Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ιαπωνία - Σπαραχτικό βίνεο που δείχνει δελφίνια να εκλιπαρούν κατά την ετήσια σφαγή τους

αίμα
Taiji, Ιαπωνία - Η ετήσια επίδειξη απόλυτης βαρβαρότητας. Η περίφημη σφαγή δελφινιών και φαλαινών στΟ Taiji της Ιαπωνίας.
Ο Ιδρυτής του The Dolphin Project  και πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ  του 2009 «The Cove», Ric O'Barry βρισκόταν εκεί για να καταγράψει το λουτρό αίματος για ακόμη μια φορά.
Ακόμη και μετά από τόσες πολλές παρακολουθήσεις αυτών των τόσο ειδεχθών πράξεων, ο Barry κλονίζεται από την τόσο απρόκλητη εξόντωση των εν λόγω ευφυών μορφών ζωής.
Το κυνήγι στο Taiji διαρκεί για έξι μήνες, σκοτώνοντας ή συλλαμβάνοντας έως 1.873 ζώα αυτή τη σεζόν και μόνο. Η ετήσια σφαγή εξακολουθεί να προκαλεί τη διεθνή κατακραυγή από υποστηρικτές των δικαιωμάτων των ζώων.
Σε μια προσπάθεια να ασκήσει πίεση στην ιαπωνική κυβέρνηση να σταματήσει το κυνήγι, το 2010 η περιβαλλοντική οργάνωση Sea Shepherd άρχισε να στέλνει "Cove Guardians"- παρατηρητές να καταγράφουν τη σφαγή.
Σύμφωνα με μια αναφορά από το  The Dodo :
Κάθε χρόνο, 20.000 δελφίνια σφάζονται στην Ιαπωνία, εκατοντάδες από αυτά μόνο στο κυνήγι στο Taiji. Τα λίγοι που επιβιώνουν, στα γεμάτα κόκκινο αίμα νερά, πωλούνται σε αιχμαλωσία, έχοντας ως μοίρα να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους αποκομμένα από την οικογένεια τους και να δίνουν παραστάσεις σε ζωολογικούς κήπους και θαλάσσια πάρκα.
Κάποιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την κτηνωδία ισχυριζόμενοι ότι αποτελεί μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς και της παράδοσης. Ωστόσο, η μαζική θανάτωση, χρησιμοποιώντας καταδύτες, έχει γίνει μόλις πρόσφατα ένα σύνηθες φαινόμενο.

Η πραγματικότητα του κυνηγιού στο Taiji δεν αποτελεί πρωταρχική πολιτιστική παράδοση, αλλά είναι μάλλον αποτέλεσμα μιας μικρής ομάδας τοπικών ανδρών που αποκομίζουν τεράστια κέρδη από τη δολοφονία αυτού του εξαιρετικά ευφυούς και αφυπνισμένου όντος.
Παρακολουθήστε σε αυτό το τραγικό βίντεο, ένα δελφίνι Γράμπο  να αγωνίζεται να σωθεί από το πεδίο της δολοφονίας. Η παρακολούθηση της ταλαιπωρίας αυτού του εξαιρετικά έξυπνου ζώου είναι αρκετή για να προκαλέσει την οργή. Το δελφίνι πέφτει πάνω στα βράχια, στο σημείο που βρισκόταν ο O'Barry, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τη θανάτωση.
«Θα συλληφθώ αμέσως,» λέει. "Η αστυνομία είναι παντού."
Οι ακτιβιστές επιτρέπεται μόνο να παρακολουθούν το κυνήγι, `οποιαδήποτε παρέμβαση έχει ως αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη και μια δυνητικά μακρά ποινή φυλάκισης.
"Αυτό είναι βασανιστήριο," δήλωσε ο O'Barry. "Πέφτει πανικόβλητο πάνω στα βράχια, και νιώθω πολύ άσχημα που δεν μπορώ να πέσω στο νερό και να το βοηθήσω να ξεφύγει από ...το δέρμα του είναι σχισμένο παντού. Αυτό είναι φοβερό. Εκείνο το δελφίνι δεν πρόκειται να κάνει καν κάποια προσπάθεια. Έχει παραιτηθεί. "
Αμέσως μόλις το δελφίνι αρχίσει να βυθίζεται στον πυθμένα του νερού, ένα άλλο σκάφος το τραβά με έναν άνδρα με καταδυτική στολή.
«Στέλνουν έναν δύτη," λέει ο O'Barry. "Πιθανώς με ένα μαχαίρι για να το βγάλει έξω."
Παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το βίντεο!
thefreethoughtproject


[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα