Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ούτε στο Άγιον Όρος δεν γλιτώνεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

mitsotakis-agion-oros

Το Άγιον Όρος επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει των επερχόμενων εκλογών, και ζήτησε από τους μοναχούς να προσευχηθούν για να βγει πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους μοναχούς να προσευχηθούν για όλους τους Έλληνες που περνούν δύσκολα τα τελευταία χρόνια αλλά θα γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός και οι Έλληνες θα αντιληφθούν πως, τελικά, δεν τα περνούσαν και τόσο άσχημα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας του Άξιον Εστί και ζήτησε να τον αφήσουν μόνο του με την Παναγία –όπως είχε κάνει πρεκλογικά και ο Αλέξης Τσίπρας– για να της κάνει ματάκια και να σαλτάρει η Παναγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από την Παναγία να του πει τι της είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά η Παναγία δεν του έλεγε γιατί δεν είναι καμιά κουτσομπόλα να κάθεται να λέει στον Μητσοτάκη τι της είχε πει ο Τσίπρας.

Πάντως, ένας ρουφιάνος μοναχός από την Μονή Κωλομπαράδων που είχε κρυφακούσει τη συνομιλία Τσίπρα-Παναγίας, είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως η Παναγία είχε πει στον Τσίπρα να λέει συνέχεια για το ελατήριο της οικονομίας που θα εκτιναχτεί, γιατί τους εντυπωσιάζουν τους Έλληνες τα ελατήρια που εκτινάσσονται.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στους μοναχούς πως πρώτη φορά τον είχε πάει ο πατέρας του στο Άγιον Όρος, γιατί είχε απογοητευτεί ο άνθρωπος με το ζαβό παιδί του και το πήγε και το έταξε στην Παναγιά, μπας και κάνει το θαύμα της και πάψει να είναι τόσο βλαμμένο.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε συγγνώμη από τους μοναχούς που δεν πήγε τον περασμένο μήνα -όπως ήταν προγραμματισμένο- αλλά οι μοναχοί στ’ @ρχίδια τους κιόλας, γιατί φαντάσου να έχεις πάει στο Άγιον Όρος να μονάσεις και να σου σκάει μύτη για επίσκεψη ο Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαλε μερικές φωτογραφίες με αυτή την ηλίθια σκατόφατσα και κάνοντας τάχα μου πως είναι μέσα στην κατάνυξη και την ευλάβεια -γι’ αυτό πήγε άλλωστε στο Άγιον Όρος-, ώστε να τσιμπήσει ψήφους από τους καθυστερημένους και τις αγαθομούνες που περιμένουν να τους σώσει η Παναγία παρέα με τον Μητσοτάκη.

Πάντως, αν δεν πας στο Άγιον Όρος, πρωθυπουργός δεν γίνεσαι με τίποτα, οπότε η Ελλάδα δεν θα αποκτήσει ποτέ γυναίκα πρωθυπουργό γιατί όλες οι γυναίκες -εκτός από την Παναγία- είναι καριόλες και καραπουτανάρες.

Από την άλλη, είναι αξιοσημείωτο πως οι ξένοι ηγέτες έρχονται στην Ελλάδα για να επισκεφτούν την Ακρόπολη και οι Έλληνες πολιτικοί τρέχουν σαν καθυστερημένες θεούσες στο Άγιον Όρος για να πουν τον πόνο τους στην Παναγία.

Μνημόνια μέχρι να πιάσει η Παναγία κι άλλο παιδί.


pitsirikos


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα