε για λάθος πράγματα, ενοχλείτε και στρεβλώνετε την συμφωνία της ύπαρξής σας, ακριβώς όπως ένας άνθρωπος που μπαίνει σε μια αίθουσα συμφωνίας και αρχίζει να χτυπά σε ένα βαρέλι, ενώ η ορχήστρα παίζει. 

Κάθε φορά που στρεβλώνετε την ύπαρξή σας, δεν μπορείτε να έχετε υγεία.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα