Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΕΞ!!!



Η λέξη «πηδάω» είναι απαγορευτική στο κρεβάτι, στο σμίξιμο δύο κορμιών. Αυτόν που λέει «Πάω να πηδήσω» ξέχασέ τον, δεν πρόκειται ποτέ να πάει στον σεξουαλικό παράδεισο. Κι εκείνον που λέει «Την πήδησα».
Όταν μιλάς για «πήδημα», απλά φτάνεις μέχρι τον προθάλαμο. Δεν θα περάσεις την πύλη που σε οδηγεί στις υψηλές απολαύσεις. Στις αποθεωτικές ηδονές.
Είναι το φιάσκο της αιωνιότητος να αντιμετωπίζεται ως σωματική επαφή μόνο το σεξ. Όχι, κύριε. Παραγνωρίζεις το πιο σπουδαίο. Συμφωνείς πως όταν ''τελειώνεις'' νοιώθεις υπέροχα, όχι μονάχα στο σώμα, αλλά κυρίως μπαίνει σ' άλλη διάσταση το Είναι σου. Το μυαλό σου. Το πνεύμα σου. Ψυχολογικά, ρε, παιδί μου, αισθάνεσαι ανεβασμένος.
Μπαίνεις μέσα της. Και εκείνη σε παίρνει μέσα της. Δεν μπαίνεις μονάχα με το πέος. Αυτό δεν στα χαρίζει όλα όσα υπόσχεται η συνουσία. Η λέξη! Συν και Ουσία. Ουσία που παράγεται όταν λειτουργεί το Συν. Το Εγώ και η άλλη.
Σύμπαν, όχι απλά παν. Σύνολο, όχι όλο. Και στο σεξ, όχι μόνο ουσία, κάτι περισσότερο, κάτι βαθύτερο. Συνουσία. Η υπέρβαση της ουσίας.
Στόχος, λοιπόν, να μπεις και στο κεφάλι της,
όχι μόνο στη μουνότρυπα. Να αρχίσεις και την πνευματική επικοινωνία στο γαμήσι σας. Να την καταφέρεις να σου εξομολογηθεί το κορίτσι τι...άλλο είχε φαντασιωθεί να της συμβεί. Τι άλλο θέλει να δοκιμάσετε. Τι άλλο γουστάρει, ρε, στη συνουσία. Αυτό ακριβώς το απόκρυφο μυστικό της, όπως και τα δικά σου ''απωθημένα'', αποκαλύπτουν το μονάκριβο μυστικό για να πλησιάσετε στην ολοκλήρωση.
Να την κάνεις να ''μιλήσει''. Είναι δειλή; Σεμνή. Άτολμη. Διστακτική. Μπες μέσα της, στον εγκέφαλο μέσα της. Κέρδισέ την! Κατάκτησέ την! Να μην αισθάνεται ντροπή να σου ζητήσει ''κάτι άλλο''.
Αποδεδειγμένο. Το ζευγάρι που το ''συζητάει'' είναι εκείνο που κάνει καλύτερο γαμήσι. Και το καλύτερο το εξελίσσουν σε ακόμα καλύτερο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα