Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ετοιμάστε αυτό το φάρμακο από Σύκα και Φύλλα Συκιάς και καταπολεμήστε τον διαβήτη, τα τριγλυκερίδια, την χοληστερόλη και το έλκος!

προετοιμάσει-αυτό-θεραπεία-made-of-σύκα-και-φύλλα συκιάς-και-αγώνα-διαβήτη-τριγλυκερίδια-χοληστερόλη-και-έλκους

Η ανισορροπία στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων μπορεί να είναι μερικά από τα προβλήματα που οι άνθρωποι βρίσκουν πολύ δύσκολο να τα αντιμετωπίσουν στις μέρες μας. Είναι ένας συνεχής αγώνας. Μία από τις αιτίες μπορεί να είναι η μικρή ποσότητα υγιών τροφών που οι άνθρωποι καταναλώνουν.
Αν αυτό αλλάζει, μπορεί να προκαλέσει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του ατόμου, επειδή έχουν μια υγιεινή διατροφή σας βοηθά να υποστηρίξουν την υγιή επίπεδα.
Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε ένα φρούτο που προέρχεται από τη δυτική Ασία και εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 9000 μ.Χ..

 Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούσαν λόγω των θαυμάσιων θρεπτικών και θεραπευτικών του ιδιοτήτων. 

Μάλλον δεν είναι πολλοί από εσάς που γνωρίζουν ότι τα σύκα είναι εξαιρετικά υγιεινά και πρέπει να τα καταναλώνουν κάθε μέρα!
Τα σύκα είναι πολύ νόστιμα και έχουν πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, αλλά τα φύλλα τους μπορεί επίσης να είναι πολύ ευεργετικά για τον οργανισμό. 

Εδώ, σας παρουσιάζουμε μια λίστα από τα κύρια οφέλη των σύκων και των φύλλων τους που έχουν για τον οργανισμό μας!



Αποτέλεσμα εικόνας για σύκων και των φύλλων τους


Τα πιο σημαντικά οφέλη για την υγεία των σύκων και των φύλλων τους

  • Διαβήτης:
Τα φύλλα συκιάς περιέχουν υψηλές ποσότητες φυσικής ινσουλίνης και η κατανάλωσή τους μειώνει τις ποσότητες του σακχάρου στο αίμα. Είναι ένα εξαιρετικό φυσικό φάρμακο για τους ανθρώπους που πάσχουν από διαβήτη.

  • Τριγλυκερίδια:
Τα φύλλα συκιάς μειώνουν τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων στο σώμα, οπότε θα πρέπει να καταναλώνονται τακτικά, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να πολεμήσετε κατά των καρδιακών προσβολών και της παχυσαρκίας.
  • Έλκος:
Το μάσημα φύλλων συκιάς είναι ένα εξαιρετικό φυσικό φάρμακο κατά του έλκους. Απλά μασάτε μερικά φύλλα και καταπίνετε τον χυμό που προκύπτει.

  • Ίνα:
Τα σύκα είναι ένα από τα φρούτα που περιέχουν πολλές φυτικές ίνες. Η κατανάλωση τους είναι εξαιρετικά επωφελής για το πεπτικό σύστημα. Από την άλλη πλευρά, είναι σκόπιμο οι παχύσαρκοι άνθρωποι να καταναλώνουν περισσότερα σύκα, αν θέλουν να μειώσουν το βάρος τους, γιατί τα σύκα επιταχύουν τον πεπτικό ρυθμό του σώματός. Είναι επίσης ένα φυσικό καθαρτικό που καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα.
Ο καθένας μπορεί να φάει σύκα. Στην πραγματικότητα, είναι σκόπιμο να τα συμπεριλάβουμε στη διατροφή μας, επειδή είναι ένα από τα πιο εύπεπτα τρόφιμα, το οποίο προστατεύει το στομάχι μας από το γαστρικό υγρό και την ανισορροπία του στομάχου, όπως για παράδειγμα την οξύτητα. Η κατανάλωση ξηρών σύκων θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την πέψη μας κάτι που θα βοηθήσει σίγουρα στην προστασία της γενικής κατάστασης του οργανισμού μας.
Πώς μπορούμε να φτιάξουμε τσάι από φύλλα συκιάς για τη θεραπεία του διαβήτη;
Προσθέστε 3 φύλλα συκιάς, κομμένα στη μέση, μέσα σε 1 λίτρο νερό. 

Βράζετε για 15 λεπτά, σουρώνετε τα πάντα και σερβίρετε! 

Πίνετετε το τσάι κάθε πρωί και τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν πολύ σύντομα!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα