Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Πώς μπορώ να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου μέσα σε μια σκοτεινή εποχή; Πως μπορώ να ανυψώσω την Δόνησή μου;

Πώς μπορώ να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου μέσα σε μια σκοτεινή εποχή;
Πως μπορώ να ανυψώσω την Δόνησή μου;




ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς μπορώ να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου μέσα σε μια σκοτεινή εποχή που τα πάντα μέσα μου λένε ότι είναι λάθος μου; Είμαι υπεύθυνος για τις επιλογές που έχω κάνει και εγώ δεν αισθάνομαι και τόσο καλά τώρα. Πώς μπορώ να βρω την αγάπη μέσα σε αυτήν την ασχήμια;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Έχουμε πληγώσει όλους τους άλλους και χρησιμοποιήσαμε τη δύναμη μας με τρόπο που να έρχεται σε αντίθεση με τους παγκόσμιους νόμους της αγάπης και της δημιουργίας. Είμασταν «μάθηση» μέσω κάρμα, μέσα από τον πόνο και τη δυσκολία και είχαμε χαμηλή κατάσταση της συνειδητότητας μας την συγκεκριμένη  χρονική στιγμή. Εμείς απλά δεν ξέραμε κάτι καλύτερο.

Είμασταν κολλημένοι στη δυαδικότητα σε μια πολύ χαμηλή κατάσταση της συνείδησης μας απλά αντιδρώντας από τη δική μας πηγή στον εσωτερικό μας πόνο, ο οποίος  εξαπλωνόταν σε όλους όσους ερχόμασταν σε επαφή.

Ωστόσο, όταν αρχίσαμε να ξυπνάμε αρχίσαμε να «βλέπουμε» τα πρότυπα της συμπεριφοράς μας.

Αυτό είναι μέρος του πνευματικού ανοίγματος της εσωτερικής μας όρασης, και του συστήματος των chakra, το οποίο αρχίζει να διευρύνεται. "Για πρώτη φορά είμασταν τυφλοί, αλλά τώρα βλέπουμε". Αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι της ανόδου της ψυχής μας!

Αρχίζετε να βλέπετε τα πρότυπα συμπεριφοράς σας και είστε πρόθυμοι να αναλάβετε την ευθύνη για τη ζωή σας και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα ~ να δώσετε στον εαυτό σας μια μεγάλη αγκαλιά που είχε το θάρρος να αντιμετωπίσει τον εαυτό σας και τη ζωή που είχατε δημιουργήσει.

Όπως θα αντικρύσετε τον Θεό, θα αντικρύσετε τον εαυτό σας!

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου είναι πολύ κοινό να γεμίσετε με ενοχές. Ενοχές που δεν έχουν αξία, μια και είναι χαμηλής δόνησης ενέργεια. Παρακαλώ να μην κρατήσετε την ενοχή σας, γιατί θα σας κρατήσει πίσω από την αναβάθμιση της ψυχής σας. Τιμήστε τον εαυτό σας και την εξέλιξη της ψυχής σας ... Τα αρνητικά μαθήματα ψυχής είναι ακριβώς το ίδιο έγκυρα και σπουδαία όπως και τα θετικά … Και να θυμάστε, κάθε αλληλεπίδραση μιας  άλλης ψυχής με την ψυχή σας, κρύβει  ένα μάθημα και  για τις δύο ψυχές. Στην πραγματικότητα, πολλές φορές ο πόνος μας είναι ότι ο καταλύτης, για αυτήν την μεταμόρφωση.

 Οι περισσότεροι άνθρωποι που επιλέγουν να ανέβουν δόνηση περνούν τόσο πολύ πόνο στη ζωή τους και τελικά λένε ~ "έχω βαρεθεί! Πάω να επιλέξω κάτι διαφορετικό ..... Είμαι έτοιμος να ανεβάσω την συνείδησή μου και να αναπτύξω τον εαυτό μου ~ Θέλω να μάθω τα μαθήματά μου μέσα από την αγάπη τώρα."

Ωστόσο, προκειμένου να προχωρήσουμε πέρα ​​από τα καρμικά μαθήματα μας θα πρέπει να καθαρίσουμε την ψυχή μας, και να θεραπεύσουμε την αρνητική ενέργεια μέσα μας που ήθελε να δημιουργήσει οδυνηρές καταστάσεις για τον εαυτό μας και τους άλλους. Μόλις η αρνητική ενέργεια και το κάρμα έχει δημιουργηθεί μέσα στην ύπαρξή μας, δεν φεύγει έτσι απλά!

Θα πρέπει να ανυψώσουμε την αρνητική ενέργεια σε μια υψηλότερη δόνηση .... αυτό είναι πολλές φορές  που ονομάζεται ψυχική αλχημεία, όπου μεταμορφώνουμε το σκοτάδι μας (μόλυβδος) στο φως (χρυσό) του Χριστού / Βουδική συνείδηση. Δυστυχώς, όπως μετασχηματίζουμε την ψυχή μας,  μπορεί  να πάμε μέσα σε μια «σκοτεινή νύχτα της ψυχής", όπου όλα τα αρνητικά μέσα μας αρχίζουν να ανεβαίνουν στην επιφάνεια. 

Αυτή είναι μια πολύ δυσάρεστη περίοδος, όπου το παλιό αρνητικό ΕΓΩ, αρχίζει να μετατρέπεται στον Ανώτερο Εαυτό. 

Το ΕΓΩ αισθάνεται σαν να πεθαίνει .... αισθάνεται χαμένο, μπερδεμένο, αβέβαιο, αμφίβολο και είναι γεμάτηο πόνο από τις αρνητικές δημιουργίες του. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου θα πρέπει να δεσμεύσουμε την μετατροπή // μεταμόρφωσή μας μέσω :  1.της θετικής σκέψης, 2. της πνευματικής πρακτικής του διαλογισμού, 3. της προσευχής, 4. της αυτό-συγχώρεσης και 5. της αγάπης προς τον εαυτό ~ πλήρως επιτρέποντας τον εαυτό μας να παραδοθεί στην υψηλότερη δόνηση της ψυχής μας.

Η  αυτο - αγάπη και η συγχώρεση είναι επιτακτική ανάγκη για τη μετατροπή μας, και θα απαιτήσει μεγάλη προσπάθεια! Καθημερινά ο διαλογισμός θα μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε τις δονήσεις αγάπης μέσα στον εαυτό μας

 Κοιτάξτε τα μάτια σας επαναλαμβάνοντας "Σε αγαπώ", Σε αγαπώ, Σε αγαπώ. 

"Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή, θα δυσκολευτείτε και δεν θα θέλετε να κοιτάξετε τα μάτια σας ..... αλλά όπως κάνετε αυτή την άσκηση, θα αρχίσετε να μαλακώνετε.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα