Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Έχουμε εισέλθει στη φάση της τελικής εκκαθάρισης

lastglobaliststanding1-jpg

Ο Cobra από την μακρινή Αυστραλία:
- Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD!
Έχουμε εισέλθει στη φάση της τελικής εκκαθάρισης της οικονομικής οντότητας Yaldabaoth και των τελευταίων βόμβών πλάσματος "toplet" που έχουν απομείνει..
Η διαδικασία αυτή έχει φτάσει σε σημείο όπου το Κίνημα Αντίστασης μπορεί να παρεμβαίνει πιο ενεργά στην επιφάνεια του πλανήτη. Οι διάφορες ομάδες Αντίστασης αυτό κάνουν τώρα, δίνοντας τακτική υποστήριξη σε θετικές ομάδες μέσα στους στρατούς των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ρωσίας, της Κίνας, της Ινδίας, της Αιγύπτου και ορισμένων άλλων χωρών. Αυτό θα επιφέρει πολύ σύντομα βελτίωση της κατάστασης στην Συρία, το Ιράκ και την Ουκρανία:
Δυστυχώς όμως η Daesh έχει ανακαταλάβει ένα άλλο σημαντικό σημείο Δίνης (της θεάς Ίσιδος) στη Συρία, την Παλμύρα:
Ωστόσο, φαίνεται ότι η Παλμύρα θα απελευθερωθεί σύντομα και πάλι:

Syrian soldiers get in position during clashes with Daesh jihadists in northeastern Palmyra
Ένας σιωπηλός πόλεμος συνεχίζεται μεταξύ των θετικών και των αρνητικών παρατάξεων ανάμεσα στις ένοπλες δυνάμεις των χωρών που σας ανέφερα πιο πάνω. Ο πόλεμος αυτός διεξάγεται κυρίως στο επίπεδο των μυστικών υπηρεσιών και της αντικατασκοπείας και δεν διαρρέουν πληροφορίες στο ευρύ κοινό. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο πόλεμος αυτός διεξάγεται ανάμεσα στις Γαλαξιακές Δυνάμεις Φωτός στην μια πλευρά και τη συμμαχία της Χίμαιρας / Δρακονιανών στην άλλη πλευρά. Όταν αυτός ο πόλεμος τελειώσει και οι Δυνάμεις του Φωτός βγουν νικητές, τότε οι δυνάμεις της Αντίστασης θα πατήσουν το κουμπί για την μεγάλη Αλλαγή.
Η Cabal έχει καταφέρει να διεισδύσει στην πολιτική δομή ορισμένων χωρών των BRICS, όπως τη Βραζιλία και την Ινδία. Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Narendra Modi είναι σαφές πλέον ότι δεν εργάζεται για τις Δυνάμεις του Φωτός, εφ' όσον υπέκυψε στην Cabal και κήρυξε τον πόλεμο στα μετρητά:
liquidity-shock
Τώρα θέλει να κατασχέσει και τον χρυσό των ανθρώπων:
india-gold
Ωστόσο, η Cabal χάνει γρήγορα τη δύναμη της, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτή τη φωτογραφία:

lastglobaliststanding1-jpg

Το άλλο καλό σημάδι είναι το γεγονός ότι η Cabal χάνει τον πόλεμο στα μέσα ενημέρωσης με την διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αυτό δείχνει ότι τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης έχουν γίνει αρκετά ισχυρά πλέον ώστε τα κύρια ΜΜΕ να φοβούνται τη δύναμη της αλήθειας που διοχετεύουν. Αυτός είναι ο λόγος που πάντα ενθαρρύνω τους ανθρώπους να δημιουργήσουν τα δικά τους blogs και να διαδίδουν την αλήθεια όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι υψηλής ποιότητας ερευνητική δημοσιογραφία όπως αυτή στις ιστοσελίδες των "Stillness of the Storm" και των "Veterans Today". Σήμερα οι περισσότερες ιστοσελίδες ασχολούνται με την προώθηση της Επίπεδης Γης ή την επιστροφή του Nibiru.
Παρά τα όσα μπορεί να έχετε διαβάσει σε ορισμένες άλλες εναλλακτικές πηγές πληροφόρησης, ο Πούτιν δεν είναι, ούτε κλώνος, ούτε πράκτορας των Rothschild, και επίσης ο αρχηγός της μισθοφορικής οργάνωσης Blackwater, ο Erik Prince, δεν εργάζεται για τις Δυνάμεις του Φωτός.
Πολλές ομάδες εργάζονται παρασκηνιακά για να διασφαλιστεί η επιτυχία της Πλήρους Αποκάλυψης. σύμφωνα με πηγές των Δράκων ενώ άλλες ομάδες εργάζονται για να επιφέρουν την πλήρη Αποκάλυψη επίσημα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017.
Ζητώντας τη γνώμη τους σχετικά με το χρονικό πλαίσιο της Αποκάλυψης, η Αντίσταση δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε στο θέμα αυτό", οι Πλειάδειοι απάντησαν ότι "είναι δυνατόν να συμβεί κατά την χρονική περίοδο αυτή" και οι Σείριοι "πιθανόν να συμβεί λίγο πιο μετά το χρονικό πλαίσιο αυτό".
Πριν συμβεί η Αποκάλυψη, μπορείτε να μάθετε την ιστορία των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων από τη συνέντευξη του Corey Goode εδώ και πρέπει να γνωρίζετε πως δεν είμαι εγώ ο Γκονζάλες:
Νίκη του Φωτός!
Αναρτήθηκε από τον Cobra την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα