Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Όταν ένα άτομο παραβιάζει τον δρόμο για το Ενορατικό Πεδίο



Ο Χριστός είπε κάποτε ότι όσοι μπαίνουν στο σπίτι από τα παράθυρα είναι κλέφτες. Υπάρχουν κλέφτες που εισέρχονται στο Ενορατικό Πεδίο μέσα από παραισθησιογόνα ναρκωτικά, αλκοόλ, και ούτω καθεξής. Επειδή δεν είναι εκπαιδευμένοι, πειθαρχημένοι και έτοιμοι, βλάπτουν το νου τους και χάνουν τη λογική τους - μερικές φορές μόνιμα.

Όταν ένα άτομο παραβιάζει τον δρόμο για το Ενορατικό Πεδίο χωρίς προετοιμασία και με τεχνητά μέσα, διαστρεβλώνει όχι μόνο τον ενορατικό μηχανισμό του, αλλά βλάπτει και τον νοητικό μηχανισμό του. Όταν αυτός επιστρέφει στο επίπεδο της εστίασής του στην προσωπικότητα, η συνειδητότητά του λειτουργεί με τις εντυπώσεις του Ενορατικού Πεδίου και χάνει την ικανότητα να χειρίζεται τις υποθέσεις της προσωπικότητάς του.

Αυτή είναι μια διαταραχή στην ισορροπία.

Οι περισσότερες ψυχικές ασθένειες και παράξενες συμπεριφορές σχετίζονται με μια τέτοια εμπειρία. Μερικές φορές παίρνει χρόνια βαριάς εργασίας για την πρόσδεση της συνειδητότητάς του και πάλι στο συγκεκριμένο νοητικό επίπεδο και στη συνέχεια να κοπεί η επίδραση από το Ενορατικό Πεδίο. Αυτό οδηγεί συχνά την ψυχή σε τραχύ υλισμό και στην προσπάθεια αναζήτησης υλικών απολαύσεων. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η εξέλιξη της εν λόγω ψυχής καθυστερεί στις τρώγλες της υλικής ζωής. Αυτός είναι ο λόγος που Μεγάλα Όντα μας συμβουλεύουν να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην εκβιάζουμε τη φύση μας δοκιμάζοντας προχωρημένο διαλογισμό και θρησκευτικές ή μυστικιστικές πρακτικές ή τη χρήση οποιουδήποτε είδους μηχανικών μέσων, όπως τα ναρκωτικά, οι ψαλμοί ή ασκήσεις αναπνοής.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Consciousness vol.2 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα