Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - Η "Θεραπεία του Υπολογιστή"


Εισαγωγή στην Τεχνολογία η "Θεραπεία του Υπολογιστή"
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
Η "Θεραπεία του Υπολογιστή" (νέο όνομα θα αποφασιστεί εν ευθέτω χρόνω) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία κάθε ατόμου, με μόνες εξαιρέσεις τις έγκυες γυναίκες, τα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών, άτομα με βηματοδότη και τα άτομα με μεταλλικές αντικαταστάσεις μερών του σώματος.
Η τεχνολογία αυτή βελτιστοποιεί το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα ούτως ώστε να ανέρχεται στο μέγιστο επιχειρησιακό επίπεδο, προκειμένου να ασχοληθεί με τις ασθένειες του σώματος, συμπεριλαμβανομένων και των ψυχικών / ψυχωτικών ασθενειών.
Εν ολίγοις, η τεχνολογία αυτή δεν θα θεραπεύει από μόνη της, αλλά θα βοηθά το ίδιο το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα να λειτουργεί απρόσκοπτα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυναμικότητα.
Το ανοσοποιητικό σύστημα προστατεύει τον οργανισμό από ασθένειες ή άλλα δυνητικά επιβλαβή ξένα σώματα που εισέρχονται σ' αυτόν και όταν λειτουργεί σωστά αναγνωρίζει και επιτίθεται σε μια ποικιλία από απειλές, συμπεριλαμβανομένων των ιών, των βακτηρίων και των παρασίτων, διακρίνοντας τα από τους υγιείς ιστούς του σώματος. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να θεραπεύσει τον εαυτό του από κάθε ασθένεια, ωστόσο, λόγω πολλών παραγόντων, όπως πχ οι περιβαλλοντικές τοξίνες, το ανοσοποιητικό σύστημα των περισσότερων ανθρώπων τίθεται σε κίνδυνο, ο οποίος οδηγεί σε ασθένειες.
Η τεχνολογία αυτή όταν χρησιμοποιείται τακτικά, θα διατηρεί το ανοσοποιητικό σύστημα σε ένα υψηλό επίπεδο, που οποιαδήποτε εισβολή επιβλαβούς ουσίας (χημικές ουσίες, τοξίνες, ρύποι, και άλλοι στρεσσογόνοι παράγοντες) θα απωθείται, ενώ το σώμα θα δρα και θα παραμένει υγιές μέσω των δικών του φυσικών διαδικασιών.

Η "Θεραπεία του Υπολογιστή" λειτουργεί με την Βιοανάδραση σε συνδυασμό με εκατομμύρια συχνότητες και δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλες θεραπευτικές μηχανές που διατίθενται σήμερα, ειδικά με εκείνες που χρησιμοποιούν μόνο 1.000 - 2.000 συχνότητες.
Η νέα αυτή τεχνολογία θα ψάχνει και θα βρίσκει τα υφιστάμενα προβλήματα μέσα στο ανθρώπινο σώμα σχεδόν αμέσως, χωρίς να απαιτούνται αιματολογικές εξετάσεις.
Οι άμεσες διαπιστώσεις θα γίνονται μέσα σε 2-3 λεπτά και αφού ακολουθήσει η διαγνωστική ανάγνωση θα ξεκινά η διαδικασία επούλωσης, η διάρκεια της οποίας θα είναι περίπου 18-20 λεπτά ανά συνεδρία.
Ο αριθμός των συνεδριών που θα απαιτούνται θα εξαρτώνται από τις ασθένειες που ανακαλύφθηκαν και το σύστημα θα παρέχει συμβουλές ως προς τον αριθμό των συνεδριών που απαιτούνται, μαζί με τη διάρκειά τους. Τα αρχεία θα τηρούνται στο σύστημα ώστε να παρακολουθείται η πρόοδος.
Η πρώτες κλινικές θεραπείες θα αρχίσουν στην Ευρώπη το 2017. Τα έξοδα της θεραπείας θα πρέπει να υπολογίζονται από το χρονικό διάστημα που απαιτείται, δηλαδή πόσος καιρό απαιτήθηκε από την αρχική συνεδρία για την αποκατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, αλλά θα είναι διαθέσιμες πιο κοντά στο χρονικό σημείο έναρξης της παροχής της νέας θεραπείας.
Πρόσφατες εξελίξεις:
Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που επωφελήθηκαν από την περιορισμένη προσφορά των ιδιωτικών πωλήσεων της "Θεραπείας του Υπολογιστή" ήταν μια ηλικιωμένη κυρία που βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο πόνου από τον καρκίνο του παγκρέατος από τον οποίον έπασχε και ήταν ετοιμοθάνατη.
Έξι ημέρες μετά την έναρξη της "Θεραπείας του Υπολογιστή" η ασθενής απαλλάχτηκε από όλους τους καρκινικούς όγκους και των μεταστάσεων στον εγκέφαλο της. Ο γιατρός έκπληκτος δήλωσε ότι η τεχνολογία αυτή επούλωσης είναι "φουτουριστική"!
Περισσότερες περιπτώσεις πλήρους ίασης δείτε στο άρθρο


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα