Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

20 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΙ – ΑΝΑΡΤΗΣΗ 2 ΑΠΟ 2

Φωτογραφία του χρήστη Φίλοι του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα, διαλογισμός Κρίγια Γιόγκα, η Αφύπνιση.

11) Αν κάποιο άλλο πρόσωπο θέλει το κάθισμά σας, παραχωρήστε το σ’ αυτόν, έστω κι αν χρειαστεί να σταθείτε όρθιοι. Με την υποδειγματική σας συμπεριφορά θα έχετε κάποιον άλλο που θα σας φροντίζει και να νοιάζεται κάθε μέρα για τις ανάγκες σας. Όταν μάθετε να ζείτε για τους άλλους, αυτοί θα ζουν για σας. Όταν ζείτε για τον εαυτό σας, κανείς δεν ενδιαφέρεται για σας.

12) Ο καθένας είναι χαρούμενος όταν βρίσκεται μαζί μ’ ένα άτομο ευγενές και προνοητικό. Εξασκηθείτε στην προνοητικότητα στην ομιλία σας και στις πράξεις σας.

13) Κι όταν νιώθετε τον πειρασμό να μιλήσετε απότομα, ελέγξτε την παρόρμηση αυτή και, αντίθετα, μιλήστε ήρεμα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν ν’ ακούσει απότομες κουβέντες από σας.

14) Μη φοβάστε να πείτε την αλήθεια όταν σας ζητηθεί να το κάνετε, αλλά μην επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους. Με την ευγένεια και την προνοητικότητα της ομιλίας σας βοηθάτε να εξυψωθούν οι άλλοι και να γίνουν καλύτεροι.

15) Μερικοί άνθρωποι μιλούν συνεχώς, ελπίζοντας να πείσουν κάποιον με τον ακατάπαυστο βομβαρδισμό από λέξεις. Αλλά ο αιχμάλωτος ακροατής το μόνο που σκέφτεται είναι: «Σε παρακαλώ, άφησέ με ήσυχο!». Μην είστε λοιπόν φλύαροι και μην πιέζετε τους άλλους.


16) Όταν μιλάτε, μην αναφέρεστε διαρκώς στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μιλήσετε για ένα θέμα που να ενδιαφέρει τον άλλον.

17) Να ακούτε όταν σας μιλούν. Αυτός είναι ο τρόπος να είστε ελκυστικοί. Θα δείτε πόσο η παρουσία σας θα είναι περιζήτητη.

18) Να είστε τέλεια ισορροπημένοι. Αγωνιστείτε για την τέλεια ισορροπία. Κι όταν την επιτύχετε, ποτέ μην τη χάσετε.

19) Να κάνετε στους άλλους ό,τι θα θέλατε να κάνουν αυτοί για σας.

20) Να είστε καλοί. Ο καλύτερος τρόπος να προσελκύσετε τους άλλους είναι οι καλές σας πράξεις. Να εξασκήστε στην καλοσύνη μέχρι να γίνετε ένα ωραίο λουλούδι που ο καθένας θα ευχαριστιέται να το βλέπει. Να είστε η ομορφιά που βρίσκεται σ’ ένα λουλούδι και η ελκυστικότητα που βρίσκεται σ’ έναν αγνό νου.

Όταν είστε ελκυστικοί κατά τον τρόπο αυτό, θα έχετε πάντοτε αληθινούς φίλους. Θα σας αγαπούν και οι άνθρωποι και ο Θεός. 


– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα