Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

*Η Αύρα της Ψυχής και τα Ουράνια Σώματα*



Αφιέρωμα στην δύναμη της Αύρας της Ψυχής !!.  

Πιθανόν φίλοι μου, να μην είναι σε όλους σας γνωστός ο αστεροειδής που ονομάζεται Ψυχή.. γι’ αυτό ανοίγω το σημερινό θέμα μου, ενημερώνοντας σας σχετικά με την επιρροή της Ψυχής, στην ανθρώπινη ψυχή:

Ο αστεροειδής η Ψυχή παίζει κυρίαρχο ρόλο στο κέντρο του Αστρολογικού Κύκλου, όπου πέραν των άλλων, εκπνέει στον κάθε Αστερισμό ψυχική γαλήνη και αισθηματική πληρότητα !!.

Στην αστρολογία η Ψυχή (Asteroid16 ~ Psyche) είναι ένας αστεροειδής που ανακαλύφθηκε επίσημα το 1852, από τον Ιταλό Αστρονόμο Annibale De Gasparis. Βάσιμες πληροφορίες λένε ότι έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για θεωρίες που περιστρέφονταν γύρω από τελετουργίες διαφόρων φυλών, με την πίστη πως θα τους σταλθεί δύναμη από πνεύματα ψυχών. 
Μάλιστα, από αρχαιοτάτων χρόνων, οι πρόγονοι μας ονόμαζαν Ψυχή το μεγάλο φωτεινό αστέρι, που ως ένας μικρός φωτεινός πλανήτης, κρυβόταν πίσω από την Σελήνη. Σπανίως εμφανιζόταν τις νύχτες.. αλλά κατά έναν ανεξήγητο τρόπο, όποτε εμφανιζόταν.. τότε, φαίνονταν στον ουρανό απ’ άκρη - σε άκρη της Γής !!.
* Υποστηρίζεται λοιπόν.. ότι αυτό ήταν το Μεγάλο Φωτεινό Αστέρι που οδήγησε τους 3 Μάγους στην φάτνη Του Χριστού !!

Αργότερα, οι Αμερικανοί αστρολόγοι Lehman και Morrison μπήκαν στην διαδικασία να αναλύσουν την επιρροή των αστεροειδών στη ζωή μας. Έτσι διαπίστωσαν ότι η Ψυχή κατέχει κυρίαρχη θέση στα ωροσκόπια των μέντιουμ και όσων διαθέτουν ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις.. καθώς και σε άτομα που ασχολούνται με τα θέματα της ψυχής, όπως ψυχολόγοι – ψυχαναλυτές κ.ά. Ωστόσο.. οι ψυχικές έρευνες (παραψυχολογία) μας βεβαιώνει πως ο καθένας από εμάς (μηδενός εξαιρουμένου), κρύβει μέσα του τις δικές του άγνωστες ψυχικές δυνάμεις, έως που κάτι να συμβεί μια μοιραία στιγμή.. και τότε σε ανύποπτο χρόνο να τις ανακαλύψει !!.

Το γεγονός αυτό (η ιδιότητα δηλαδή του αστεροειδή Ψυχή), απασχόλησε αρκετούς διάσημους ερευνητές, οι οποίοι συγκλίνουν μεταξύ τους και επιβεβαιώνουν με στατιστικές έρευνες την επιρροή της στο κέντρο του Αστρικού Κύκλου.. όπου και τροφοδοτεί τον κάθε Αστερισμό με «συναισθηματικά ερεθίσματα». Αυτά τα απορροφούν τα Ζώδια που εκπροσωπούν τους Αστερισμούς.. άρα κατ’ επέκταση, “τρέφουν” τις ψυχές όλων μας !!
Οπότε καταλήγουμε στο σαφές συμπέρασμα, ότι, οι διαφορές πλανητικές επιρροές διαπερνούν την ψυχή μας και όχι το υλικό μας μέρος ''τον υπολογιστή του σώματος μας''.. δηλαδή, τον εγκέφαλο μας.

Ανακαλύψτε την δύναμη της Αύρας της Ψυχής σας !!

~ Ο εγκέφαλος μας διαμορφώνεται κατά την διάρκεια της κύησης. Όταν γεννιόμαστε είναι σαν ένας παρθένος υπολογιστής.. ο οποίος κατά την διάρκεια της ζωής μας (ανάλογα με τα βιώματα μας και τις γνώσεις που αποθηκεύουμε σε αυτόν), αποκτά το δικό του αρχείο Μνήμης. Ο "επεξεργαστής" του εγκεφάλου μας που μας βάζει στην διαδικασία σκέψεων, αρχίζει σταδιακά να λειτουργεί συνειδητά, όταν πλέον το αποθηκευμένο υλικό σε αυτόν, είναι ικανό να προστατέψει την ζωή μας – ψυχή μας. Έως εκείνη την εποχή, το σώμα αντιδρά μηχανικά από ένστικτο. Βεβαίως και στην συνέχεια λειτουργούμε παράλληλα ενστικτωδώς (υποσυνείδητα).. αλλά όσο μεγαλώνει το ΕΓΩ μας, τόσο το συνειδητό μέρος του μυαλού μας δεν υπακούει στην «Φωνή της Ψυχής» = στο Ένστικτο μας !!.

~ Όλα μας τα συναισθήματα είναι προϊόν της ψυχής μας – φορέας τους είναι η ψυχή, η οποία εφόσον δεν έχει δική της φωνή, τα μεταφέρει στον εγκέφαλο ώστε να τα επεξεργαστεί ως σκέψεις. Και δώ ακριβώς είναι που πολλές φορές αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα. Ο εγκέφαλος προκειμένου να δώσει εντολές στο σώμα να ενεργήσει, ψάχνει πρώτα στα αρχεία του με τις αποθηκευμένες του γνώσεις και εντολές που έχει δεχθεί από την παιδική του ηλικία ακόμη. Δηλαδή όσα έχει διδαχτεί – πληροφορηθεί – καταγράψει ως εμπειρίες ή λειτουργίες.. και σύμφωνα με αυτά προσαρμόζει το συναίσθημα, ή το ακυρώνει καταπιέζοντας το. Πάει δηλαδή κόντρα στο «θέλημα της ψυχής», και τότε είναι που μας δημιουργούνται τα διλήμματα και διάφορα ψυχοφθόρα συναισθήματα

~ Η κάθε ψυχή συνδέεται με το Υπερπέραν με έναν αόρατο ομφάλιο λώρο. Λειτουργεί (φανταστείτε) ως «ο Πομπός και ο Δέκτης μας».  Ανεφοδιάζεται δηλαδή με συναισθήματα, και τα εκπέμπει στο γύρω περιβάλλον της. Κάπως έτσι λαμβάνει και τις επιρροές του Σύμπαντος, που επιδρούν μέσα μας ως ένστικτα. Αν θέλετε να το μεταφράσουμε και σε άλλη γλώσσα.. η ψυχή πληροφορείται για όσα δεν αντιλαμβανόμαστε με τις πέντε αισθήσεις μας, όπως και τα μελλούμενα..  αλλά (κατά κανόνα), ο εγκέφαλος δεν μπορεί να τα μεταφράσει. Αυτό συμβαίνει ασφαλώς διότι η ψυχή μας διαθέτει ΑΥΡΑ.. οπότε, ότι στέλνουμε - αυτό μας επιστρέφεται αργά η γρήγορα. Γι’ αυτό και λέγεται ότι «η ζωή μας μοιάζει με μπούμερανγκ» !!.

~ Το σώμα μας λοιπόν είναι απλά το υλικό μέρος της ύπαρξής μας. Είναι ο χώρος – το σπίτι που φιλοξενεί την ψυχή μας, καθώς δίχως αυτό δεν μπορεί να εκφραστεί – να δραστηριοποιηθεί – να εκτελέσει τα καθήκοντα της επάνω στην Γή.  Επομένως είναι αυτονόητο πως αυτό το σώμα που της δίνεται, προσπαθεί να συνδεθεί μαζί του - να το αγαπήσει - να το προστατέψει από κάθε φθορά και πόνο, διότι εάν το σώμα καταρρεύσει ή δεν μπορεί οργανικά να ανταπεξέλθει.. τότε θα πρέπει να εγκαταλείψει την Γή.

Και καταλήγω πως ο συγκεκριμένος αστεροειδής Ψυχή, είναι η αστείρευτη πηγή ενέργειας για την κάθε ψυχή. Εμπλουτίζει τα πρωτογενή της ένστικτα – την τροφοδοτεί με πληροφορίες που τις αντιλαμβανόμαστε ως διαίσθηση – ενδυναμώνει τις αντοχές της – ισορροπεί τα συναισθήματα. Ακόμα. Καθώς η Ψυχή τροφοδοτείται με νέα δυναμική και μαγνητική ενέργεια ανά εποχές με την γέμιση της τελευταίας ανοιξιάτικης Νέας Σελήνης (Πανσέληνο), στην συνέχεια αυτό έχει ως αποτέλεσμα η επιρροή της να ενδυναμώνει και τον μαγνητισμό της Αύρας μας, ο οποίος εκτός των άλλων.. έλκει την Δίδυμη Ψυχή μας προς εμάς !!.
Άλλωστε μπαίνουμε και στον Αστερισμό των Διδύμων.

**ΑΥΡΑ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ:

Ο Δημιουργός μας, μας έδωσε πνοή απ' την πνοή Του = δηλαδή, Αύρα από την Αύρα του, διότι:

_Χωρίς αυτήν δεν θα είχαμε αισθήματα. Δεν θα μεταδίδαμε αλλά και δεν θα απορροφούσαμε συναισθήματα.
_Χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσαμε να επικοινωνούμε νοερά – ψυχικά, ούτε βεβαίως με την γλώσσα του σώματος μας, καθώς θα ήμασταν ανέκφραστοι.
_Χωρίς αυτήν η ψυχή μας θα ήταν ασυνόδευτη από ένστικτα, τα οποία ασυναίσθητα τροφοδοτούνται με πληροφορίες απ’ το Υπερπέραν. Οφθαλμοφανής απόδειξη, η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους επάνω στην Γή.
_Χωρίς αυτήν δεν θα απορροφούσαμε Ενέργεια και δεν θα την Εκπέμπαμε, τόσο στο γύρω περιβάλλον μας όσο και σε απόσταση ανυπολόγιστης εμβέλειας.
_Χωρίς αυτήν δεν θα αισθανόμασταν σεξουαλική έλξη, απαραίτητη για την ώθηση μας στην πράξη αναπαραγωγής του είδους μας. Επομένως, η σεξουαλική έλξη, είναι κομμάτι της φύσης μας.
_Και τέλος χωρίς αυτήν, θα ήμασταν στην ουσία «Σώμα χωρίς Ψυχή».. οπότε επιβάλλεται να ισορροπήσουμε το συναίσθημα με την λογική.

~ ~ ~ Όπως διαπιστώνετε φίλοι και φίλες μου, τα Αστρολογικά θέματα που δημοσιεύω, δεν περιορίζονται μόνο στις Προβλέψεις μου και συμβουλές μου, αλλά σε ευρύτερα θέματα με κοινό παρονομαστή την Ύπαρξη μας, και κυρίως το Άυλο - Αθάνατο μέρος αυτής, που είναι η ψυχή. 
Επίσης. Ενώ σε κάθε μου άρθρο προσεγγίζω από διαφορετική οπτική γωνία την πορεία μας επάνω στην Γή, οδηγούμαστε πάντα στο ίδιο συμπέρασμα:  «Το λανθασμένο σκεπτικό - θολωμένο μυαλό, αρρωσταίνει και τρομάζει την ψυχή, με αποτέλεσμα εμείς οι ίδιοι να προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ» !!. 
Σε αντίθεση με αυτό. Εάν πιστέψουμε στην δύναμη της θέλησης της ψυχής μας, και εμπιστευτούμε την φωνή της, τότε μπορούμε να έλξουμε προς εμάς το "θαύμα", που η ίδια διακαώς επιθυμεί !!.

Σημειώστε: Εκτός απ’ την Ψυχή, υπάρχουν και άλλοι αστεροειδείς που παίζουν τον δικό τους ρόλο στην ψυχοσύνθεση μας. Είναι σημαντική η επιρροή τους στην Αύρα μας. Όπως δηλαδή ή Λίλιθ (μαύρη σελήνη), ο Έρως, η Αθηνά, η Πυθία κ.ά.. στους οποίους αναφέρομαι σε άλλα άρθρα μου.

***************************************
ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια - Μελλοντολόγος*


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα