Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτοφανές: Οδηγός στις ΗΠΑ θα δικαστεί γιατί είχε πιει πολύ…. καφέ!

Πρωτοφανές: Οδηγός στις ΗΠΑ θα δικαστεί γιατί είχε πιει πολύ…. καφέ!

Στις ΗΠΑ, οι οδηγοί θα πρέπει, πλέον, να προσέχουν μία ακόμη παράμετρο, καθώς αν την… παραβούν, θα κινδυνεύσουν να οδηγηθούν στο δικαστήριο. Ποια είναι αυτή; Τη… μεγάλη κατανάλωση… καφέ!
Δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για ένα πραγματικό γεγονός, το οποίο προκάλεσε αίσθηση ακόμη και στη μεγάλη αμερικανική χώρα. Ο 36χρονος Joseph Schwab από την Καλιφόρνια, πέρασε από έλεγχο αλκοτέστ, διότι ένας αστυνομικός έκρινε ότι οδηγεί περίεργα και επιθετικά. Όταν φύσηξε στο μηχάνημα, η ένδειξη έδειξε το… απόλυτο μηδέν.
Το μηχάνημα δεν εντόπισε την παραμικρή ποσότητα αλκοόλ κατά τον έλεγχο στον 36χρονο. Παρόλα αυτά, ο οδηγός από την Καλιφόρνια συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα.
Όταν υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος, όπως παρέχει ο νόμος το δικαίωμα στην αστυνομία, εντοπίστηκαν αρκετά αυξημένα ποσοστά καφεΐνης. Εξαιτίας της συγκεκριμένης ένδειξης, ο Joseph Schwab παραπέμφθηκε σε δίκη και πλέον ετοιμάζει την υπεράσπισή του με τον δικηγόρο του.
Μάλιστα, η παραπομπή έγινε 10 μήνες μετά τη σύλληψή του, γεγονός που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά στον δικηγόρο του… χρήστη καφέ! Πρόκειται για μία πρωτοφανή διαδικασία, κατά την οποία, αν ο 36χρονος καταδικαστεί, θα… απαγορεύσει τον καφέ σε όσους οδηγούν, καθώς θα θεωρείται, λόγω του δεδικασμένου, ως… αλκοόλ!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα