Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως εξηγείται ότι κάποιοι επιλέγουν το δρόμο Αλήθειας, ενώ άλλοι αδιαφορούν γι’ αυτήν, και κάποιοι άλλοι μάλιστα εναντιώνονται;
Time is an illusion1
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η απάντηση βρίσκεται στο μυστήριο της ψευδαίσθησης του χρόνου. ΤΑ ΠΑΝΤΑ συμβαίνουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. Και θα επαναλάβω την αγαπημένη μου φράση «κλειδί», όπου ο αστροφυσικός  Fred Hoyle διατυπώνει το φαινόμενο με απόλυτη σαφήνεια:
Fred Hoyle: «Ότι υπήρξε στο παρελθόν και ότι θα υπάρξει στο μέλλον, ενυπάρχει ήδη στο παρόν. Μόνο η συνείδησή μας κάνει τον διαχωρισμό και μας δημιουργεί την ψευδαίσθηση του περάσματος του χρόνου.»
Προχωρώντας, θα σου υπενθυμίσω το απόσπασμα από το βιβλίο όπου αναφέρω σχετικά με αυτό το θέμα:
Όταν ο άνθρωπος/ψυχή δεσμεύτηκε να παίξει ενεργό ρόλο στην πυκνή ύλη, του δόθηκε ένα πλαίσιο «παρουσίας και απουσίας» μέσα στο οποίο θα μπορούσε να κινηθεί. Αυτό το πλαίσιο αφορούσε το ταυτόχρονο ξεδίπλωμα όλων των ζωών και των θανάτων του, μέσα σ’ όλο το εύρος του υλικού χρόνου.Δηλαδή το «Barcode» (το γραμμοκώδικα) της παρουσίας-απουσίας του στον κόσμο της ύλης.
man-barcoodΣτην ουσία είμαστε «απόηχος» της ύπαρξής μας. Οι επιστήμονες περιγράφουν το φαινόμενο ως ολογραφική κατάσταση και ο συμβολισμός του  μύθου του Νάρκισσου το απεικονίζει μεταφορικά.

Η λευκή γραμμή του «barcode» δηλώνει την ενσάρκωση στην υλική ζωή και η μαύρη, τις περιόδους που ο άνθρωπος βρίσκεται στα ενεργειακά πεδία (του θανάτου) περιβεβλημένος με τα ενεργειακά σώματα που στην εκάστοτε ενσάρκωση ανέπτυξε.
Ο θάνατος, είναι ή άλλη όψη της εικονικής «ζωής», στον διττό κόσμο της μορφής. 

Οι παράγοντες που καθορίζουν τη διάρκεια των ζωών και των θανάτων, ορίζονται από τις εξειδικευμένες προϋποθέσεις του κάρμα/ειμαρμένης.
Έτσι ενώ φαίνεται πως η εν γένει ζωή στην ύλη ακολουθεί μια διαδοχή μέσα στον χρόνο, αυτό το υλικό δημιούργημα ξεδιπλώθηκε ΑΚΑΡΙΑΙΑ σε όλες τις στιγμές του ενεργειακού και του υλικού χρόνου, προκαθορίζοντας το τέλος. 

Ενώ λοιπόν στην πραγματικότητα ο άνθρωπος ζει ταυτόχρονα όλες τις ενσαρκώσεις του και όλους τους θανάτους του μέχρι το τέλος του χρόνου, η «συνείδησή» του κάθε φορά περιχαρακώνει ένα μόνο «καρέ/ενσάρκωση» του χωροχρόνου/φιλμ, και αποκόβεται από τη ενεργή «συνείδηση» της προηγούμενης ή της επόμενης υλικής παρουσίας του.
Είναι ακριβώς το ίδιο με τον θεατή που παρακολουθεί την πλοκή μιας κινηματογραφικής ταινίας. Το τέλος της ταινίας είναι ήδη καθορισμένο. Ο θεατής όμως αγνοεί το τέλος και συνεπαίρνεται συναισθηματικά από την πλοκή που διαδραματίζεται στο κάθε μεμονωμένο «καρέ», καθώς ταυτίζεται απόλυτα μ’ αυτό.
♣•
Κάποια στιγμή στο εγγύς «μέλλον» μας, ο χρόνος θα κλείσει έναν κύκλο του και θα ανοίξει έναν καινούριο, σε μια υποδεέστερη βαθμίδα. Θα είναι η ώρα που ο ουροβόρος όφις/χωροχρόνος θα καταπίνει την ουρά του: αυτό θα είναι το πέρασμα στην 5η διάσταση!
Ouroboros
Ουροβόρος Όφις
tumblr m8wbu6yGyK1r6hg3ao1 500
Χωροχρόνος
Τότε, σ’ εκείνο το ‒time out‒ θα δημιουργηθεί ένα πέρασμα, θα ανοίξει δηλαδή μια πύλη στην ανώτερη ενεργειακή περιοχή του σύμπαντος, απ’ όπου κάποιοι θα καταφέρουν ‒ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ‒ να δραπετεύσουν, ώστε να πάψουν να συμμετέχουν στο παιχνίδι του Μάτριξ. Αυτοί θα εγκαταλείψουν οριστικά αυτό το ψεύτικο ολογραφικό δημιούργημα, με σκοπό να επιστρέψουν στις Αληθινές Πνευματικές Πατρίδες.
The-route of the-soul Το γεγονός όμως ‒είτε της δραπέτευσης από το εικονικό σύμπαν, είτε της μετάβασης στον νέο κύκλο του χρόνου, της πέμπτης διάστασης‒ καθορίζει την συμπεριφορά της ανθρωποψυχής μέσα σ’ όλο το χωροχρόνο.
Έτσι οι μεν ψυχές που τελικά καταφέρνουν να δραπετεύσουν ‒σύμφωνα με την πλάνη του χρόνου‒ έχουν ήδη μεταβεί στην Πνευματική τους Πηγή, έλκονται από Αυτή και αποδέχονται και την Αλήθεια που Την περιγράφει.
Οι δε ψυχές που χάνονται, αδιαφορούν και για την Πνευματική Πηγή και για την Αλήθεια, επειδή δεν έχουν καμία σχέση και με τα δύο.
Και ο Χριστός επιβεβαιώνει:
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΘΩΜΑ: «§51. Οι μαθητές Του, Του είπαν: 
-Ποια ημέρα θα έρθει η ανάπαυση εκείνων που είναι νεκροί;* Και ποια ημέρα θα έρθει ο καινούριος κόσμος; 

Εκείνος είπε: Εκείνο που περιμένετε έχει ήδη έρθει, αλλά εσείς δεν το γνωρίζετε».
*Νεκροί θεωρούνται όσοι βρίσκονται σ” όλα τα επίπεδα του Μάτριξ.
… Επειδή το τέλος της χωροχρονικής «ταινίας» είναι προκαθορισμένο, γι’ αυτό και οι αληθινές προφητείες (και όχι οι κατασκευασμένες), επιβεβαιώνονται!
Αυτό λοιπόν που στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι ότι κάποιοι μέσα στο χρόνο ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΩΘΕΙ, επειδή…
«Ούτοι ηγοράσθησαν από των ανθρώπων, απαρχή εις τον Θεόν και εις το Αρνίον. [Αποκάλυψη ΙΔ:4]».
Αυτοί αποδέχονται και αγαπούν την Αλήθεια, επειδή υποσυνείδητα τους «υπενθυμίζει» την Λύτρωσή τους.
Η κοινοποίηση της Αλήθειας προετοιμάζει και καθιστά σε ετοιμότητα, τις Ψυχές που πρόκειται ήδη να σωθούν.
Κάποιοι άλλοι ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΧΑΘΕΙ,
«…των οποίων τα ονόματα δεν εγράφησαν εν τω βιβλίω της ζωής από καταβολής κόσμου [Αποκάλυψη ΙΓ:8]».
Αυτοί αποστρέφονται και απορρίπτουν την  Αλήθεια, επειδή υποσυνείδητα τους «υπενθυμίζει» την απώλειά τους.
Μια τρίτη κατηγορία επιτίθεται στην Αλήθεια, την κυνηγάει και την διαστρεβλώνει. Αυτή περιλαμβάνει τους διαχειριστές του Matrix… Αυτοί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Είναι οι εχθροί της Αλήθειας. Η κοινοποίησή της, τους προκαλεί ταραχή και κυριολεκτικά τους καίει!
…«Και εξέρχεται πυρ εκ του στόματος αυτών και κατατρώγει τους εχθρούς αυτών.[Αποκ. ΙΑ:5]»
antexeistinalitheia

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα