Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Μην κυνηγάτε την ιδανική αγάπη


lookforloveromanou.jpg
Ψάχνετε για τον μεγάλο έρωτα, το “άλλο σας μισό”, τον ιδανικό σύντροφο; Με τα στοιχεία των διαζυγίων να αποδεικνύουν ότι ιδανικός σύντροφος μάλλον δεν υπάρχει, αλλά και την αποξένωση που επικρατεί στις μεγάλες πόλεις, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν τον ιδανικό σύντροφο σε ηλεκτρονικά “δωμάτια συζητήσεων” και sites γνωριμιών.

Στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να είναι αυτός που θα ήθελε να είναι και όχι αυτός που πραγματικά είναι. Δυστυχώς όμως, είναι πολύ εύκολο κάποιος να εθιστεί σε αυτόν τον εικονικό κόσμο. Για κάποιους μάλιστα, η επιστροφή στον πραγματικό κόσμο, μοιάζει δύσκολη, αν όχι ακατόρθωτη.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Hull στη Βρετανία προειδοποιούν, πως όταν έχουμε προσδοκίες για έναν μεγάλο έρωτα κι εκείνος δεν έρχεται ποτέ, τότε εμφανίζουμε άγχος και κατάθλιψη, με σημαντικές επιπτώσεις για τη σωματική και την ψυχική μας υγεία.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλές συναισθηματικές και συμπεριφορικές αντιδράσεις (στρες, αίσθημα αβοήθητου, θυμό, πόνο, κατάχρηση ουσιών, επεισοδιακή υπερφαγία ή αφαγία.


Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι που δεν κάνουν σεξ ή δεν «αγωνίζονται» να βρουν έναν σύντροφο προκειμένου να αποκτήσουν απογόνους, θα θεωρούνται πλέον ως άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με τις νέες κατευθυντήριες γραμμές που αναμένεται να ανακοινωθούν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Μάλλον πρέπει να σταματήσετε να κυνηγάτε την ιδανική αγάπη. Αν διαλύσετε αυτόν τον μύθο, τότε έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να μπείτε σε μία σχέση με ρεαλιστικές προσδοκίες και στο τέλος να είστε πιο ευτυχισμένος/η και να ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη ζωή.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα