Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Μυστηριώδες αντικείμενο σε ακτή της Νέας Ζηλανδίας

Ένα μυστηριώδες σώμα, σαν απολιθωμένο τέρας, που ξεβράστηκε σε παραλία της Νέας Ζηλανδίας διχάζει την κοινή γνώμη.
Εξωγήινη χρονοκάψουλα; Το μυστηριώδες αντικείμενο σε σχήμα φάλαινας, στην παραλία όπου ξεβράστηκε. Πηγή: Facebook/Melissa Doubleday
ΕΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟ τέρας, καλυμμένο με κοντά πλοκάμια, σαν μαλλιά ράστα, που είναι «διακοσμημένα» με περίεργες άσπρες πεταλίδες, ξεβράστηκε παραμονές Χριστουγέννων στην παραλία Muriwai στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, όπου εντοπίστηκε από την Μελίσσα Νταμπλντέι, κάτοικο της περιοχής.
Τα ανατριχιαστικά μακριά «σκουλήκια» και τα άγνωστα όστρακα στο σώμα του μυστηριώδους αντικειμένου κάνουν πολλούς να μιλούν για εξωγήινο κατασκεύασμα. Πηγή: Facebook/Melissa Doubleday


Μόλις οι φωτογραφίες του περίεργου αντικειμένου αναρτήθηκαν στα social media, οι χρήστες άρχισαν να ποστάρουν ποικίλα σχόλια με εικασίες, προσπαθώντας να δώσουν μια εξήγηση – σχόλια που ποικίλλουν από χριστουγεννιάτικο στολισμό περασμένων ετών και θαλάσσιο τέρας έως χρονοκάψουλα των εξωγήινων.
Άλλοι πρότειναν ότι είναι ένα μεγάλο κομμάτι ξύλου το οποίο παρασύρθηκε στη θάλασσα και γέμισε με πεταλίδες και φύκια – αν και τα πλοκάμια του «τέρατος» μοιάζουν σαν να έχουν βγει από κάποιον εφιάλτη.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία εξέταση του μυστηριώδους αντικειμένου και, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ούτε πρόκειται να γίνει.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα